TASK KILLER כן או לא?

רק אם אתה מפתח ../images/Emo214.gif

וגם אז, ניתן לסיים אפליקציה דרך Eclipse או על הסמארטפון עצמו (manage applications). סיום אפליקציות באופן יזום, ע"י המשתמש, מנוגד לתפיסה התכנונית של האנדרואיד.

העדשים

New member
אני התקנתי ומשתמשת. מה עלול לקרות שלא

מומלץ שיקרה? איך, למשל, 'סוגרים' את הסקייפ? <עדשים שלפעמים עדיין מחפשת את ה-X בפינת החלון>

העדשים

New member
תודה. הסקייפ היה דוגמה. לא מעשי להתקין 'סוגר'

לכל אפליקציה בנפרד. ה-task killerאמור לשמש עבור הכל וזה נוח רק שפתאום התחלתי לחשוש שזה עלול להזיק:=(

Shpritz

New member
... sign out?

דווקא בסקייפ אין בעיה לצאת מהאפליקציה והיא לא נשארת ברקע. עוברים ללשונית my info, לוחצים על כפתור המגע השמאלי ואז sign out. האפליקציה תיסגר, ואם השכלת גם לוודא שכפתור הsign me automatically מסומן, לא אמור להיות לך שום בעיה להתחבר בעתיד.

העדשים

New member
תודה. לא יודעת מה זה "כפתור מגע שמאלי" אבל

מצאתי את ה-sign out. השאלה שלי נותרה בעינה - מה עלולה להיות בעיה ב'הריגת משימות'? שכתב 'ממתק תוכנה'?

../images/Emo42.gif לא מדובר בבעיה ../images/Emo214.gif

אלא שזה פשוט לא נחוץ, אם האפליקציה נכתבה כראוי. מצד שני, אם אפליקציה מסויימת עסוקה בגיבוי לענן, ואת "הורגת" אותה תוך כדי (בטעות או שלא), זה עלול להסתיים באיבוד מידע.

סוג ב

New member
בטח תוכל לענות ואשמח

sgs מכשיר בלאונצ'ר הרגיל, יש ווידג'ט שמראה יישומים פעילים. החלפתי לאונצ'ר לadw ולפי קריאה בפורומים, הבנתי שהווידגט נעלם בהחלפת לאונצר וגם קראתי ממליצים כמוך שלא להשתמש בקילר במקום הווידגט של סגירת יישומים. מה אני כן יכולה לעשות כדי לראות מה עדיין פתוח? נניח ושמעתי שיר וקיבלתי שיחה תוך כדי, שכחתי שהנגן פועל ובנתיים החגיגה חופשית על חשבון הבטריה שלי. מה שלא היה קורה, אם הייתי רואה במסך הבית, שיש יישום פתוח. אתה יודע מה ניתן לעשות? ובאותו נושא, למה הלאונצר adw מראה את עצמו כיישום פעיל באותה אפליקציה לעיל (או לחיצה ארוכה על הלחצן הראשי), כשהלאונצר המקורי, לא מראה את עצמו כיישום פעיל . אשמח לכל מידע מכל אדם טוב. תודה

../images/Emo26.gif כדי לראות מה עדיין פתוח ../images/Emo214.gif

Settings > Applications > Manage Applications > Running​
כנראה בתמונה המצורפת

sandbird4

New member
זאת האפליקציה הכי חשובה שכל אחד צריך להתקין

ולא רק להתקין אלה לשים אותה על ה-WALLPAPER (או כל מקום שבא לכם) בשביל להפעיל אותה בקלות ומהר. כי מלא אפליקציות מחליטות על דעת עצמם לפעול אוטומטית, לרוב בשביל לחפש אינטרנט כדי "להתקשר הביתה" לשלוח מידע שהם אוספים עליכם. גם אם לא אכפת לכם שמרגלים אחריכם הפעילות הזאת גם גומרת את הסוללה וגם שותה לכם את האינטרנט, שזה לא נחמד למי שיש חבילות גלישה. גם שלא מחוברים לאינטרנט זה סתם גומר את הסוללה. ככה שעדיף לבדוק מה רץ ולהרוג את כל האפליקציות האלה כל הזמן. ניתן לעשות את זה עם MANAGE APPLICATION אבל הרבה יותר קל ומהר להשתמש ב-TASK KILLER.

למעלה