TAR 1009

willo

New member
../images/Emo58.gif 1009

פרק בהחלט חביב. התחיל (כרגיל) כשכולם נפגשים על אותה טיסה וטסים לפינלנד. אישית הופתעתי שבהמשך הצליחו שני צוותים לעלות על רכבת שעה קודם (בשביל רגעים כמו של רוב וקים רצים לרכבת יש מרוץ). המעקף ההי נחמד, והבנים בהחלט לא היו מובנים - למה להחלף בגדים עכשיו?. המחסום היה פיזי וקשה, רוב כיפר על הטעות שלו בניווט. בסוף היה די ברור שאים PITSTOP א. כי זה לא אמר שהם בדרך לסיום, וב. כי לא היה מספיק זמן שידור. הבלונדיניות חזקות אבל מקבלות עריכה של מקום שני (מזכיר את אמבר ורוב), אלאבמה והאחים חביבים. אני רק מקווה שהמסוממים לא ינצחו.

willo

New member
../images/Emo58.gif

ואם מדברים על צדק פואטי, האחים שכל הזמן מוותרים עומדים יפה בתור ךמונית ואלאבמה פשוט קופצות למונית הראשונה.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif1009

אני שונא שהם קוטעים את המירוץ באמצע... אם אין מפסידים זה ממש לא שווה לראות את הפרק :)... למרות שזה היה מירוץ מעניין בכל זאת... החברות המזוייפת של דאסטין/קנדיס וטיילור/גיימס ממש משעשעת אותי. העריכה עשתה עבודה מצויינת שהראו אותם מלכלכים על איך הם נסים להיפטר זה מזה אחרי כל ה sweet talk , צביעות כזאת גם מאוד מתאימה סטריוטיפית למלכות יופי/דוגמנים . בלי קשר אני בעד דאסטין וקנדיס בגלל שהן בין הצוותים הנשיים הבודדים בכל עשרת העונות שיש להן פוטנציאל למרות שבהסתכלות כללית זה מאוד שקוף שמדובר בנשים ממש גועליות. ההתבכיינות של לין וקרלין מעצבנת אותי... הן עסוקות בלהיות ממורמרות על צוותים אחרים במקום להתחיל להסתכל על עצמן. בלהתחשב בנתונים התחלתיים שלהן הן עושות עבודה מצויינת (עם יד על הלב מי בכלל חשב שהן יגיעו עד לשלב הזה...) אבל הגישה שלהן ממש מעיקה. אני ממש מקווה שארווין וגודווין יעופו בפרק הבא...

Jason2

New member
../images/Emo58.gif1009

רק דבר אחד, אולי עדיף שארווין וגודווין יפסיקו לדבר על הsix pack במיוחד שהם תמיד אחרונים, זה מאוד פתטי.

../images/Emo58.gif1009

העונה הזאת פשוט מעולה. אם זה ימשיך כך ויסתיים בניצחון של הבלונדות, העונה הזאת תהיה העונה השנייה הכי טובה בהיסטוריית המירוץ. חבל רק שהן מקבלות עריכה של מקום 2... וארווין וגודווין בהחלט צריכים להפסיק לדבר על הסיקס-פאק...

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1009

פרק נחמד. אני אשמח לראות כל אחד מהצמדים מנצח מלבד רוב וקימברלי. דווקא אני בעד פרק כזה בלי פיטסטופ. זה מוסיף המון מתח.

קמהדנו

New member
../images/Emo58.gif

פרק פנטסטי, היה צריך להיות פרק כפול אולי? כנראה בארה"ב החליטו להפסיק עם פרקים כפולים באמצע עונה, מטעמי אילוצי שידור אחלה לוקיישן, לפני העונה הזאת קיוויתי שיגיעו לאיים אקזוטיים ולצפון/מזרח אירופה. נמאס כבר מאירופה הקלאסית או מצרים/מרוקו. אם תמיד מתפרשים על פני חמש יבשות, עדיין צריך לצפות לדרום אמריקה, לא? הגודווינים פשוט מגוחכים ודי מגיע להם לעוף כי הם לא משחקים את המשחק כמו שצריך. הקטע עם המוניות עדיין לא לימד אותם לקח, והם המשיכו לשחק אותה קדושים ולעזור ל-באמה. לא ברור. אבל לפי ההצצה שנתנו לפרק הבא, הם יכריזו רשמית על "סוף הברית", והרי לא היתה ברית דו-צדדית מעולם! כמה נאיביות! הבחורות והבחורים מתחילים לשלוט, אבל עם המרחקים שצריך לנסוע בפינלנד אין לדעת איך ייגמר השבוע הבא! סוף הפרק הזה באיצטדיון היה נפלא, כאשר כולם לחוצים לקראת הפיט-סטופ שלא קיים. ושוב רוב וקימברלי מצליחים ללכת לאיבוד. אלמנט החוסר ודאות מוסיף לדעתי לעניין. אף פעם לא יודעים, למרות שבעצם אם שמים לב טוב ברמזים כתוב מה יהיה או לא...אבל מי שם לב עם כזאת עייפות, או כמו שמכנים זאת באנגלית killer fatigue

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

השלמתי בשבוע האחרון את כל העונה, וזו העונה הראשונה שאני רואה ביחד עם אמריקה, ואני מוכרח להגיד שזו העונה הכי טובה שראיתי (ראיתי גם את 1, 2, וחלקים מ4, 7 ו8). בהתחלה שהציגו את הדוגמנים חשבתי "אוי, דוגמנים" אבל אז "אנחנו היינו מסוממים" הפך אותם להרבה יותר מעניינים מבחינתי. אני אישית די חיבבתי את הסיקס פאק, למרות שהבאמה גירלז תמיד נראו לי קצת חשודות. והן היחידות שם שבאמת הבינו שזה משחק. ואני עדיין אוהב את דיויד ומארי. במיוחד את מארי. הפרק הזה היה ממש מותח. מחכה לפרק הבא לראות את רוב וקימברלי עפים. (לא היה פעם צוות שקראו לו רוב וקימברלי?)

mayayi

New member
המירוץ 1009 ../images/Emo58.gif

טוב אני ממש נהנית מהעונה הזאת, לו רק בגלל הלוקיישנים. מאוריציוס - ואוו! פינלנד - עוד יותר ואוו! ראיתם איזה נופים? איזה נקיון ברחובות? פשוט תענוג! העונה הזאת היא ההוכחה שכשרוצים - אפשר למצוא מקומות חדשים ומענינים לבקר בהם, גם כשזו כבר העונה העשירית וברוב העולם כבר ביקרו. היריבות בין הבלונדות לטים אלבאמה רק מוסיפה תבלין וענין למירוץ, למרות שאם יורשה לי להביע דיעה, אלבאמה הוכיחו שהן די צבועות, יורדות על הבלונדות ש"לא לוקחות שבויים" ומשחקות את המשחק, אבל לא מתביישות לחתוך בתור לפני איזה פיני מבוגר וחמוד. ועל זה נאמר - הפוסל במומו פוסל! ולסיום, הערה קטנה לאחים צ'ו - תפסיקו להיות נחמדים...

למעלה