THAT´S A BITCH..........!!!

ALMIGHTY

New member
THAT´S A BITCH..........!!!

האלבום של בלינק ייצא בעוד עשרה חודשים.טום אמר זאת בצ´אט

shiepki

New member
מה?!... ../images/Emo10.gif

איזה גרוע זה. מאז אנמה יצא דיסק כל שנה ופתאום זה לוקח שנתיים וחצי...

182 girl

New member
ohhhhhhh nooooooooo!

עשרה?? מה בקשר לינואר????? אין לי כוח לכחות! זה הרבה מדי!!!! לאאאאאאא! באיזה צאט?? מה אפשר לדבר אם טום?

HuRLeY GiRLY

New member
איזה עיצבון!!!!

נמאס כבר... הם מושכים את זה יותר מדי זמן אם זה כל כך הרבה זמן כדי להם שהיו יותר מ15 שירים בדיסק!

ilbe182ebli

New member
אוף באמת באסה!

אבל מצד שני אולי לא היה להם יותר מידי זמן.. יש עוד פרויקטים (בוקס קאר) וההריון והלידה של סקאי וג´ניפר. בכל זאת אי אפשר לעצור את כל החיים בישביל הלהקה שלך.. אבל באמת כדאי שיהיה להם יותר מ15 שירים שם ושהם יהיו טובים :)!!

Tom DeLonge

New member
תראו...

ללהקה יש דברים חשובים אחרים לעשות ולא רק לרצות אותנו... מה שנכון זה שנמאס משירים קצרים ואלבומים קצרים של חצי שעה... הם הרי יודעים לעשות מוזיקה טובה כשהם רוצים כמו Adams Song, Stay Together For The Kids זה שאמר שהוא דיבר עם טום בצ´אט אז פעם הבאה תזכיר את זה...

eb182

New member
כן

הוא אמר שזה יצא בקיץ 2003 כמו כל האלבומי סטודיו הקודמים שלהם מדוד ראנץ´ הם שלושתם יצאו בקיץ של שנה אי זוגית. אבל זה פחות מ-10 חודשים כי זה בטח יצא ביוני

eb182

New member
כן

הוא אמר שזה יצא בקיץ 2003 כמו כל האלבומי סטודיו הקודמים שלהם מדוד ראנץ´ הם שלושתם יצאו בקיץ של שנה אי זוגית. אבל זה פחות מ-10 חודשים כי זה בטח יצא ביוני

blinknetta

New member
אווווף

נורא מעצבן הייתי בטוחה שבינואר כבר יצא.... אז מתי זה עוד 10 חודשים? יולי?!!??!?!!?!?! אוי לאאא!!

hen182

New member
איזה חרא

אני ספרתי את הימים עד שיצא האלבום! אני אומר לכם הכל בגלל טראוויס הוא שכנע את טום להכנס לעסקים המעצבנים האלה

ALMIGHTY

New member
זה דווקא הגיוני מאוד!

נכון אמנם יש הפרש של שנתיים בין האלבומים אך יש לזכור שטום וטרוויס לא התבטלו! בוקס קאר וטרנספלאנטס! היחיד שמסכן זה מארק. אין לו מה לעשות...אז מה הוא עושה ? עושה בן,עוזר לניו פאונד גלורי,סימפל פלאן ועכשיו הוא עומד להופיע בתפקיד אורח בסדרה אמריקאית חדשה" haunted".

eb182

New member
זה תמיד ככה

אין פה הפרש מוגזם פשוט בין אנמה לטייק אוף יצא אלבום הופעה חיה אבל זה לא נחשב כי זה לא אלבום סטודיו ובין כל האלבומי סטודיו מדוד ראנץ´ היה הפרש של שנתיים הם תמיד יצאו ביוני של שנה אי זוגית

ALMIGHTY

New member
של בוקס קאר רייסר...

באתר של TEENPEOPLE. ואני מצטט: שאלה לטום: "אני יודע שאתם מתחילים להקליט עם בלינק בדצמבר,מתי ייצא האלבום החדש ואיך הוא ייקרא ?" טום עונה:"אין לנו עדיין תשובות לכל השאלות האלו,האלבום ייצא בקיץ (2003) ושם האלבום זה אחד מהדברים שאנחנו בוחרים לקראת הסוף". לקבלת הצ´אט המלא לחצו כאן!!!

למעלה