TAR 19 pre 11

niro62

New member
TAR 19 pre 11

טוב הפרק עצמו היה די משעמם אל ואווו זאת הייתה אחת ההפתעות הכי גדולות במירוץ למיליון אי פעם!! לא חושב שהיה זוג כמו אנדי וטומי שהגיע כל כך הרבה פעמים ראשון ובסוף לא הגיע לגמר, חבל מגיע להם, שיתנחמו בזה שניראלי שהשווי של כל הפרסים שלהם מגיע לאיזה חצי מיליון דולר ניראלי. יאללה אני מקווה שארני וסידני ינצחו, ממש לא מגיע לגג'רמי וסידני, ואמאני ומרקוס פשוט חיים בסרט שזה כואב, כל כך עלובים, אבל ניראלי שהם ינצחו הם מתלבשים אחד על אחד על אלה שבדרך כלל מנצחים

ob122

New member

לא היה כזה למרות שקולין וכריסטי היו יכולים להיות כאלה עם לא היו נופלים על לג ללא הדחה, יש לי הרגשה מוזרה לגבי הפרק מצד אחד אני מאוכזב מההדחה ובעיקר מצורת ההדחה (הטע אם נהגי המונית שאמרו אחד לשני את הדרך) מצד שני נהנתי מהפרק ובעיקר מהסוף שבו עם כמה שאהבתי את אנדי וטומי יש לי בעיה מסויימת עם מתמודדים ששולטים בעונה כמו שהם שלטו אבל ללא ספק מגיע לביל וקייטי ואנדי וטומי להגיע לאולסטרס הבאה. אני מקווה מאוד שג'רמי וסנדי לא ינצחו הם כול כך משעממים.

maya567

New member
למעלה וגם פה

היה פרק מעולה. בכלל העונה הזו ממש מצוינת לטעמי, ולו בגלל הצוותים שאת כולם כיף לעודד. הקטע בסוף עם נהגי המוניות היה פשוט אדיר, והחגיגה ששלושת הצוותים חגגו בפיט-סטופ היתה ממש מצחיקה. רוצה לראות נצחון של ארני (החתיך!!) וסינדי, עם אימני ומרקוס במקום השני וג'רמי וסנדי במקום האחרון

B R A Y E R

New member
מנהל
אלוהים ישמוררררר

וואו!!!!! מעולם לא הייתי כ"כ מופתע במרוץ למליון
ברגע ששלושתם הזוגות התאספו עם הרקדניות ואנדי וטומי הלכו למקום אחר.. הייתה לי תקווה... ואז כשארני וסידני החליטו גם ללכת לבהלהבואה הזה כבר ראיתי איך שוב התקווה נגוזה
ואז שלושתם הגיעו לשם.. ונכנסים אחד אחרי השני.............. אעאעאעאעאע תודה לאל אנדי וטומי עפו!!!! הם אומנם נחמדים ולא חשים\חיים בסרט סטייל ג'אט וקורד, אבל הניצחון שלהם בגמר היה פשוט מתבקש וצפוי מדי..... והם איום עיקרי על ארני וסידני התותחים
מה שלא ברור לי.... איך ג'רמי וסינדי האלו הצליחו להשתחל לגמר?! כל העונה בקושי קיבלו זמן מסך, היו אנמיים רצח!!!!! פשוט מבאס לראות אותם כאן על חשבון זוגות יותר צבעוניים....

willo

New member

זו הבעיה במירוץ אסור להיות שאננים כי זה עולה לך לראש וזה מה שקרה להם. ההדחה של אנדי וטומי שניה רק להפסד של רוב ואמבר בעונה 7 שם הם שלטו ללא מצרים כל העונה ובסוף בגלל התערבות הפקה (אני עדיין מאמין בכך) הם הפסידו. ולגנוב אתגר סוף הדרך (הליכה בין המגדלים של עזריאלי...) נו כמעט כמו אי המתים |
| בסופו של דבר רק ג'רמי וסידני גילו את הרמז - הנהג שלהם סיפר לאחרים אבל מגיע להם שאפו על כך. אני לא כל כך מבין את ההתלהבות מהעונה הזו, המרוץ כבר הפך להיות שבלוני ואני לא במתח מי ינצח.

ob122

New member

ניקול וכריסטי ואריק וג'רמי שלטו יותר מרוב ואמבר וגם הם הפסידו.

retard boi

New member

המחצית השנייה של העונה חיפתה במידה רבה על החצי הראשון המנומנם. כרגע העונה עלתה מבחינתי לחלשה לבינונית, יש מצב שזהות המנצח תשנה את דעתי. אני הייתי בטוח בזיליון אחוז וג'רמי וסנדי עפים רק על בסיס האפס זמן מסך שהם קיבלו במהלך העונה. זו היתה אחת ההדחות המפתיעות. אנדי עצבן אותי הבנים עשו לא מעט טעויות מטומטמות אבל זה באמת לא פייר שהם הודחו רק בגלל שנהג מונית שלהם לא היה בחבורה. בתלכס רק ג'רמי וסנדי באמת הבינו את הרמז והשאר סתם הובלו למקום ע"י הנהגי מוניות שלהם למרות שהם הנחו אותם לנסוע למקום אחר. הרגשתי מההתחלה שסינדי וארני הולכים לקחת את העונה הזו, זה מאוד יפתיע אותי אם אחד מהצוותים האחרים ינצח.

למעלה