team radio

pini67

New member
team radio

שלום לכולם לפני כמה ימים ישבתי עם חבר שגם אוהד פורמולה והוא אמר שבזמן המירוץ הנהגים שומעים מוסיקה ברדיו שלהם ושזה מרגיע אותם ומשפר את הביצועים ואין להם שום בעיה כי חלוקת הקשב שלהם מושלמת כמו של טייסים אני טענתי שאין מצב בחיים כי בספורט שכל מאית שנייה חשובה כל הסחה קטנה שיכולה לתפוס את תשומת לב הנהג ולגרום לו איבוד זמן תישלל על הסף אלא אם היא הכרחית האם יש למישהו מושג ויכול לשפוך אור על הנושא

I Gamba

New member
אין לי שום הוכחה

אבל קשה לי להאמין שהם שומעים מוסיקה.
"להרגיע אותם"? הם נוסעים במהירות של מעל 300 קמ"ש. בתא פצפון עם ריח של דלק וגומי שרוף באף,אני לא חושב שיש מוסיקה שתוכל להרגיע אותם במצבים האלה.

yotamn9

New member
וגם אם יש שם באוזניות מוזיקה-

אני חושב שאתה יכול להיות בטוח שהם לא שומעים אותה. בקושי את המחשבות שלהם הם מצליחים לשמוע מהרעש, אז מוזיקה? לא נראה לי שזה נכון...

lb22

New member
אממ זה לא כ"כ נכון...

נכון שאין איך לבדוק את זה ... אבל סביר להניח שהם לא שומעים שם מוזיקה (וזה כמעט ב 100 אחוז ) הTEAM RADIO משמש את הנהג לקשר עם הפיט שלו , לקבל דיווחים על תאונות , דגלים צהובים , כניסה לפיט , נתונים טכניים על המכונית והגלגלים , אם יש גשם... הנהג גם בקושי יכול לשמוע משהו עם הרעש של המנוע שיש לו שם ... מעבר לזה , הוא חייב להיות מרוכז וזו הסיבה שהם נהגי פורמולה 1 ואנחנו לא , רמת הריכוז שלהם היא מדהימה , לנסוע מאחורי מישהו במהירות כ"כ גבוהה , בגשם שאתה לא רואה כלום אתה לא רוצה לא להיות מרוכז (כולם ראו מה קרה לשומאכר ששניה לא היה מרוכז ועלה על קולטאהרד בספא ב1998...)

lb22

New member
ידוע ...

הרבה מאוד טוענים שזה היה בכוונה .. בתור אוהד פורמולה 1 אני רוצה לחשוב שזה לא. בתור אוהד שומאכר אני יודע שזה כן ניתן לקולטארהד להנות מהספק המאוד גבולי הזה .. למרות שחבל ששומאכר לא השיג את קולטארהד בפיט ונתן לו איזו קטנה.

למעלה