The Amazing Race 804

../images/Emo58.gif 804

די. אם עוד פעם הוויברים יגידו שאבא שלהם נהרג אני אזרוק משהו על הטלוויזיה. למי אכפת? הוא מת. זהו, נגמר, קפיש. נשבר לי מהם ומהאנטי שהם יוצרים סביבם. מה שכן, היה נחמד לראות את הרגע המזכך שלהם. לפחות משהו אחד טוב יצא מהם. אני אהבתי את השרודר'ס. אפילו מאוד אהבתי. משפחה אמיתית שלא טורחת להסתיר שהבן לא אוהב את האמא החורגת ושהבת יודעת שהאבא לא מושלם, הם היו לפחות משתמשים במליון לשיפוץ הבית או משהו אחרי ההוריקן. לא עושה לי טוב בבטן לראות ששתי המשפחות שיצאו נגד וויבר עפו פרק אחרי פרק. יאללה שלינז ינצחו כבר את התוכנית (והם לא, אני כן מחסידי כת העריכה והם לא).

Nameless One

New member
אתה יודע...

אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה ככה שהטלוויזיה תשמש כמסך נוסף(אני עושה את זה). או שיכול להיות שזו היתה סתם צורת ביטוי.

willo

New member
../images/Emo58.gif 804

הפרק היה טוב, חבל רק שהמשימות לא איפשרו יותר מהפכים, אם כי הקטע של הלינה היה טוב (המטומטמים שלקו את שמונה ולא בדקו - מתברר שלא סתם לינז וברנסון במקום שהם נמצאים. חבל שלא היה מחסום, וגם עדיין לא היה לא FF ולא YIELD. המעקף היה נחמד, לא הבנתי למה הלינזים לא הלכו מהתחלה על הניסור, הם צוות חזק פיזית. מעולם לא שמחתי בפרק של המרוץ, כמו היום כשרודר עפו, הם עפו בגלל שחצנות (הי אנחנו גרים בלואיזינה) ובגלל טימטום (נתנו לכם את המקום ואתם לא הקשבתם) רק הצטערתי על הבת כי היא באמת צדקה, ובלי קשר אני בעד גאגן (הסבר בהמשך). מבין מי שנשארו:- ברנסון ולינז - אני אוהב את הגישה שלהם, לוקחים הכל באיזי, רק חבל שהלינזים לא יודעים שההתנתקות גמרה והם עדיין עם הכתום
. פאולו:- הם אולי מעצבנים חלק אבל הם לפחות אמיתיים, לא מנסים לשחק אותה למצלמות. הורודות (יש להן שם קשה, אז להלן עב"ן - עקרות בית נואשות) - לא משהו. וויבר:- הם צוות חזק וטוב, נכון ממסחרים את הסיפור המשפחתי אבל סה"כ צריך להעירך אותם. וגאגן:- בכל הכבוד הם לדעתי הצוות הכי חזק, צוות של שניים וחצי אנשים שמצליח לעקוף צוותים חזקים פיזית מהם. כל פרק שעובר ועוד צוות יותר מבוגר עף, אני פשוט שמח.

willo

New member
../images/Emo58.gif

תודה על המחמאה, עבל זה לא מקורי שלי, זה הכינוי שלהן על ידי שאר המתחרים כבר שלושה פרקים

../images/Emo122.gifלא שמתי לב....

טוב האמת שאני יותר רואה ממקשיב...
אין האמת הרבה מה להקשיב חח זה לא הישרדות שיש אסטרטגיות וכאלה...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פרק.. הייתי בטוח שזה יהיה נון אלימיניישן אז לא התרגשתי כל כך כשהקבוצה האהובה עלי (גאגן) התחרו בקבוצה הכי פחות אהובה עלי (שרואדר) לפיטסטופ.. :| בינתיים אני מאוד אוהב את העונה הזאת ואני חושב שזה חידוש מרענן למירוץ.. אם זאת הייתה עוד עונה של זוגות, גם אם היא הייתה טובה, זה היה מתחיל להימאס.. אז כמו הישרדות שעשו שינוי בעונה 8 ואז חזרו לאורגינל, גם המירוץ יכולים

