ten years after

pixy86

New member
ten years after

אני לא ממש מכירה אותם חוץ מהשיר I'd Love To Change The World. וביום שישי הייתי בחנות דיסקים וראיתי את הדיסק שלהם stonedhenge במבצע אז קניתי (עם כמה שמדברים עליהם בפורום הייתי חייבת לבדוק אותם) בקיצור אהבתי. יש למישהוא המלצות לעוד דיסקים שלהם?

hkatsman

New member
יש את A Space In Time

שממנו השיר שהזכרת ויש בו שירים טובים אחד אחד, ויש את Shhhh שגם בו יש כמה וכמה שירים טובים.... זה בגדר עזרה ראשונה עד שגידי יבוא^^

Anuerysm

New member
תודה לכולם

שלום לך פיה, אם אהבת את סטוונדהנג', אז אין לך מושג מה מחכה לך, כי זה האלבום הנסיוני שלהם שהוא קצת מוזר למרות שמססתרות בו יצירות פאר כמו הסולו באס בWoman Trouble או הליין המתמשך בFaro ועוד כמה להיטונים פעם הבאה שאת בחנות דיסקים, תשאלי את המוכר מה יש לו, אם הוא יגיד לך שיש את האלבום A Space In Time את משלמת עליו עד 500 שקל זה בערך מאסטרפיס, גם אחד הטראקים שם זה השיר שהזכרת, האלבום מורכב משירים בערך כמו הלהיט הגדול, ועוד כמה יותר בלוזיים כשבסוף יש ג'אם נחמד של חברי הלהקה יחדיו אחלה עבודת באס, בכל שיר (כמעט) יש איזה סולו גיטרה מטורף (או לפחות מפוחית) ופשוט אלבום פיגוז אם המוכר יגיד שאין את האלבום ויגיד שיש רק את Cricklewood Green אז תשלמי עליו 499, כי זה מה שהוא שווה בערך קצת יותר בלוזי מהאלבום הקודם, כי הוא הולך קצת אחורה בזמן, וככה זה אצל טן יירז אפטר, תתפסי אותם יותר מוקדם, תשמעי יותר בלוז גם כאן יש מלא סולואים מגניבים, אין כאן שיר שהוא ממש מאסטרפיס שכולם אוהבים, אבל לדעתי השיר הטוב ביותר הוא 50,000 miles beneath my brain וגם השיר האחרון הוא אחלה ג'אם למקרה שאת באסיסטית אם קרה ופתחת את האלבום בבית וגילית שהוא לא עובד, תוכלי לחזור לחנות ולהחליף אותו (במחיר שווה) לאלבום Ssssh שהוא פגז של אלבום, יש בו ת'קאבר לGood Morning Little Schoolgirl שזה אחד השירים שלהם, עוד שיר בלוז מדהים בשם I Woke Up This Morning שהוא ברצינות כאילו אחד השירים הגדולים ביקום בין השאר יש גם שירים יותר אקוסטיים ורגועים ויש יותר בלוזיים, והרבה שירים מכניסים בתוכם ג'אמים נסתרים, אז שווה במיוחד, גם יש לו עטיפה מגניבה אם את בקטע של לייב, את קונה את Undead, יותר בלוז מזה לא יכול להיות, אחת ההופעות הכי גדולות בעולם הרוק, יש שם גם ת'שיר האגדי Im Going Home! וגם ג'אם אדיר בשיר I May Be Wrong... שכולל סולו באס מגניב והכל מלווה באחלה גיטרה ותופים וקלידים ובאס וכאלה אז פשוט קונים לאחר שארבעת האלבומים האלה נחרשו אצלך במערכת במשך שלוש שנים, את קונה את Rock & Roll Music To The World אני מוכרח להודות, לא כל השירים בו טובים, יש כמה נפילות, אבל הכל שווה בשביל Religion Have Fun, גידי.

Anuerysm

New member
תמיד שמח לעזור

בדברים שאני יודע

למעלה