The Apprentice 514

willo

New member
../images/Emo58.gif 514

לקראת הסוף שוברים דיסטנס (קרוליין מתגלגלת מצחוק). כל העריכה בתוכנית היא שון והבחירה שלו, לי חסר יכולת (ואני חוזר למשימה הראשונה שלו כPM כשלני הציל אותו) וחסר הבנה ונראה לי שהארוע שלו הולך להיות פיאסקו. הצוות של שון יותר טוב, והקטע עם אנדריאה נראה כנסיון ליצור מתח.

../images/Emo58.gif כדאי לראות?

על החמש דקות הראשונות השתעממתי למוות ופשוט העברתי קדימה. ראיתי את הבחירה של הצוותים (פפי??), ראיתי את הבורד-רום (לזכותם היה קורע) וראיתי את הסוף שבו אנדריאה גוססת ומשתעלת דם. יש עוד משהו מעניין או שזה פחות או יותר התמצית של הפרק?

willo

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי כן, רואים את חוסר היכולת של לי להחליט באופן בולט

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 514

מצד שני זה יכול להיות העריכה ההפוכה למרות שלי בחר צוות דפוק הוא מצליח להרים את היערב בהצלחה ויהיה המתמחה. ושון למרות הצוות הטוב לא כל כך הצליח. אבל אני בעד שון החבירה של לי עם פפה היה מוזר ואפילו טראמפ נקרע מצחוק מיזה. בתקוה ששון ינצח כי ללי לא מגיע

Doji

New member
../images/Emo58.gif 514

אומנם זה נראה רע עבור לי, אבל העריכה גם מראה לנו את שון מסתכל/מנשק/מתמקד בתמי כל הזמן וגם הראו לנו אותו משתחצן על "קבוצת החלומות" שלו לעומת הקבוצה של לי. כך שאוליי מכינים אותנו להפתעה של לי בתור האנדרדוג מצליח יותר משון. זה צמד פיינליסטים דיי חלש יחסית לעונות קודמות. לא ממש אכפת לי מי יזכה.

maya567

New member
אם כבר האפרנטיס

בידיעות של היום היתה כתבה ענקית על 2 הפיינליסטים. זה מזכיר לי גם, שעוד לא ראיתי את הפרק האחרון.

למעלה