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif TAR 804

הפאולו'ס לא מקבלים מספיק קרדיט כאן; תסתכלו על הילדים בשאר המשפחות, חלק מהם נראים כאילו שהמירוץ הזה מלהיב אותם בערך כמו ביקור בהלוויה (הילד של השרודרס והילד הקריפי של הוודילס) ואחרים כמו הגאגנ'ס ובלק חסרי תועלת לגמרי (בעצם לא חסרת תועלת לגמרי, הילדה יכולה לטפס על סולם!). בקיצור הפאולו'ס הם המשפחה היחידה שבאמת מבדרת בתור משפחה וכל אחד בקבוצה עומד בפני עצמו, כל שאר המשפחות נראות כאילו שיש בהם שני אנשים שפחות או יותר מחליטים מה לעשות והשאר פשוט "שם", אני דיי בטוח שאם יערבבו את הבנות עם האבא עם הבנות הבלונדיניות 75% לא ישימו לב שהחליפו בינהן... הא כן הפרק היה דיי סתמי, למה לא היה רוד בלוק? קיוויתי שהגאנס יעופו אבל מצד שני נזכרתי שזה יהיה יותר מבדר לראות את הילדים האלה ממשיכים להיות חסרי תועלת בהמשך מאשר לראות את הילד של השרודר'ס ממשיך לבהות לכיוון המצלמה.

פרק 4 עונה 8 ../images/Emo58.gif

לא יודע,קצת אנמי. אבל ניחא,זה הגיע למצב שמאוד רציתי שהגאגנ'ס ילכו הביתה - הילדים התחילו להרגיז אותי,די קחו את שתי הקרציות ועופו לי מהעיינים. אין על ברנסון ולינז - הם כל כך מצחיקים אותי,בכלל לינז קורעים. השרודר'ס עפו - חבל,אבל מה לעשות - רק משפחה אחת תזכה וכנראה שאתם מספיק מפגרים להפסיד בעיר שלכם.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

כוסומו. תגידו, מתישהו הולך להיות פרק בעונה הזאת שהולכים להדיח משפחה שאני לא אוהב? כמו האלמנות המפגרות או האמא הקרציה? שבוע 1 הבלאקס, שהיו סבבה שבוע 2 הרוג'רס, שהיו פייבוריטים שלי (יחד עם השרודר'ס) מההתחחלה שבוע 3 האיילו, שהיו מצחיקים ועכשיו שרודר'ס, שכמו שאמרתי, היו הפייבוריטים שלי מההתחלה. זהו, נגמרו לי הפייבוריטים. אין יותר קבוצות מעניינות בעונה הזאת.

walking

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי שיש איזה קללה על כל 4 המשפחות שדווקא כן אהבתי =\ הפיינל 3 - האיטלקים,הוויברים וגדולווסקים. זה יהיה סיוט.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

די, לא רוצה יותר. את מי אני אעודד עכשיו כשהשרודר'ז עפו?? נשארתי עם שלושה צוותים שאני מחבב, אבל כבר ממש לא אכפת לי מי ינצח. הורודות חייבות לעוף. או למות, לא ממש משנה לי. אגב, אני היחיד שלא הפסיק לצחוק כשאחת מהאחיות התחילה לבכות בגלל התיק שלה? אני לא סובל את פאולו. ולא בגלל שהם דוחים, אלא בגלל שהם דוחים ק כשהם מפסידים וכשהם מובילים הם פתאום חברים הכי טובים (במיוחד עם ההצגות שהם עושים לפיל). ברנסן משעממות אותי למות. גם כולן נראות אותו דבר. אז נשארתי עם לינז (מצחיקים), גאגהן (עצובים) וויבר (מלכים). מבין השלושה אני עם הוויברים, אבל באמת שזה לא כזה חשוב לי... תחזירו לי את השרודר'ז!!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני שמחה שיש כאן בנאדם אחד שפוי! ובאמת יש לנו את אותם הפייבוריטים....

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

ועוד אמרתי לך אתמול שכל עוד זה לא השרודר'ז אני מרוצה...

למעלה