TCL/TK - BWidget

רוהאנדה

New member
TCL/TK - BWidget

אני רוצה להשתמש בספריית הBWidget - אבל לא ברור לי איך מכריזים עליה בתוכנית שלי - ניסית כלמני source ןזה לא עבד - התוכנית שלי לא מזהה את הפונקציות של הספרייה. מישהו יודע? גם ידע באיך להשתמש בספרייה ישנה יותר -widget יעזור. בנוסף - אני מנסה לפתוח חלון שיהיו בו כפתורים וכדומה ושיהיה בו frame שיציג את הconsole. הצלחתי לפתוח console אבל זה נפתח בחלון נפרד וגם place או pack לתוך הtoplevel שלי לא עבד (הפקודה לא התקבלה). מישהו יודע???

0Leprosy0

New member
תשובה

היי, על מנת לכלול ספרייה בתוך הקוד צריך שהספרייה תהיה מותקנת כראוי והשורה הבאה צריכה להופיע בתחילת הקוד: package require package_name במקרה שלך: package require BWidget לאחר מכן את יכולה להשתמש בכל ה API של הספרייה. ד"א הספרייה הנ"ל ממש נוחה ויעילה. אני משתמש רק בה ליצירת GUI. את השאלה השנייה לא הבנתי . . תסבירי יותר טוב או תעלי קוד . . .

רוהאנדה

New member
console

יש לי הרבה פרוצדורות שעובדות כרגע על הconsole הרגיל (דוס). אני כותבת GUI שיטפל בכל הפרוצדורות האלו אולם אני אל רוצה לשנות אותן -לכן כל ההדפסות הן puts. אז - אני רוצה שבתוך התוכנית שלי יהיה frame שיכיל את הconsole. נכון לעכשיו הconsole נפתח לי בחלון נוסף לתוכנית שלי ופקודות כמו pack/place אל תוך החלון הראשי שלי לא מתקבלות (לא ממש ברור לי למה). תודה על התגובה- ניסיתי את מה שכתבת וזה עובד.

למעלה