THANK YOU

crazy4tc

New member
THANK YOU

אוקיי אז ככה, עיינתי לי במילים של thank you וחשבתי על זה שהשיר מפורש בדרך כלל כשיר תודה למעריצים ולכל מי שעזר לדה קולינג להתקיים. עכשיו הקטע הוא שלפי דעתי השיר דווקא יותר שיר תודה לאלוהים על החיים הנפלאים שהם קיבלו... לא תודה על זה שהם זכו לנגן אלא תודה על זה שהם זכו להגשים את החלום שלהם... מה אתם חושבים????? שרשור זה הוא שבהז"ש (שרשור בלי הרבה זיבולי שכל) יענו בלי אוף!!! הנה המילים של השיר: Thank You Look around, the writing's on the wall Don't you think we're all feeling crazed In a world, where nothing's as it seems Paved with broken dreams, I found truth My God, I should know you're right I should know it's right to say I thank you for my days :Chorus Come around and see the other side Stepping stones, away from the limelight Come around and breathe in piece of mind And for it all, I thank you, I thank you ,Sit down, lose yourself in though Then you might find out it's all we've got Take a chance, the future's in your hands Make it what you can before your time has reached the end :Chorus Come around and see the other side Stepping stones, away from the limelight Come around and breathe in piece of mind And for it all, I thank you, I thank you Come around and see the other side Stepping stones, away from the limelight Come around and breathe in piece of mind And for it all, you you'll make it - on your own ,Yeah, you're free Stepping stones, away from the limelight ,Come around, and breathe in piece of mind And for it all I thank you

Drorrrrrr

New member
לדעתי זה לא שיר תודה למעריצים

מהסיבה שזה אלבום בכורה, והם לא ידעו שיהיו להם מעריצים, ובמיוחד אחרי כל הנסיונות הכושלים שלהם לפרוץ לתודעת הציבור.

פירוש שלי

Look around, the writing's on the wall Don't you think we're all feeling crazed In a world, where nothing's as it seems Paved with broken dreams, I found truth My God, I should know you're right I should know it's right to say I thank you for my days פה הוא מדבר על האכזבות, האשליות, והמכשולים שבחיים בעולם שכזה...מין ביקורת על השחיתות, הכפיות טובה, והקשיים שבעולם...אבל הוא אומר שבכל זה, הוא בעצם מצא את עצמו....את היעוד שלו, ועל זה הוא מודה לאלוהים...שפתח את עיניו.... :Chorus Come around and see the other side Stepping stones, away from the limelight Come around and breathe in piece of mind And for it all, I thank you, I thank you פה הוא בעצם מנסה לשכנע אותנו שהעולם יכול להיות מקום יותר טוב, שכל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לפתוח את עינינו, לנשום את האויר... ואז הוא בעצם אומר שהוא מודה לכל אלה שכן פתחו את עיניהם- שלא שפטו אותו וכל זה... ,Sit down, lose yourself in though Then you might find out it's all we've got Take a chance, the future's in your hands Make it what you can before your time has reached the end פה הוא בעצם אומר שצריך לנצל את הזמן היקר שלנו על כדור הארץ לטובה- זאת אומרת לקחת דברים בקלילות, אבל לקחת כמובן מאליו את מה שיש לנו... הוא גם אומר שאין דבר העומד בפני הרצון- אנחנו יכולים להשפיע על העתיד שלנו :Chorus Come around and see the other side Stepping stones, away from the limelight Come around and breathe in piece of mind And for it all, I thank you, I thank you Come around and see the other side Stepping stones, away from the limelight Come around and breathe in piece of mind And for it all, you you'll make it - on your own ,Yeah, you're free Stepping stones, away from the limelight ,Come around, and breathe in piece of mind And for it all I thank you אני חייבת לציין, שזה רק איך שאני מפרשת את השיר... זה שיר אישי ואינטימי, וכל אחד רשאי להבין אותו איך שהוא רוצה....זה הדבר הנפלא בשירה...

crazy4tc

New member
פששששששש כל הכבוד על הפירוש

קבלי ח"ח! אני די מסכימה עם הפירוש שלך וחיכיתי שמישהו יפרש את זה ככה כדי לשאול את השאלה הבאה שלי... אלכס ואהרון כתבו את השיר הזה, לאיזה אלוהים הם מודים??? או שאני אסביר את זה ככה: כשהם מודים לאלוהים הם נמצאים בבית כנסת או כנסיה??? יהודים או נוצרים???? טוב נראה לי שהבנתם את השאלה...

חחחח תודה!!!! ../images/Emo13.gif

ובקשר לשאלה שלך, אלכס אמר באיזה ראיון אחד שהוא כעקרון לא בן אדם שמאמין בדת ובאלוהים, אבל הוא כן מאמין שקיים איזשהו כוח עליון שם למעלה....אבל הוא לא יודע מה זה. אממ....זה גם דיי דומה להשקפת עולם שלי

אתם יודעים מה??

