TAR 1105

TAR 1105 ../images/Emo58.gif

כל הפרק הזה הלך עקום. שרלה ומירנה מקום ראשון? באיזה עולם מעוות? יתר הצוותים צריכים להתבייש. אני יכול רק לקוות שזה יגרום להן להיות כל כך בעננים ובטוחות בעצמן יתר על המידה, וזה מה שיביא סוף סוף למפלתן ההו-כה-מיוחלת. אם אני אשמע אותן עוד פעם אחת מדברות על ה"קיפוח" של שרלה, אני אשבור את המחשב. סוף סוף כשראיתי את הסוף של יוצ'נה וג'ויס, מביאים לי נון-אלימיניישן. אז נכון, היה אפשר לראות אותו מקילומטרים, אבל עדיין קיוויתי שהם יעופו. אפשר רק לקוות ששבוע הבא הם לא יגיעו ראשונים ויעופו. אני רוצה את רוב ואמבר
. אבל כרגע אני אסתפק בדסטין וקנדיס ודני ואוסוולד.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1105

מה קרה להפקה, הםלא יכלו לעזור ליוציאנה וג'ויס גם הפעם... שרלה ומירנה מעצבנות, אבל הן עושות את התוכנית מעניינת, כמו רוב הצוותים. הזוג המשעמם היחידי שנשאר זה יוציאנה וג'ויס (שלפי הבקרוב באתר הם שוב נהיים רגשניים באפריקה). הפרק היה מעניין, במיוחד שמסתבר לצבוע ציפורניים יותר מהיר ויעל מלאסוף פחם (ומעניין שלדני ואוסוולד פיל אמר שהוא היה מצפה שהם לא יבחרו בפחם). המרוץ של אוסוולד ודני בסוף אחרי פיל היה פשוט אדיר, מגיע להם לנצח. קדימה לבלונדיניות ולצ'ה צ'ה צ'ה. גווידו הבייתה

../images/Emo58.gif1105

אכן. רומבר לא במירוץ והעולם התעוות. הוצאת לי את המילים מהפה. זה כמו מירוץ בעולם מקביל. אריק כל כך מנסה להיות רוב וזה לא הולך לו. מגעיל. העדפתי את ג'רמי. אני מתפלא שפיל לא הציע ליוצ'נה וג'ויס תרומת זרע או את השחלות של האישה האפריקנית שעמדה לידו. גם ככה ההפקה עושה הכל כדי שהם ינצחו (שוב)

retard boi

New member
TAR 1105 ../images/Emo58.gif

די כבר עם הרובמבר הזה!!! הם עפו מהמירוץ get over it . ומה הקטע של לפתח תיאוריות קונספירציה של "התערבות ההפקה"?!!!פרק 5 - הגיע הזמן ל non elimination . שרלה ומירנה עשו עבודה מצויינת בפרק הזה אין שום סיבה שהן לא יגיעו ראשונות. לבחור למלא 10 שקי פחם במקום לקבץ כמה גרושים מאנשים (עניים ככל שיהיו ברגע שיש מצלמה וצוות הפקה באיזור הם ישלמו) ולצבוע את הציפורניים שלהם זו בחירה ממש גרועה ודי הבהירה כמה הצוותים בעונה הזאת לא באמת טורחים לבדוק ולחשוב על דברים לפני שהם עושים אותם אלא סתם בוחרים במשימה הפיזית כי בטח היא מהירה יותר. דאסטין וקנדיס עושות כמויות אדירות של טעויות בעונה הזאת ואכפת להן יותר מידי מה צוותים אחרים חשובים עליהן . אהבתי אותן בעונה הקודמת אבל עכשיו הן סתם סתמיות. הכסח בין ג'ו וביל ואריק אפילו לא משעשע , הם סתם זקנים טרחנים שצריכים לדעת לנצור את הלשון שלהן והוא כנראה לא ממש השלים עם העובדה שהוא כבר לא בן 16 . היחס המתנשא וגועלי שלו כלפי דניאל דוחה לחלוטין ודניאל לא ממש טורחת להגיב או באותה מידה לעשות משהו במירוץ הזה מלבד לעמוד בצד ולהראות יפה ,לפי הביצועים שלה בעונה 9 ספק אם היא בכלל מסוגלת ליותר מזה אבל לנסות לא יזיק. יוצ'נה וג'ויס אחרונים - אין לי ממש דעה על הצוות הזה, לא אממש אכפת לי אם הם יעופו או לא .הם בכל מקרה תופסים זמן מסך מינימלי לא חשוב באיזה שלב של המירוץ הם יהיו.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

איזה דיטור מעצבן. אאל"ט כל הקבוצות שעשו את הציפורניים הגיעו ראשונים אחד אחרי השני, לא? דיטור לא אמור להיות כל כך חד צדדי. בכל מקרה, שמחתי ששרלה ומירנה הגיעו ראשונות. אני בעדן. מתוך שלושת הצוותים שהגיעו ראשונים - 5 בנות ובן אחד. לא נראה לי שזה אי פעם קרה

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif

אני דוקא חושבת שסתם היה להם מזל עם הציפורניים, יכול היה להיות מצב שאף אחד בשוק לא היה מסכים והם כולם היו נדפקים.

למעלה