ten years after

DUDE5

New member
ten years after

ראיתי את ההופעה המדהימה שלהם בוודסטוק 69´. כמה שאלות בקשר אליהם: הם נחשבים לאגדת רוק? איך קוראים לסולן\גיטריסט? האם הם עשו רק רית´ם אנד בלוז או גם רוק טהור? האם יש להם אלבום שווה שכדאי לי לשמוע? ומישהו יכול בבקשה לשלוח לי קישור של הטאבים לשיר i´m going home (הגירסה של וודסטוק)??

LadyG

New member
Ten years after

מהלהקות המועדפות עלי. ואיזה הופעה נהדרת נתנו בוודסטוק. סגנונם מוגדר בלוז, רוק וג´אז ואתה בודאי מתכוון ל- Alvin Lee מכיוון שהזכרת את I´m going home אז אולי כדאי שתכיר את האלבום בו הוא מופיע Stonedhenge מ- 1968. ואם אתה זקוק לטאבים, כל מה שעליך לעשות הוא להקיש באחד ממנועי החיפוש Ten Years after I´m going home tabs וכמות האתרים שתקבל עצומה. אני פשוט מתעצלת עכשיו.

country joe

New member
רוק טהור?

מה זה רוק טהור? טן יירז אפטר ואלבין לי ניגנו בלוז-רוק, מעולה לטעמי.

DUDE5

New member
מושג אדיוטי שאני המצאתי...

אני חושב ש"שמעתי" את גנוב אומר את זה איפהשהו. כן עכשיו אני ניזכר, כשהפורום עוד היה צעיר יחסית הרבה התלוננו שגנוב לא מחשיב את קלפטון כאגדת רוק וגנוב אמר שזה בגלל שהוא בלוזיסט ולא "רוק טהור"... אל תשאלו אותי איך אני זוכר את השטויות האלה, יש לי נטיה ליזכור את הדברים הכי דבילים.. ותודה על התשובות ליידי, הרשו לי להיות קצת חזיר- אשמח אם תתנו לי גם את הביוגרפיה של הלהקה. ואני ממש צריך את הטאבים! אני לא מצאתי טאבים נורמאלים, ובגיטר פרו אין.

LadyG

New member
כנראה שהיום אני בתורנות מידענות ../images/Emo13.gif

בפורום....סתאאאם. זה ממש בסדר. קבל לינק לביוגרפיה ואחפש לך גם את הטאבים.

emh

Member
אתה לא המצאת שום דבר...

זה פשוט איזה שם של דיסט אוסף שנקרא; 100% PURE ROCK או משהו כזה, ויש הרבה כאלה.

למעלה