(((Tavis - Overview )))

the afterglow

New member
(((Tavis - Overview )))

ובכן, מכייון שרוב הפורום מורכב ממעריצים [אהם. מעריצות
] של טראוויס שמכירים אותם טוב, קנו את כל הדיסקים של הלהקה מכספם הטוב של ההורים
ואפילו כאלה שנפגשו איתם!
*מקנאת* אז חשבתי שיהיה מצחיק לראות את הoverview על טראוויס כפי שרשמו חברינו ב-Allmusic ואמ.. לצחוק על זה, או משהו.
אז טראוויס שייכים לז'אנר הרוק בסגנון-בריטפופ, 'אחרי' גראנג' (Post-Grunge), רוק\פופ אלטרנטיבי , ועוד משהו שאני לא יודעת לתרגם
british trade rock הmoods [מאפיינים] של טראוויס הם : מתוק, חמוץ מתוק, מעודן, מזכך[?], עליז, רציני, מתוחכם, משכיל :) ח , מסוגנן, תיאטרלי , נעים, אורגני [wtf], "בעל גינוני מלכות" [זה בבילון אומר] , עליז, תשוקתי -או
-, עימותי, מעורר מחשבה, מהורהר, אירוני, מוזר.
האמנים הדומים לטראוויס הם- קולדפליי ,ועוד הרבה אמנים לא מוכרים
אתן עדיין פה?
האמנים שהשפיעו על טראוויס הם- בוב דילן, סוניק יות', הביטלס, הסמית'ס, נירוונה, REM , ניל יאנג, הדלעות המרוסקות , אואזיס, הוורבס, וראשרדיו.
טראוויס הוקמו בסקוטלנד [דה] והם קיימים משנות ה90 - ובשנות ה2000 עוד? ממש פה

Nerade

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אהבתי!
אני אכניס את זה בקרוב למאמרים...^^ (בערב, אחרי שאני אסיים להתכונן למבחן בהיסטוריה...*_*) כל הכבוד על היוזמה.
אהבתי.XD (אבל כל הקישורים מקשרים לאותו מקום...
נמנמ. את יכולה בבקשה לכתוב את הכתובת בפורום?
תודה^^) ד"א, post-grunge? יש כזה דבר?

Nerade

New member
חחח... לא נורא.../images/Emo13.gif

ושטויות, אני פשוט אחפש שם טראוויס, זאת לא ממש בעיה...
^^

FuNnY ThInG

New member
חחחח פתאום שמתי לב...

שהם שמו את כריס מרטין ב-followers
סוף סוף מישהו שמבין שהגדולה של כריס מרטין היא בהיותו מעתיקן

Nerade

New member
../images/Emo122.gif

אני לא חושבת שהכוונה כאן למעתיקן, בגלל ש"followers" ו"influenced by" זאת אותה כוונה, לא? ואם זאת אותה כוונה, גם טראוויס מעתיקנים?
אם הם מתכוונים בfollowers למשהו אחר, אז בסדר, אבל אני לא חושבת עדיין שכריס מרטין מעתיקן, כי אם תשמעי אלבום של טראוויס ואלבום של קולדפליי תביני שרק חושבים שזה נשמע אותו הדבר, אבל בעצם זה ממש שונה.XD (ותשימי לב שמי שאוהב קולפליי ומי שאוהב טראוויס לא חושב שהלהקות עושות מוזיקה דומה, מי שחושב ככה זה רק מי שלא שמע אף אלבום.)

FuNnY ThInG

New member
המממ../images/Emo69.gif

אני לא חושבת ש-followers ן-influnced by זה אותו דבר.. בראשון הכוונה יותר לממשיכים כאילו באותה הדרך.. כלומר פחות או יותר אותה מוזיקה.. כמו להיות מושפע אבל יותר קיצוני... כי כשאתה מושפע זה לא חייב להישמע אותו הדבר, אבל כשאתה ממשיך משהו אז מן הסתם שזה יהיה דומה
אני לא חושבת שטראוויס וקולדפליי נשמעים אותו דבר (וכן, כן יצא לי לשמוע אלבומים של שניהם
) אבל אני כן חושבת שהמוזיקה של קולדפליי היא לא מקורית ולא מיוחדת.

