אפילו לא אםהן לא היו מוותרות על הדיטור הרי נתנו להם עונש של 24 שעות, והגווידוז הגיעו איזה 16 שעות אחריהן. גם אם היה עונש נורמלי (כמו שיש מעונה 2 ואילך) של איזה 4 שעות, או אפילו 8 שעות, הן עדיין היו במשחק.
אני די בטוח שבנון אלימינשיין שהיה בפרק לפני שהם עפו קולין וכריסטי היו צריכים לעוף וההפקה (הפרק הבא היה צריך להיות נון אלימיניישן) אבל ההפקה החליטה להשאיר אותם כי הם צוות מעניין... ובלי קשר האתגר בפרק שהם עפו היה שובינסטי לחלוטין ... אין מצב שפיזית אשה מבוגרת היתה יכולה לעשות את זה אפילו בכפול מהמהירות של גבר ממוצע (וגם שם אגב אם האתגר לא היה כזה קשה פיזית קולין וכריסטי היו עפים)... הקיצר מעצבן
זה ממש כאילו הם לוקחים את השילובים הכי זוועתיים בתקווה שהם יעופו מוקדם וזה נהיה גרוע מעונה לעונה. הצוותים הנשיים החזקים היחדים שאני יכול לחשוב עליהם הם שרלה ומירנה ודבי וביאנקה (שעפו מוקדם בגלל טעות ממש ממש מטומטמת אבל היה להם פוטנציאל). גם (והזכרתי את זה קודם) יש תמיד טייפ קאסטינג (שחזור על עצמו כמעט כל עונה) של שני פרחולות בלונדיניות שלא שום דבר מהחיים שלהם ותמיד עפות מוקדם.
גם אני חיבבתי את דבי וביאנקה אבל צמד שעף בשלב כל כך מוקדם קשה להתייחס אליו ברצינות כאל צמד חזק. טעות ממש מטומטמת או לא אני לא רואה הרבה הבדל בין דבי וביאנקה ומייגן והיידי מהמירוץ 7 לבין לנה וקריסטי ומריה ומרדית' שעפו בדיוק באותו שלב עונה אחת קודם. יש כל כך הרבה צמדים על טהרת הנשים שהצליחו הרבה יותר : עונה 1: ננסי ואמילי עונה 2: מרי ופיץ' עונה 3: הת'ר ואיב עפו במיקום דומה לדבי וביאנקה גם על טעות מאוד מאוד מפגרת (לא קראו נכון את ההוראות ולקחו מונית לפיטסטופ במקום ללכת ברגל - אליו הגיעו ראשונות. לאחר טיים פנאלטי של 37 דקות הן מצאו את עצמן מודחות מאחר וכל הצמדים הגיעו בהפרש של 31 דקות בין הצמד הראשון לאחרון) עונה 4: מרי ופיץ' ומוניקה ושרי עונה 5: באולינג מאמז, שרלה ומירנה וקאמי וקארלי מתוך הרשימה הזו אני בוחר לציין לטובה דווקא את טיאן וג'רי ומרי ופיץ' שאיכשהו למרות ההצלחה היחסית הצטיירו כצמדים חלשים שדי זלזלו בהם במהלך המירוץ. לגבי הטייפ קאסטינג אתה צודק. בעונה 9 קיבלנו בדיוק את לנה/קריסטי או מייגן/היידי.