עכשיו מזה עשיתם לי חשק לכתוב עוד כמה פירושים! אבל...כרגע אני חייבת ללכת, אולי בערב אני יספיק לשרשר אותם לפה... תזכירו לי!

taltal girl

New member
יאו.. ../images/Emo25.gif

לפני כמה ימים אמרתי למישהו שאני לא מאמינה באלוהים. אבל אני מאמינה שיש איזשהו כוח עליון. ולפני שידעתי שהוא אמר את זה. ווירד. נייס

CIBAH

פירוש שלי: You left me with goodbye and open arms A cut so deep I don't deserve You were always invincible in my eyes The only thing against us now is time פה הוא מדבר על מישהו שעזב אותו לפני הרבה זמן, שזה פגע בו מאוד, השאיר בו צלקת...אבל הוא לא שכח את הכאב Chorus: Could it be any harder to say goodbye and without you, Could it be any harder to watch you go, to face what's true If I only had one more day פה הוא אומר שזה נורא קשה להגיד לאותו בנאדם שעזב אותו להתראות, זאת אומרת- נורא קשה לו לסגור מעגל, להמשיך הלאה, להתאמת עם העבר שלו ולהמשיך בחיים... כי הוא עדיין מקווה שיום אחד הוא יחזור... I lie down and blind myself with laughter A quick fix of hope is what I'm needing And how I wish that I could turn back the hours But I know I just don't have the power פה הוא מספר שהוא מנסה להסתיר את הכאב שלו - מה שמראה שהוא עדיין קיבל את העובדה שאותו בן אדם עזב, הוא לא התמודד עם הכאב שלו ומנסה להדחיק אותו החוצה בכוח, אך ללא הצלחה....ובנתיים מבפנים הוא מרגיש חסר תקווה, כאוב... אבל בתוך תוכו הוא יודע שאין מה לעשות, שהוא לא יכול להחזיר את הזמן לאחור ולשנות את מה שכבר קרה- זה מעיד שהוא מתקדם לעבר ההשלמה עם העזיבה של אותו אדם....שלפחות הוא מנסה להמשיך הלאה עכשיו.... Chorus I'd jump at the chance, We'd drink and we'd dance And I'd listen close to your every word, As if it's your last, I know it's your last, Cause today, oh, you're gone פה, הוא כאילו מתייצב מול אותו אדם שעזב אותו ואומר לו את כל מה שעל הלב שלו (הוא לא אשכרה עומד מולו ומדבר אליו, אלא בראש שלו...) אומר לו שהיה יכול להיות להם כל כך טוב ביחד, שהוא היה מתייחס אליו כמו שמגיע לו- בהבנה, דאגה, אכפתיות.... ולבסוף, הוא משלים עם העובדה שאותו בן אדם הלך, ואולי גם לא יחזור אליו, ולפי דעתי הוא גם מרגיש יותר טוב עם עצמו....אבל זה סתם ניחוש :) Chorus Like sand on my feet, The smell of sweet perfume You stick to me forever And I wish you didn't go I wish you didn't go, I wish you didn't go away To touch you again, With life in your hands, It couldn't be any harder.. harder.. harder פה הוא אומר שלמרות שהוא ממשיך הלאה בחייו ומתקדם, הוא אף פעם לא ישכח את אותו בן אדם... שהוא תמיד ישמור לו מקום קטן בלב למקרה שהוא יחזור לחייו שוב כי הוא תמיד היה חשוב לו, וגם תמיד יהיה... הוא מספר על הגעגועים והאהבה שלו אל אותו אדם... *הפירוש נכתב במין זכר, אך מתייחס גם לנקבה (מה שיותר הגיוני...)* ואגב, גם לי נראה (ואלכס גם אמר את זה פעם בראיון) שהשיר הזה בעצם מיועד לאמא שלו שעזבה אותו בגיל צעיר... *שיעול* כלבה *שיעול*

דרור!

אני חייבת לציין, שזיפזפתי במאמרים וראיתי את הניתוח שלך לשיר CIBAH ומצאתי שם טעות חמורה!
עזבת אותי עם "להתראות וידיים פתוחות חתך כה עמוק, שלא מגיע לי תמיד היית "כל יכולה" בעיני הדבר היחיד שנגדנו עכשיו הוא זמן בשורה השלישית... you were always invincile in my eyes.... invincable=בלתי נראה..... לא כל יכול....

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

Invincible- כל יכול invisible- בלתי מנוצח בשיר הוא אומר Invincible.....

Drorrrrrr

New member
מנוצח ../images/Emo26.gif נראה ../images/Emo4.gif

תודה לאירנה שהסבה את תשומת ליבי :-S

למעלה