tennis again

ro99

New member
../images/Emo18.gif דלגו על התגובות הדביליות כרגיל...

אתמול בערב חזרתי מפסטיבל לסבי בניימייחן (עיר הולנדית). היה שם מכל הבא ליד, כולל דיונים מאוד מעניינים. אחד מהם עסק בנושא ה-pink ceiling (על משקל ה-glass ceiling, אבל ללסביות). אחת מהמשתתפות היתה פרופסורית לספורט הולנדית שחייה ועובדת בארה"ב. היו לה הרבה דברים מאוד מעניינים לספר. בעוד שלהיות לסבית בספורט הרבה יותר מקובל מלהיות הומו, זה לא פשוט עד כדי כך. בספורט מקצועי (ומבוגר) זה פחות בעייתי להיות לסבית. אבל בספורט חובבני זה מאוד בעייתי. אם את רוצה לאמן צעירות/ילדות, עובדת היותך לסבית בדרך כלל מספיקה בכדי שלא תקבלי את התפקיד, כי ההורים לא ירצו שילדתם הרכה והתמה תחשף למלתעותיך הלסביות חסרות המעצורים ולכן לא ישלחו אותה לקבוצה שלך (ואיגודי ספורט מודעים לכך ולכן נמנעים מלהכניס את עצמם למצבים כאלו). וזה מגיע (בארה"ב) עד לקולג'. כשהפרופסורית הנ"ל (גם ספורטאית לשעבר ומאמנת) קבלה תפקיד מאמנת באוניברסיטה שם, היה לה ברור שאם יגלו שהיא לסבית היא תפוטר. (נראה לי שזה היה על משקל don't ask don't tell כפי שנהוג בצבא האמריקאי, כי ממש לא צריך גיידאר מפותח בכדי לקלוט אותה...
) ועוד אנקדוטה נחמדה. היו ב-panel נשים בתפקידים מאוד בכירים עם קשרים בכירים עם לסביות ברומו של עולם. והתחילו לדבר על זה שלסביות בכירות צריכות להיות יותר גלויות ומוצהרות בכדי לשמש כ-role models. ואז נתנו דוגמא של הלסבית הכי מפורסמת בעולם, קונדוליצה רייס... ואחת הנשים שם הופתעה מהזכרת השם הזה, אבל כל השאר מיד שמו אותה במקומה והרגיעו אותה שאין צל של ספק, מאומת ומוודא ממקורות בכירים ואמינים ומעורבים אישית, וכו'. זה היה די סוריאליסטי ומשעשע לשבת באולם צפוף ולשמוע שמדברים על קונדוליצה בכזה מין ברור מאליו כאחת מאיתנו (וממש לא בקטע של אאוטינג אכזרי, אלא בקבלה).

eig

New member
לקונדוליסה נותרו עוד 4 ימים.....

הנה סרטון השראה לקונדוליסה, נותרו לה 4 ימים לפני יום היציאה מהארון הלאומי השנתי.

i have a dragon

New member
זה מעניין

כי שבוע שעבר קראתי כתבה על הוצאה\יציאה מהארון של לסביות והמוסקסואלים מפורסמים, האם צריך לתת להם את הפרטיות שלהם או להוציא אותם מהארון על מנת לקדם את יציאה מהארון של צעירים שמפחדים לצאת וכו'. עיתון קהילתי פה בארה"ב הוציא מהארון את ג'ודי פוסטר ומגיש חדשות בטלויזיה מהסיבה הזאת בדיוק והיה פה ויכוח ממש גדול על העניין. כי ג'ודי פוסטר למשל חיה ומגדלת ילדים עם אשה כבר המון שנים, אבל זה מעולם לא פורסם. הטענה של העיתון הייתה שאם לא יפרסמו את זה, המשתמע מכך הוא שזה בושה להיות לסבית ולכן הוא פרסם את נטייתה המינית.

ro99

New member
אני אישית נגד להוציא בכוח

אנשים שומרים על פרטיות מסיבות רבות and to reduce this to sexuality alone זה בעיני אבסורדי וקצר ראייה. אין לי מושג מי הוא מגיש החדשות בטלוויזיה, אבל אני יכולה לתאר לעצמי שלג'ודי פוסטר לא חסרות סיבות לשמור בקנאות על הפרטיות שלה בהתחשב בכל מה שעבר עליה במשך השנים. היה לי דיון מאוד מעניין על categorisations מגבילים של אנשים באותו הפסטיבל, הפעם עם סופרת/פילוסופית/עיתונאית מדליקה במיוחד שמגדירה את עצמה כסופרת ולא סופרת לסבית. אין לי זמן כרגע לפרט, אבל אנחנו יצורים קומפלקסים עם הרבה צדדים למי שאנחנו ויש ביננו שנלחמים נגד הנטייה העצלנית של המדיה והחברה להפוך אותנו לדו-מימדיים וע"י כך להתעלם מהמורכבות שלנו. וזה לא שווה ערך לארון אלא או סירוב לצמצם את עצמנו או רצון לחיים פרטיים נקודה.

eig

New member
אגואיסטית!

רו! הסיבה היחידה שאת מתנגדת לכך שנהפוך לחברה דו-מימדית ונישכח מהמורכבות של האדם היא מכיוון שבמצב כזה אנשים כמוך יהיו מובטלים!

Joni M

New member
מצחיק ../images/Emo15.gif

שפה באמריקה להיות מורה הומו\לסבית זה בכלל לא נתפס (או נתפס בתור פדופיל) אבל כל יומיים שומעים פה על איזו מורה ששכבה עם התלמיד בן ה-8 שלה... הכתב הוא מהסי.אן.אן וקוראים לו אנדרסון קופר והסיבות (לדעתי) להשארותו בארון נעוצות בעובדה שבתור כתב ראשי בסי.אן.אן שנמצא הרבה בעיראק איראן אפגניסטן וכו' זה לא כל כך פשוט להיות הומו מוצהר... אה, והוא גם בן לאחת המשפחות העשירות והמיוחסות ביותר בניו יורק.

TrigATUSA

New member
וכמובן שאני מכיר את ה EX-BF שלו ../images/Emo6.gif

האמת? הוא שוה בטירוף (גם ה EX, אבל בעיקר קופר)

gabcake

New member
../images/Emo6.gifהתגובות הדביליות

לא אהבת שמספר 3 אמר "היא האמא או האבא?" ומספר 10 ענה לו "אתה דביל או דבילית?" אני נקרעתי מצחוק.... רק בישראל!

למעלה