Nerade

New member
תראי,

לפי דעתי כן הכוונה אותו הדבר... לא יודעת, זה לא חשוב. אם את אומרת שקולדפליי "מעתיקים" מטראוויס, אבל מצד שני את אומרת שלקולדפליי אין מוזיקה מקורית ומיוחדת, אז מה את אומרת בעצם על טראוויס?
אני מבינה למה התכוונת... אבל אני חושבת שבדיוק מהסיבה הזאת הכוונה ב-followers היא לאו דווקא לממשיכים... וד"א, פחות אהבתי את האלבום השני של קולדפליי, אבל דווקא יש להם כן כמה שירים טובים (והשירים שלהם שאני הכי אוהבת נשמעים הכי פחות כמו טראוויס. בעצם כל האלבום הראשון בכלל לא נשמע כמו טראוויס, אבל.... אי אפשר בכלל להשוות בין השירים האלה לשירים של טראוויס. הבעיה עם קולדפליי - מיחזור חומרים עצמי - או תסמונת הדיסק השני. [בלה, שהדיסק השני נשמע כמו היסדק הראשון כי הלהקה נסתה לחקות את ההצלחה של הדיסק הראשון...
לא יודעת אם זה ביטוי מוכר או משהו כזה...XD]) ויש לי עוד שאלה אליך: את לא אוהבת את קולדפליי כי יש מן "מלחמה" (או יריבות?) בין אוהבי קולדפליי לבין אוהבי טראוויס, וגם בגלל שיש את ההשוואה ביניהם, או כי את פשוט לא אוהבת את המוזיקה של קולדפליי?

FuNnY ThInG

New member
קולדפליי...

אני לא אוהבת אותם בגלל כריס מרטין
לא חחח באמת עכשיו, לא אמרתי שאני לא אוהבת את המוזיקה שלהם, יש להם דווקא כמה שירים שאני בהחלט אוהבת... אבל אני לא אוהבת את הקול של כריס מרטין. דבר נוסף, הם בעצמם, בתור אנשים ממש ממש מגעילים וכשאתה שומע דברים כאלה זה בהחלט משפיע על היחס שלך ללהקה. לא היחס שלי לקולדפליי ממש לא קשור להשוואה ביניהם ובין טראוויס... אני חושבת שזו השוואה טיפשית! כשאמרתי שקולדפליי מעתיקים לא התכוונתי שהם נשמעים בדיוק כמו טראוויס, כי אף אחד לא נשמע כמו טראוויס
הכוונה היתה לזה שאין בהם שום דבר מיוחד, שום חידוש.. וכמו שאמרת בשלב מסוים הם גם חוזרים על עצמם -דבר שמחזק את האי ייחודיות. "אם את אומרת שקולדפליי "מעתיקים" מטראוויס, אבל מצד שני את אומרת שלקולדפליי אין מוזיקה מקורית ומיוחדת, אז מה את אומרת בעצם על טראוויס?"... מההההה?
יש עוד הרבה השוואות בין טראוויס ולהקות.. יש כמובן את רדיוהד וארמ היו עוד כמה שכרגע אני לא זוכרת.. אבל מה הקשר בין השוואה בין להקות וכן או לא לאהוב אותם?... X-)

Nerade

New member
אהה, אוקיי, עכשין מובן...../images/Emo6.gif

(ולמה אנשים מגעילים?
) בקשר למשפט שלא הבנת - סתם צחקתי כשכתבתי את זה... לא צריך לשים לב...
רדיוהד וטראוויס? זה נשמע כאילו טראוויס... אממ... הופשעו מרדיוהד, אבל הם ממש לא נשמעים לי אותו הדבר.
ואין ממש קשר, לכן שאלתי אותך... רציתי לדעת אם את לא אוהבת אותם בגלל שהם מזכירים כביכול את טראוויס ויש ביניהם השוואה, או סתם כי את לא אוהבת אותם... פשוט אם היית עונה שאת לא אוהבת אותם בגלל כל ההשוואה המטופשת הזאת, אז לא הייתי מבינה למה זה משפיע, פשוט, בלה... עזבי, יש לי מוח מעוות.

the afterglow

New member
../images/Emo12.gif

אהה בין קולדפליי וטראוויס אין בכלל קשר.. מוזר מה קורה פה

The Girl Who

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משעשע ביותר...DXDX עדיין לא ירדתי לסוף העניין של זה. אני כ"כ מסטולה עכשיו...אני בדיוק 7 שעות רצופות מול המחשב עושה עבודה באמנות. לדחות זה רעעע.

the afterglow

New member
ooh ooh!! ../images/Emo6.gif

אני גם לומדת אומנות !
אמג אמג
איזה כיתה את בכלל? :-*

The Girl Who

New member
מגניב../images/Emo13.gif

אני ב-י"א, או כמו שהביצפר האדיוטי שלי אוהב לכנות "כיתה ה'".
נמ.DX לא ידעתי שאת גם אוהבת לצייר!^^ את אוהבת אומנות מעשי או תולדות?

אם כך אני בכיתה ד' ../images/Emo6.gif

אני אוהבת אומנות מעשית ואומנות עיונית אמ טוב, מעשי יותר :) אבל גם עיוני זה נחמד, בנתיים רק הראו לנו שקופיות וכאלה לא ממש נכנסו לכל התקופות שנה הבאה

The Girl Who

New member
אצלנו לפעמים זה דווקא ההיפך...../images/Emo12.gif

כולם מעדיפים תולדות.
מוזר.
המממ, השנה היה הרבה יותר מעניין ונחמד בעיוני. הרנסנס גם.DX למרות שהבארוק פחות.

charliebr

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

בוהוווווווווו גם אני רוצה אומנות ביטלו לי את המוגבר
קיצוצים מיי אס!

למעלה