Terrible

sok777

New member
Terrible

ואו אני פשוט מזועזע. לקחתי את בארסה אחרי 4 עונות מעולות עם בית"ר [פשוט שעמם לי]. מכרתי את אזקוארו ואת סילביניו בהתחלה והבאתי את קאלו ואת מרסלו [הברזילאי בן ה18] לינואר. בליגת האלופות עליתי ממקום 2 [יצאתי עם רומא, בנפיקה ולבסקי סופיה] ויצאתי בשמינית נגד, צ'לסי. מי אם לא היא? בבית הובלתי 1:0 אבל אז טעות אכזרית של ואלדז עשתה 1:1 [של רובן]. וכך זה נגמר. בגומלין הגעתי ועליתי ליתרון של 1:0. שוב ואלדז שגה ושוב רובן השווה. 1:1. [אגב את שני היתרונות שלי בשני המשחקים כבש לא אחר מגודיונסן] אח"כ בתוספת הזמן של המחצית הראשונה צ'לסי עשו 2:1. מחצית. 5 דק' מהפתיחה עם דרבון אדיר חזרתי ועשיתי 2:2 [במצב הזה אני עולה]. המשכתי לשחק בסדר אבל הם די שלטו ואיימו ואז בדקה 78 לאמפרד כבש והשאיר את הניצחון בלונדון. הפסד אכזרי. בגביע העולם לקבוצות זכיתי אחרי ניצחון בגמר על אינטרנאסיונאל. בסופר-קאפ הספרדי זכיתי אחרי 4:0 בחוץ והפסד 1:0 קטן בבית. בסופר-קאפ האירופי עפתי אחרי הפסד 1:0 מול סביליה. נשאר לי גביע ספרדי וליגה. בגביע ספרדי עברתי את ראיו ולאחר מכן את אוססונה. יצאתי נגד לורקה ועברתי בקלות והגעתי לחצי-הגמר נגד בטיס. במשחק הראשון, בחוץ, הפסדתי 3:2 ובמשחק הבית ניצחתי 1:0 או משהו כזה ועליתי לגמר [שעוד לא היה] נגד סלטה ויגו. הליגה- התחלתי והייתה מעולה והייתי ראשון כמעט לכל אורך הדרך ועשיתי גם 8 נצחונות רצופים מתישהו [ביניהם על ולנסיה, ריאל, מהפך על בטיס, ניצחון על ויאריאל ועוד], 13 משחקים ללא הפסד ועוד פעם של 6 או 7 משחקים עם נצחונות רצופים. בכל אופן, 3 מחזורים לסיום הייתי בפער של 3 נק' מעל מקום 2. אני ראשון ואתלטיקו מדריד 2. הוצאתי רק תיקו מול ראסינג [האחרונה] בחוץ והם ניצחו והפער הצטמק לנקודה אחת בלבד כשיש עוד 6 נק' בקופה. משחק לפני הסוף הייתי נגד חטאפה וסיימתי ב0:0 מאכזב והם, שהיו בדרבי נגד ריאל [בברנבאו נדמה לי] ניצחו 2:1 ועלו למקום ראשון. מצאתי את עצמי במקום 3 אחרי שולנסיה שהייתה אחרי ניצחה והובילה עלי בהפרש שערים [אותם נק']. בכל אופן, ככה היה לפני המחזור האחרון. במחזור האחרון הייתי נגד אוסאסונה בבית, אתלטיקו בבית נגד סראגוסה וולנסיה בבית נגד ויאריאל. הייתי חייב הפסד של אתלטיקו, הפסד או תיקו של ולנסיה וניצחון שלי. סיכוי קלוש. הובלתי 2:0 עליהם וראיתי שאתלטיקו ביתרון 1:0 ביתי על סראגוסה. וקשה לחזור בויסנטה קלדרון. ולנסיה הובילה גם היא. אוסאסונה צימקו במחצית 3 הקבוצות בצמרת הובילו. המשכתי ובדקה 49 אתלטיקו קיבלו אדום ואמרתי, אולי סראגוסה יצליחו לעשות משהו. אבל קודם כל לבצע את המשימה שלי, ויש גם את ולנסיה. הלכתי לרגע וחזרתי בדקה 70 כאשר התוצאה אצלי היא 2:2! שיחקתי מאוד התקפי אבל זה לא עזר וסיימתי 2:2. מה שאומר שבטוח אין אליפות. ומה גיליתי? שאתלטיקו הפסידו 2:1 לסראגוסה אחרי מהפך של סראגוסה וגם ויאריאל עשו מהפך וניצחו 2:1 את ולנסיה. באמת שאני פשוט עצוב ומעוצבן. רציתי אליפות והפסדתי אותה כ"כ באכזריות. הגיע לי לנצח אותם ובסוף סיימתי רק 2. כל-כך מעצבןןןןןןןןןןן!! ארר. אני שוקל עם להמשיך או לא.

sok777

New member
ואווווווו ../images/Emo46.gif

ועכשיו עוד אמרו לי שהגיע לי פנדל שלא נתנו לי! סעמקקקקק

חחח לא נורא אחי

זה יעשה את המאבק בעונה הבאה הרבה יותר מעניין בשבילך. כדאי לך להמשיך.

SiC

New member
למה להפסיק?

אנחנו לומדים מהטעויות :) דווקא בגלל שהפסדת את האליפות אחרי אני הייתי נשאר כדי לקחת אותה עונה אח"כ

למעלה