Temple of the dog

Jagged chaos

New member
Temple of the dog

סתם בא לי לתרגם שירים שלהם... הכתיבה של קורנל היתה בשיאה שהוא עבד על השירים בטמפל

Jagged chaos

New member
call me a dog

את קוראת לי כלב, הוגן מספיק כי אין טעם להעמיד פנים שאת טועה שאת קוראת לי לצאת החוצה אני לא יכול להתחבא אין לי תחפושת שתוכל להסוות אותי מעינייך ואת אומרת שזה מזל רע להתאהב בי ומה אני יכול להגיד בשביל שזה יהיה טוב בשבילך לבשת אותי (גם- שחקת/עייפת אותי) כמו מעיל חורף עתיק מנסה להתגונן מהקור אבל זה הזמן שלי עכשיו לזרוק את האבן הבאה אני אקרא לך 'יפיפיה', אם אקרא בכלל את אומרת שאני low כי ישנתי על הרצפה וביער עם הגיריות והזאבים (low= יכול להתפרש גם כפיכח, גם כנמוך וגם כמושפל) זרקת אותי כי הלכתי לחפור בשביל זהב והגעתי עם ידיים מלאות בפחם אבל זה הזמן שלי עכשיו לזרוק את האבן הבאה אני אקרא לך 'יפיפיה', אם אקרא בכלל וכשזה הזמן שלי לצאת נגד השקר שלך אני אקרא לך יפיפה או שאעזוב את זה את קןראת לי כלב, הוגן מספיק זה לא מציק לי כל עוד את יודעת שהמזל הרע רודף אותך את מושכת אותי ברצועה וגוררת אותי

Jagged chaos

New member
say hello 2 heaven

בבקשה, אימא חרמים קחי אותי מהמקום הזה ומהקללות המקופלותו הארוכות שאני שומע בראש מילים לעולם לא מקשיבות ומורים לעולם לא מלמדים עכשיו אני מחומם מהנר אבל קר לי מידי בשביל להשרף הוא הגיע מאי ומת ברחוב הוא נפגע קשה כמו שבר בנשמה אבל הוא בחיים לא אמר לי את זה אמור שלום לגן עדן חדש כמו תינוק אבוד כמו תפילה השמיים היו גן השעשועים שלך אבל השטח הקר היה המיטה שלך סטאגזרית אומללה, אין לה דמעות בעיניים (סטארגזית= stargazer, יכול להיות משהו כמו מצפה כוכבים או סוג של פרח, בכל מקרה, אחד השירים הבולטים של אנדרו ווד) חלקלק כמו לחישה היא יודעת שאהבה מגלידה את כל הפצעים עם הזמן עכשיו זה נראה כאילו אהבה גדולה מידי לא תספיק לעולם, עדיף לך לחפש שביל אחר כי לשביל הזה יש abrupt גמור (**לא יודע מה זה אברופט) אמור שלום לגן עדן בחיים לא רציתי לכתוב את המילים האלה לך דפים של פסקאות של דברים שלא נעשה עוד אז כיבתי את הנר, והשכבתי אותך לישון בגלל שאתה לא יכול להגיד לי כלום עכשיו, איך הכלב שבר לך את העצם? נותר רק דבר אחד להגיד תגיד שלום לגן עדן

dafi daf

New member
אברופט זה פתאומי,מקוטע,בגסות..

ובלי קשר. נורא עשית לי חשק עכשיו לטמפל,פתאום כשאני רואה את המילים שלא שמעתי כל כך הרבה זמן ומבינה עד כמה הן נכונת וכואבות... זה כמו סכין עם טעם של עוד. אתה מלך,אמיל.

Jagged chaos

New member
Hunger strike

לי לא אכפת לגנוב לחם מפי התנוונות אבל אני לא יכול להאזן מהחולשה כשהספל שלי מלא (במקרה של overfilled, המשקה כבר נוזל מהכוס, יותר מידי מים...) אבל זה על השולחן האש מבשלת והם מעבדים תינוקות כשהעבדים עובדים הדם על השולחן ופיותיהם נחנקות אבל אני גדל רעב

one pearl

New member
../images/Emo45.gif

נתת לי חשק לעבור על השירים. מתרגם מצויין, על הפרשנות אני עוד יעבור כשאני יקשיב לשירים פעם נוספת.

הוד11

New member
הרשה לי את "בובת ישו"

בובת ישו מאיפה באת? קוריאה, קנדה, אולי מטייוואן? אהה, לא ידעתי שזו ארץ הקודש אבל אני מאמין מהרגע שבדקתי עם ידי השמאלית אני מתפלל, האם אנצל? ביזבזתי את כל כספי על קבר עתידי בובת ישו אני אתבע אותך על עשרים אחוזים מהחטא העתידי שלי אני אתבע אותך... למריה הקדושה יש טוהר מופלא מחפשת אדמה בתולית ההילה מעל ראשה לא זולה בכלל לפחות בשביל רועה צאן טלוויזיוני עם כבשים בטרקלין ואני מתפלל, האם אנצל? ביזבזתי את כל כספי על קבר עתידי בובת ישו אני אתבע אותך על עשרים אחוזים מהחטא העתידי שלי

הוד11

New member
דווקא סביר

מנשמח אותי לראות ולשמוע כל פעם מחדש שהגיל לא מזיז לקול של אדי, אחד ההקולות הוואקליים המדהימים שיש לקריס כבר את המנעד של פעם וחבל. ועוד יותר משמח לראות שהאנרגיות של החבר'ה לא נופלות מימי השלושים העליזים שלהם. הם ממשיכים לתת בראש

nothingman1

New member
אני לא מסכים איתך בקשר לקול של אדי

אין לו חום ועומק כמו שהיה לו פעם

למעלה