The Amazing Race 804

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif804 + אבחון פסיכולוגי

או שהפורום הזה מורכב ממשוגעים, או שאני משוגע. זה היה פרק גרוע מאוד בעיניי. למה לא לעשות רוד בלוק, דיטור ופיט סטופ? בשביל מה צריך את החרא הזה עם הכיסא הגדול או התחנת דלק - זה *לעולם* לא משנה את הסדר של המשפחות, וזה רק מאט את הקצב של המירוץ. אני שונא בערך את כל המשפחות. כשהוויברים עקפו את הורודות קיוויתי לתאונה, האמא שמרביצה לילדים שלה מתחילה להיות חולנית, ואוי - מעניין אותי מה תפיסתה של הילדה הפריקית בקשר לזמן במירוץ. כמעט לא שמענו את זה בפרק, חוץ מ-500000 פעם. די הייתי בהלם מהאלימיניישן (חשבתי שהמשימות היו מפגרות מדי), אבל לפחות ככה העונה מתקרבת למותה מהר יותר.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifועוד משהו...

חיוביות: הגאגנס שולטים. כשהם עפים, אני חותך.

Nameless One

New member
אל תבנה על זה...

נכון שיש עוד 6 משפחות אבל תיקח בחשבון שהם בטוח יעשו פרק עם שני חלקים (הו לא To be continue! איך אני אשרוד שבוע שלם!) וזה עוד בלי הנון אלימיניישנס שיתקעו בהמשך, כן, זו הולכת להיות עונה ארוכה מאוד...

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gifובטח יהיה פרק לקט

החוזר על העונה ובקשר לפרק זאת הפעם השנייה שהמרוץ מגיעה למקומות שהיה בהם אסונות כמה זמן אח"כ (צונאמי למשל) ברנסן ולינץ בהחלט הפייבוריטים שלי (חשיפת האיברים בכביש המהיר היה גדול) והוויברס לפני משימת האיצטידיון היו קצת קיטשיים . נכון האבא מת אבל לא צצריך להכניס את זה בכל משפט בטלויזיה (אבל בטח בגלל זה הם ניכנסו למרוץ) משימת הבלק ג'ק - אני אף פעם לא אבין את המשחק ואצל הגאנגים זה די מבאס את הילדים שיש משימות שהם לא יכולים לעשות כמו לרכוב על אופניים גדולות ולנסר גזע עץ בגלל זה הילדה רצה ראשונה לקופסה בכל מקום שרק אחד יוצא מהמכונית והשרודרים חבל שעפו .הייתי מעדיפה שפאלו יעופו כבר (" העללות בילדים עם פיסות נייר") וזה רק אני או שהצוואר של בת שרודר היה ורוד בפיט סטום זה באמת היה מפתיע שזה היה פרק אלמניישן כבר ראיתי בראש את המצב שגאגן מגיעים אחרונים ופיל אומר but furtunatly....

maya567

New member
../images/Emo58.gif

סטאסי וצ'ר דיברו על הצוואר הוורוד ב'פינישינג ליין' - שזה מעין סורבייבור לייב למירוץ למליון (עם ג'ון הליצן מעונה 4). זה בגלל הבגדים שהם היו צריכים ללבוש בבלאק ג'ק. זה הוריד צבע.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif אתם מזה מגזימים..

זו לא הפעם הראשונה שאתם רואים תכנית ריאלטי אני בטוח ש90 אחוז מהזמן הוויברים בכלל לא מדברים על האבא שלהם ברור זה סתם עריכה. תראו איך מגדירים אותם - "אלמנה וילדים" אז ברור שהעורכים יסובבו אותם על זה כמו אצל האחים זה סובב סביב "אני האחות ואני רוצה שיקשיבו לי" או על הגאנרים "יש לנו ילדים קשוחים"

למעלה