TB on 0

oh-da

New member
TB on 0../images/Emo4.gif

איך מעלים את ה TB ומדוע הוא תמיד על 0 אצלי

La Gamba

New member
מאזן הסחר

הינו הכמות של סיוע ששלחת לאחרים, פחות הכמות ששלחו לך. אם אתה לא שולח שופם בדר, ךלא קיבלת אף בונוס

l o s t

New member
לא רוצה לפתוח שירשור חדש על זה...

אני גנב מכשף ... אני צריך חיילים התקפיים ?

God Killer

New member
אלה אם כן

אתה רוצה ליהיות גנב קוסם תוקף אבל זה לא חכם במיוחד

La Gamba

New member
נראה לי שענבר הצליח לעשות צירוף

מדהים כזה בעידן שעבר, כשהיה קוסם אל מת.

God Killer

New member
אם זה בתגובה אלי

אני דיברתי על קוסם&גנב&תוקף... גם אני הייתי קוסם אל מת,זה לא כל כך מדהים. זה לא שיש להם מינוסים בקסמים או משהו כזה.

Arcy

New member
two ages ago

while I was in a warring kd (warred top 10 kds and won I played an undead, most time I was an attacker, but just before we warred a kd that somehow I was sure they were gonne kill me (Real´s kd for those who know it) I change to what we called undead freak, an attacking magic/thieve undead and at that point I was big enough to handle taking down a province with my thieves, and still having enough off to break it. btw sorry about the english but there is no way I am going to write all this stuff in hebrew, it will take me years...

La Gamba

New member
אממ... לא...

זה לא כל כך קשה לתרגם. אני פשוט לא בטוח למה אתה מתכוון בדיוק בwarring. אבל אם תתרגם לי את המילה הזו (לוחמת, לוחמנית, תוקפנית?) אני די בטוח שאוכל לתרגם את כל זה בפחות משתי דקות, סתם כדי להתלהב. בכל מקרה, Can you at least make an effort?

Arcy

New member
תראה

אני אסיר ספק לגבי העובדה שיש לי יכולת לתרגם כל מילה מ´אוטופיה´ ברמה גבוהה ביותר, אני פשוט לא מוצא לנכון לעשות זאת מכיוון שאני מקליד באנגלית הרבה יותר מהר ומכיוון שחלק מהתרגום יאלץ להיות בצורה של אילוץ וללא יכות להיות מדויק.

CFunky

New member
so what?

גם אני מקליד הרבה יותר טוב אנגלית אבל זה פורום ישראלי אז רק כאן בפינה הקטנה שלנו בואו ננסה לדבר עיברית! חוץ מזה יש הרבה פרוייקטים בבהי"ס אז התרגלתי כם לעיברית ואם יש משהוא שקשה לתרגם תמיד אפשר ללחוץ על alt+ctrl+del לא קשה למילה אחת כמו שעשיתי עכשיו!

Arcy

New member
עברית כותבים בלי ´י´ אחרי ה-´ע´ ../images/Emo13.gif

אל תהיו כל כך רציניים כל הזמן...

למעלה