The Alan Parson´s Project

shay or eli

New member
The Alan Parson´s Project

מישהו כאן מוכן להסביר לי מה יש לכל העולם ואישתו נגד הלהקה הזאת, אחת מהאהובות עליי??

shay or eli

New member
טוב, אם אף אחד לא עונה

אני אסיק את המסקנה החיובית שאף אחד מחברי הפורום לא חושב שהיא להקה ברמה ירודה שמסמלת את תחילת מפילתו של הפרוג. פורום סופר סופר פוקט פוקט.

shay or eli

New member
שופך

קודם כל - למי ששאל, לא נראה לי שהם דומים ללהקות אחרות, ואם הם דומים אז לא שמעתי. יש דימיון לביטלס ולפינק פלויד אבל בהפקה ולא במוסיקה (אלן פארסון הפיק את Abbey Road ואת Dark Side of The Moon). בכל אופן, להמלצות: בתור אלבומים להתחלה אני ממליץ על Eye In The Sky או The Turn of A Friendly Card. אבל לפני זה תשמע את השירים האלה: Eye In The Sky I Robot Children of The Moon Games People Play The Turn of A Friendly Card: Part One The Turn of A Friendly Card: Snake Eyes Stereotomy In The Real World Voyager Old And Wise Ammonia Avenue Hawkeye Let´s Talk About Me תהנה!

TheHead

New member
מה? אלן פרסון זה לא בנאדם אחד?!

איך כ"כ הרבה אלבומים?

shay or eli

New member
אלן פארסון איש אחד

טכנאי אולפן או מפיק או משהו, שהחליט שמגיעה לו להקה. אז הוא לקח איתו כמה נגנים אקראיים שהיתחלפו כל הזמן (בעיקר ווקאליסטים, החליף אותם כמו גרביים משומשות) ובנה לו להקה.

shay or eli

New member
רגע, אם לא הבנת אותי נכון

הרשימה הארוכה זה שירים, לא דיסקים. השמות היחידים שכתבתי שהם של אלבומים הם Eye In The Sky ו The Turn of A Friendly Card (המלצתי גם על שירי הנושא מתוכם).

האירי

New member
אדגר אלן פו

על אלן פארסונס נאמר שהוא פינק פלויד לעניים והאמת גם זו מחמאה בשבילו.האלבום הראשון שלו יצא בטעות מצויין ואני ממליץ עליו בחום. הוא מבוסס על סיפורי האימה של אדגר אלן פו ואפשר להגדיר אותו בקלות כפרוג להבדיל מהאחרים.בדיסק ולא בויניל מצורף קולו של אורסון ווילס ומוסיף לאווירה המאיימת.אגב,הקטע של פינק פלויד מלב אטום"ארוחת הבקר הפסיכאדלית של אלן" נכתב עליו{הוא שהפיק את האלבום}ואלן פארסונס נשמע שם מכין חביתה מה שמעניין את הקטן.

shay or eli

New member
את האלבום הראשון לא שמעתי דווקא

ואם הם טובים או לא אני לא אתווכח, עניין של טעם, אבל הם בהחלט פרוג. כל האלבומים שלהם ששמעתי הם קונספט, הם משלבים אורקסטרה וכלים קלאסיים בהרבה מהשירים שלהם (Silence And I דוגמא מאוד בולטת), הם משתמשים הרבה בסינתיסייזרים (בייחוד באלבום Stereotomy) ויש להם שירים ששוברים את מסגרת הבית-בית-פזמון-בית-פזמון-סולו-פזמון (ע"ע The Turn of A Friendly שהוא שיר שמחולק למספר חלקים ובנוי בערך כמו יצירה קלאסית). אז מה לא פרוגי בהם?

למעלה