E Explize New member 27/7/05 #22 ../images/Emo18.gif גם אני רוצה!! כולם פה מתחרמנים...נשיקות חיבוקים גינונים...מה איתי??? אני עז?? שעות של בירבור,וספימור(משורש שפאם) והפגנת אהבה לסובבי הפורום ולא מגיע לי כלום?
../images/Emo18.gif גם אני רוצה!! כולם פה מתחרמנים...נשיקות חיבוקים גינונים...מה איתי??? אני עז?? שעות של בירבור,וספימור(משורש שפאם) והפגנת אהבה לסובבי הפורום ולא מגיע לי כלום?
F forestdevil New member 29/7/05 #32 הממ? ונתן, אתה מגיע לתאר. גם לך אין נישוקים וחירמונים אם אני זוכר נכון
T Tiji New member 27/7/05 #24 תודה ../images/Emo140.gif באתי לבקר אתמול לפני היציאה של המסלול, זה היה אושר מלראות את כולם מהול בדכאון שאני לא יוצאת אתכם למסלול...
תודה ../images/Emo140.gif באתי לבקר אתמול לפני היציאה של המסלול, זה היה אושר מלראות את כולם מהול בדכאון שאני לא יוצאת אתכם למסלול...
נ נתן.ל New member 28/7/05 #26 תראו תראו מה יש כאן תמונה של מישהו לא מוכר בעליל וקישור לתמונות שצילם עופר הלו הוא oferplone
נ נתן.ל New member 28/7/05 #31 אשכרה נראה ככה אה ../images/Emo3.gif חולצה לבנה נוטה להבליט סימני זיעה