The Apples-Attention

2noa2

New member
The Apples-Attention

קראו לי ממש לא מעודכנת,קראו לי אאוטסיידרית[חה,סיידר-תפוחים,חה],אך רק לאחרונה שמעתי את התפוחים לראשונה,קיבלתי את האלבום במתנה. כל הזמן ראיתי איזכורים של שמם בצורה חיובית ביותר,הבנתי שיש להם הצלחה בינלאומית ושהכל טוב ויפה,אבל אז שמעתי את האלבום..ו-damn,זה היה מאכזב. למרות העדפתי לאינסטרומנטאל+ווקאל,התגברתי על העובדה שהרוב אינסטרומנטאלי,אהבתי את זה,אפילו מאוד,אבל הסקרצ'ים[כך קוראים לזה?] ממש אבל ממש הרסו,הכל!!זה כ"כ לא מתאים.ו-damn,ממש חבל.. בנוסף גם רעשי האדם למינהם,ברובם,לא ממש הוסיפו ואפילו גרעו-המיקום שלהם לא היה נכון ולא התמזג יפה עם השאר. הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם.. oh,damn האלבום מ2005..טוב לדעת.

Funky Giraffe

New member
סוף 2005

בכל אופן, הסקרצ'ינג והסימפולים הם אחד מהמייחדים של התפוחים לדעתי. נגיד בקטעים החדשים שלהם יש כמה דגימות של זמרים שרים הוקים\פראזות של בלוז שכנראה נחתכו באקפלה מסולו כלשהו, משהו ענק... זה גם המון מהפולקלור שלנו, בראשון אפשר לשמוע מלא סרטים ישראליים משנות ה60 ובסיבוב הקודם אם אני לא טועה הם עשו טריביוט לפולי והשמיעו מלא תקליטים ששומעים אותו מדבר ועשו צחוקים... זה כיף.

MenDelSonspirit

New member
לא כולם מתחברים

גם אני בהתחלה לא הכי נכנסתי לזה. ההורים שלי לא האמינו שאלה חבר'ה מקצועיים. בת-דודה שלי חשבה שהדיסק נתקע על לופ... אבל אל תשפטי עד שלא תבקרי בהופעה (= החבר'ה פשוט יודעים להרים, להפציץ, לעבד, לייחד... הדיסקים בשבילי הם בעיקר הרמה להנחתה של הופעות. :)

e m z

New member
נשאלת השאלה

מתי הופעה הבאה באזור המרכז??????

2noa2

New member
חח באמת חשבתי על זה,

שאולי אם אני אגיע להופעה שלהם,הדעה שלי עליהם תשתנה.אז נחיה ונראה:)

למעלה