../images/Emo58.gif 804
הפרק היה טוב, חבל רק שהמשימות לא איפשרו יותר מהפכים, אם כי הקטע של הלינה היה טוב (המטומטמים שלקו את שמונה ולא בדקו - מתברר שלא סתם לינז וברנסון במקום שהם נמצאים. חבל שלא היה מחסום, וגם עדיין לא היה לא FF ולא YIELD. המעקף היה נחמד, לא הבנתי למה הלינזים לא הלכו מהתחלה על הניסור, הם צוות חזק פיזית. מעולם לא שמחתי בפרק של המרוץ, כמו היום כשרודר עפו, הם עפו בגלל שחצנות (הי אנחנו גרים בלואיזינה) ובגלל טימטום (נתנו לכם את המקום ואתם לא הקשבתם) רק הצטערתי על הבת כי היא באמת צדקה, ובלי קשר אני בעד גאגן (הסבר בהמשך). מבין מי שנשארו:- ברנסון ולינז - אני אוהב את הגישה שלהם, לוקחים הכל באיזי, רק חבל שהלינזים לא יודעים שההתנתקות גמרה והם עדיין עם הכתום
. פאולו:- הם אולי מעצבנים חלק אבל הם לפחות אמיתיים, לא מנסים לשחק אותה למצלמות. הורודות (יש להן שם קשה, אז להלן עב"ן - עקרות בית נואשות) - לא משהו. וויבר:- הם צוות חזק וטוב, נכון ממסחרים את הסיפור המשפחתי אבל סה"כ צריך להעירך אותם. וגאגן:- בכל הכבוד הם לדעתי הצוות הכי חזק, צוות של שניים וחצי אנשים שמצליח לעקוף צוותים חזקים פיזית מהם. כל פרק שעובר ועוד צוות יותר מבוגר עף, אני פשוט שמח.