teenage dbz

eladi15

New member
teenage dbz

תראו תראו . אלה נאפה ווגיטה בגיל ההתבגרות!

eladi15

New member
אופס זה לפעמים גם קורה

הנה התמונה המדהימה ומצטער על מקודם

ash 1

New member
נאפה עם שיער XDDDDDDD

טוב אני מגזים ראיתי את התמונה הזו כבר מיליון פעמים זה מהברדוק ספיישל

Goggle Girl

New member
זה לא שיער!

זה גרביל! והשמועות אומרות שהוא חזק יותר אפילו משמוליק! זה למה נאפה הוריד אותו, אחרת בלתי אפשרי היה לנצח אותו! (את הגרביל)

ash 1

New member
O.ם השמועות לא נכונות!

אני בעצמי אימנתי את שמוליק! כך שלא יכול ליהיות מישהו חזק יותר! והחיה המתה על הראש לשו מזכירה לי חזיר ים מכונף (O.ם)

יש פה משהו מוזר...

וג´יטה אומר ששיער סאייני לא משתנה מהיום הראשון של החיים שלו... אבל פה השיער שלו שונה... ו... לא נראה לי שהוא הסתפר בגלל שלוג´יטה יש גאווה סאיינית טהורה.

Light woman

New member
א. מתי הוא אומר את זה?

ב. אתה יודע... שהוא בן שמונה לא יהיה לו אותו שיער כמו שהוא בן 31...

king kazabubu

New member
הוא אומר את זה אחרי ש

גוקו וגוהן יוצאים מההיפרבוליק טיים צ´יימבר. והוא מתכוון לזה שסייאנים לא צריכים להסתפר כי השיער שלהם לא גדל באופן שצריך תספורת. גוהאן וטראנקס הם בני תערובת ולכן השיער שלהם משתנה מאוד.

../images/Emo58.gifהוא אומר את זה כשהוא יוצא

מחדר הזמן והנשמה.... בולמה נמסה מול מיראי טראקנס שיוצא מהחדר עם שיער ארוך.... אבל היא רואה שאין שינוי אצל וג´יטה בשיער ואז היא שואלת אותו למה לא גדל לו השיער והוא עונה לה שלסאייני טהור לא משתנה השיער מיומו הראשון!

haunter

New member
חח זה יותר נראה כמו

משהו שהגרביל השאיר לו על הראש.
יותר חזק משמוליק? זה לא ייתכן, לשמוליק יש חרב גינזו קסומה שנותנת לו כוח של עשרים ואחת ביליון בריבוע ועוד אחד חלקי שמונים וארבע, כל זה בחזקת מינוס שלושים

Taker Sucks

New member
הוא לא מתבגר

הוא לפחות בן 20+ בברדוק ספשייל. ווג´יטה בן איזה שמונה

מה פתאום! זה בכלל לא גרביל!

זה היצור החזק ביותר בגלקסיה! אפילו יותר משמוליק ומסופר סאייאן שמוליק וכל זה! אתם לא רואים שזה החתול של דוקטור בריף! באמת, אנשים!

למעלה