TAR - היום !!!!

גיאגלגל

New member
TAR - היום !!!!

"26/7 כינוס בהבימה 22:00 יציאה 22:30. סיבוב מתחילים לכיכר רבין מ-22:05 עד 22:25, אם יש דרישה בקהל. י נושא הסיבוב: ליל חמשת הירידות . ,מסלול: הבימה, רוטשילד, ירידה 1 דרך יפו, שעון, יפת, 2 נמל יפו, סוזן דלל, ירידה 3 שלוש, , לילנבלום ,עצירה בארצ'ר וצפייה בסרטונים מטורפים של אדי מארהב ירידה 4 לשוק הכרמל, הכובשים, פיסקר, כיכר דיזנגוף, סוקולוב, נמל ת"א, רידינג, לוי אשכול, אינשטיין, קלאוזנר סביב האוניברסיטה, ירידה 5 לבנון, עגנון, גבירול, בין נון, קינג ג'ורג', הבימה.י הנסיעה על אחריות המשתתפים והפעילות למורת רוחה של המשטרה. אין לראות בשולח הודעה זו - מארגן או אחראי לכל צורך שהוא. הגולשים שומרים על עצמם (מגינים וזהירות על ומפני אחרים בכביש) ועל החוק. תודות תמיד תמיד - למשה הזנב!!!" http://israel-rollers.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=107&postdays=0&postorder=asc&start=45

נתן.ל

New member
../images/Emo45.gif אני אהיה שם כמובן

מי בא(ה)

נתן.ל

New member
אתה עובר על חוקי הפורום

כאן זה לא צ'אט, אני מבקש שתחסום את עצמך

RieM

New member
תגידו

לא נמאס כבר מהמסלול המחורבן הזה ?!?!?
כשכבר יש מסלול טוב (כמו בשבוע שעבר) - אני מפסיד.
וכשאני כבר רוצה ומתכנן להגיע, יש את המסלול הירוד הזה של "עשרים אלף הירידות" ... בעעעעעעע !!!! מה יהיה ???
הלעולם רשעים יעלוזו וצדיקים יזילו דמעה, אה ?

נתן.ל

New member
שבוע שעבר היה מסלול משה

"מסלול משה" = מסלול שמשה אוהב = מסלול עם מספר עליות גדול יותר ממספר הירידות = עליות לא קלות = אתה תמות

גיאגלגל

New member
דעותינו חלוקות.

המסלול היה ארוך, אבל לא קשה במיוחד. (לכל עליה היתה ירידה תואמת. ספרתי). מה שכן, משה התריע בתחילת המסלול על כך שהמסלול קשה.

RieM

New member
אז יש לי חדשות בשבילך !

כבר הייתי במסלול משה (נוהל "היועץ בחו"ל") ואכן היו לא מעט עליות, חלקן אפילו קשות ומפרכות, אבל לא תש כוחנו ולא נפלה רוחנו !
אבל ! (וכאן מגיע "אבל" גדול) עדיפות עשר עליות על פני ירידת נמל יפו אחת !!! ולסיום, הרשו לי להיזכר בערגה במסלול רמת החיל עם הפאב האירי המפנק - "ליאו בלומס".

נתן.ל

New member
אולי זה בגלל שאתה בן 85

או לא יודע מה. אבל רוב האנשים מעדיפים ירידות על עליות.

RieM

New member
כן, אתה צודק

ככל שאתה יותר מתבגר (או במקרה שלי - מזדקן
), הטעם שלך משתנה ועד שירדת למטה, שכחת בעצם בשביל מה ??!!
כן .. זה קצת עצוב, מיינע קליינע קינדר, בגילי זה כבר עסק לא כל כך פשוט .....

oferplone

New member
תמונות תל אביב רולר-26.7.2005

כמה תמונות מאתמול היה כיף... אליק ברוכים הבאים!

ori

New member
היה כרגיל מעולה

במיוחד אחרי ההפסקה שהצפיפות ירדה

WinterPerson

New member
absolutely outrighteous dudes!!!!!

SWEET.... היה ממש כיף...סיימתי את המסלול ההורג הזה, עשיתי את העלייה של שדרות בן-ציון באפיסת כוחות שמעורבבת באושר אופורי! היה כיף בעיקר ביפו, אני מאוד אוהבת את שוק הדייגים ואת היציאה משם, כשרואים את הגלים ואת כל החוף... והיה נחמד ביותר לפגוש אנשים שלא הכרתי מקודם! אופנוברית, קנטארו, תמר, החלמה מהירה!!!! בועז, מייקי, פיטר פן, אור (שלא באקסטזה), ועוד אנשים שלא באו אבל שכחתי, הייתם חסרים לי! שובו בקרוב!!!

למעלה