THסרטון שלנו
TH

LiHiLuSh

New member
THסרטון שלנו../images/Emo23.gifTH

THסרטון שלנו
TH אז ככה חיכיתי לתגובה של המנהלת לזה ושלחתי לה
אבל היא לא ענתה לי ואין לי הרבה זמן לחכות אני חייב תכבר לפתוח את זה כול עוד יש לי קצת חופש ומזן לעשות את העבודה הזאת כי זה לוכח הרבה זמן ואני באמת רוצה לעשות את זה כמה שיותר יפה.
אני בטוח שמישהו ראה את הרעיון שלי בקשר לסרטון של הפורום שלנו כמובן שהוא קשור גם לטוקיו הוטל
:) אני הולכת להכין סרטון של טוקיו הוטל והמפגש שלנו זאת אומרת בהתחלת הסרטו שלנו אני הולכת לשים של תמונה של טוקיו הוטל של הבנים ולכתוב משהו
ואז את התמונות של כול אחת מהפורום פה+ שמו ואז את כול התמונות מהמפגש.ועוד כמה של טוקיו הוטל
עכשיו יש לכם לענות על 2 דברים שזה השם שלכם והני זה מטלה שהיא תמונה שלכם
וזה חושבה כי אז לא תהיה לכם תמונה למצגת ורק שם
ועוד דבר למי שיש תמונות מהמפגש שיצור איתי קשר ושישלח לי במסן לתקיית שיתוף המשותפת שתהיה מי שלא מבין אני יסביר לו שם ומקסימום יש דרכים אחרות ועוד משהו היה נמחד מאוד מאוד עם תשלחו לי גם תמונות של ההופעה מישראל ומזה שהם היו פה בישראל כמו התמונה בצד שלי
ואני יוסיף את זה לסרטון או יעשה סרטום חדש תגידו לי את דעתכם!
אז הנה האייסי שלי:258-854-033 והמסן שלי:[email protected] למי שיש שיגיד בקשה
השאלון
שם: תמונה:
בבקשה מכולם לענות כמה שיותר מהר
אני מזכירה לכם את זה ועוד דבר למי שיש תמונות מהמפגש שיצור איתי קשר ושישלח לי במסן לתקיית שיתוף המשותפת שתהיה מי שלא מבין אני יסביר לו שם ומקסימום יש דרכים אחרות ועוד משהו היה נמחד מאוד מאוד עם תשלחו לי גם תמונות של ההופעה מישראל ומזה שהם היו פה בישראל כמו התמונה בצד שלי
ואני יוסיף את זה לסרטון או יעשה סרטום חדש תגידו לי את דעתכם!

:)

סבבה... שם: רוזה תמונה: ויש לי כמה תמונות מהמפגש פורום הראשון והשני....של מיה, אלינור, שיר, לידר, אנה, טל....וכמבון מלא תמונות של מיכל....

LiHiLuSh

New member
אוקי:)

חח אני ברחתי במפגש הראשון מהמצלמות
ושלחי לי אותם ^^ בבקשה מסן או באייסי איך שנוח לך^^

ElinorLahav

New member
חחח ואני בך אנושות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo205.gif

../images/Emo26.gif

שם:לילו\ ליטל תמונה:
מצטערת, זאת התמונה הכי עדכנית שלי... -_-"

למעלה