TeeNick performance

Riot girl69

New member
פאק

אם בגלל זה את לא הולכת לבצפר הילדים\האנשים בבצפר שלך זונות :\ אבל יהיה סבבה

just jenny

New member
אוי את כל כך צודקת...

הבצפר שלנו כל כך מפגר!! יש שם אנשים פשוט.. כל כך מגעילים ורעים!!
טוב נו חדרה.. למה יש לצפות?

®NuLy®

New member
אני../images/Emo13.gif

התחלתי לשמוע מוזיקה בצורה אובססיבית רק השנה!
אני פוחדת מציפורים....
הייתי מכורה למורדים ולקטנטנות
אני מכורה למחשב ובמיוחד לפורומים!
עוד לא התנשקתי.....

lollipop1

New member
meeeeeeeeee

-אני אוהבת את הביצפר שלי
כל מה שכלול בו!!!! - אני אוהבת את הבקסריט בויז ונורא שמחה שהם התאחדו!!!!
אי ג'יי -נהייתי אובססיבית לג'קאסס במיוחד לבאם מרג'רה וריאן דאן. -אני תימניה
חחח סתם! אני באמת תימניה אבל זה לא עצוב....אני מתתתתתה לעגיל בלשון אבל אמא תכה בחגורה :[ -יש לי בבית בריכה ומצלמות נסתרות בכל כניסה לבית
---לא אכפת לי שעברתי ת'חמש אם כבר אז כבר!----- -אני מכורה למשחק מחשב סימס -לפני 3 חלומות: עגיל בלשון, לפגוש את ג"ש וללמוד לנגן על גיטרה...חשמלית :[ -אני דלוקה על 4 אנשים :\

lucky gc

New member
שלי

* אני שונאת פקאצות * לא מאמינה בשום דבר חוץ מטלוויזיה.. * אני שונאת את רוב החברות שלי * אני נהנית להשחית דברים *אני לי מושג מה עוד לרשום...

X:

יש לי אובססיה לסקייטרים,מתופפים,גיטריסטים,פאנקיסטים,ובלאקרים קשוחים
שנולדתי הייתי עיוורת התחלתי לראות רק בגיל 4 חודשים
היו לי ברזלים(זה יפה אבל לא לי)
ההורים שלי גרושים
אני אוהבת לשבור דברים,אני אוהבת ליפול,ולפדח את עצמי בפומבי(קניתי לפני שבוע דג וקראתי לו ברכה,קניתי אותו מהמקפיא) לא לדאוג אני לא מתעללת אני שיחררתי אותו אחרי זה בים

Unaffected

New member
אני

אני משועממת כרונית.
אני לא סובלת 90% או יותר מהבצפר שלי.
יש לי חתול שאני חולה עליו וקוראים לו טום -->
אני מנגנת בגיטרע שנה וחצי ככה ואתמול היה לי קונצרט (ילדים קטנים זה מצחיק)
אני אמורה ללמוד למבחן במת' עכשיו :|

מממממ...

חחח, היי מזמן לא הייתי פה /:
אני לא שונאת פאקצות...נראה לי... יש כאלה שאני רוצה לחורר אבל יש כמה יוצאות דופן...
אני שונאת ערסים (את כולםםםםםםםםם)
אוהבת בנים עם שיער ארוך
ובזמן הארחרון התחלתי לשמוע בצורה אובססיבית שייגעצ וסינגיה !!!!
וגמאני התחלתי להיות סדיסטית בצורה מפחידה ואני רואה כל ג'קאס קבועעעעע !!!! אהה וסטיבו רולזזז !!!! וגם איש קטן..חח יומטוב, נטלי.

yardenbm

New member
כי יש מלא חרטטנים

שאומרים שיובל גר ברמת גן וזה מעצבן שמשקרים

moi

- בנים עם שיער ארוך זה שקסי! - בזמן האחרון אני נכנסת לדיכאון הרבה - יש לי חתולי חמוט ביותר ומחר הוא בן שנתיים =] - ההורים שלי גם כן גרושים =\ - בזמן האחרון התמכרתי לנירונה.. עוד קצת חיחי - אני חולע על סקייטרים.. - יש לי יומולדת ביולי - אני חולע על הסרט נייטמר וכול השיט שקשור אליו - הולכת לעשות פירס באף הקיץ <ואני יכולה להמשיך אבל אני אשתוק עכשיו.>

bRoken faiRy

New member
!

.:: בנוסף לסיידליפ שלי אני מתכננת לעשות גם עגיל בלשון , באף ובגבה ::. .:: אני מציירת יפה רק כשאני בדיכאון לצערי ::. .:: שונאת תבצפר שלי -רק- בגלל המורים !! ::. .:: אני רוצה לצבוע תשיער לבלונד לבן (עכשיו הוא שחור-סגול) ולעשות פסים בירוק זוהר אבל חוששני שיעיפו אותי מהבצפר ::. .:: הלהקה היחידה שאני מעריצה באמת באמת היא HIM , וכל השאר הם להקות שיש לי אולי רק דיסק 1 שלהם בקושי , אבל אני חושבת שהם טובים .. ::. .:: ברגע זה יש 5 אנשים שאני באמת באמת אוהבת ו-5 אנשים שאני באמת באמת שונאת ! ::.

thebaby

New member
אוקיי ../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

אני בנאדם עם מחשבות נורא סדיסטיות.
אני נורא אדיש לעולם ודיי חסר רגשות, כלום כמעט לא משפיע עלי.
הושוותי בחיי לג'ק המרטש ולאיינשטיין יותר מפעם אחת.
אני כן התנשקתי
(ויותר...
)
אני ממש ממש חזק אבל נמנע מאלימות בכל מחיר גם אם זה אומר שאני צריך להשפיל את עצמי.

למעלה