thats all, folks.

לונה

New member
thats all, folks.

וזהו. ערימות של כלים. מפה מלוכלכת. בלונים לבנים. קישוטים לבנים. פרחים. שאריות אוכל. חמישים מיליון קלוריות. חמישים דקות שינה בערך. חברים טובים. זכר מבולגן למלחמת כריות. שמיכות מפוזרות על השטיח שלי. שוקולדים. עגילים. מתנות. חברים טובים. עייפות בלתי אפשרית. פס קול של פריסיליה בזמן הכיבוד. פינק פלויד לפני השינה. סקורפיונס בערב. ארה על הבוקר. פנקייקס. חברים טובים. פילם שישלח לפיתוח בחודש הבא. זיכרונות שיאשרו לשנים. לונה בת 16.

kinuy

New member
סורי...אבל את נשמעת כמו אחות קטנה של מישהו...שלך?!

מה שאני באמת מתכוונת להגיד...שחוץ מזה שזה נשמע בדיוק כמו המסיבת יומולדת שלי - לפני שבע שמונה שנים.... אז זה לא נשמע כמו מפגש נורמלי של חברים...רגילים. אודה לך מראש אם תסיביר לי למה קנו לך עגילים ליומולדת למה יש לך פרחים ולמה לעזאזל קנית בלונים (ועוד לבנים) תודה ההנהלה

לונה

New member
קלאסה

תחשבי על זה - את נכנסת לחדר שכל מה שנמצא בו למסיבה לבן (בלונים, כלים, פרחים, מפה, קישוטים, אוכל, הכל חוץ מהקולה) לא נראה נחמד? וקנו לי עגילים כי יש לי חורים. את מכירה סיבה יותר טובה? והחברים שלי לא רגילים. אלה האנשים הכי הכי שיש. ואני מרגישה צורך לציין שהורדתי את החלק המרושע שנורא רציתי לכתוב. ודי, אני לא אכנס לוויכוחים דבילים של מי יותר אינפנטיל. <אני בוגרת מדי בשביל זה> אני.

kinuy

New member
חדר סטייל יוקו? ותכתבי מה שמתאים לך. אני אסתדר. shine on

למעלה