tell me about yourslves

TalkShowHost

New member
? מס´ 2.

ויש מה לעשות איתו, או שאני סתם מבלה שעות מיותרות מול ערמת המאמרים האינ-סופית ?

twilight

New member
שאלת המיליון דולר

בסה"כ יש המון כיוונים שאפשר ללכת אליהם, תלוי מה אתה רוצה לעשות. יש לי חברה מהלימודים שעכשיו עושה הסבה לעבודה סוציאלית כי גם משם אפשר להגיע לטפל (דבר די מומלץ), יש את כל התחום של ארגונית/לימודי עבודה/משאבי אנוש, בכיוונים מחקריים יותר אז מדעי המוח/ מדעים קוגניטיביים וכו´...שמעתי אפילו על כאלה שלומדים עכשיו לתואר שני בהנדסת אנוש עם השלמות.ויש גם תחומים אחרים כמו מנהל עסקים או תקשורת. בקיצור, יש לאן להגיע. וכל זה כמובן בהתעלמות אלגנטית מהמירוץ האימתני לתואר שני בפסיכולוגיה...

rachelmerav

New member
נחמד לראות שיש כאן הרבה סטודנטים

אני בין הצעירים ביותר בכמפוס שלי. אלה שבגילי הם החברה שבמוסיקאים מצטינים ובנות שעשו שירות לאומי. לפחות יוצא ללמוד

~*~gaL

New member
אמממ --

אני גל, אני שרה, אני משחקת (כשיוצא..) טניס שולחן, הסדרה הכי הכי בעולם לדעתי זאת אי. אר., ואני צורבת עכשיו דיסק לטיול שנתי מחר (ולפי זה אפשר להבין שאני הכי קטנה פה..)..

rachelmerav

New member
זה לא הגיל זה נסיון החיים

אני מכירה מלא אדיוטים מגיל 20 ומעלה. והרבה אנשים מדהימים בני 15 ו16

קליפס

New member
חחח AA...

אני אפרת ואני קטנה מגל בשנה ויש לי בגרות של ילדה בגן, אני ציידת פרחות רשמית ואני לומדת בכיתה ח´2 הסוררת בבצפר מפחיד באילת, אני מנגנת על פסנתר מגיל 4 ועל גיטרה מחודש שעבר
אני מכורה לדיאט-קולה-נטולת-קפאין. קליפס.

Charlotte

New member
is it too late?

אני מקווה שלא... טוב, בכל מקרה... קוראים לי קטי, אני בת 14, ואני אוהבת לנגן בגיטרה...

truelovewaits

New member
הממהממ

טוב. אני שי-לי. אני מרגישה כמו ב פגישת A.A עם כל הרשמיות הזאת. אני מנגנת על כינור, במגמת מוזיקה ב"אלון" (רמת-השרון). הממ אני מפחדת מכאב ושאח של ניצן ימות (נכון שאני מעודדת אותך ניצי? סורי פשוט זה מה שחשבתי עליו לפני כמה דקות). מעצבן לי עכשיו אז אני אצא.

Charlotte

New member
סליחה?

יש לך בעיות עם זה? זאת לא אשמתי שנולדתי כ"כ מאוחר...:)

Airbag

New member
אני.

קוראים לי רוני ואני בת 14 וחצי מת"א. אני מקשיבה לרדיוהד בערך מלפני שנתיים כשקניתי את או.קיי קומפיוטר ואז קניתי את השאר וכיום יש לי פחות או יותר את כל האלבומים העיקריים(חוץ מפאבלו הוני.) אני בעד השינוי כיוון של רדיוהד, כי כשכולם הולכים בקו אחד הם תמיד ילכו בקו אחר וזה מה שאני אוהבת אצלם. מקוריות.

למעלה