Tangerine Honduran

אפשר קצת פרטים לגבי ההונדורנים ?

אתה מגדל אותם יחד ? או שהאיחוד הוא רק לצילום ? שאלה נוספת- איך היית מגדיר את האופי שלהם ? פחדנים וקופצניים ,או רגועים באופן כללי ? ושאלה אחרונה- האם הם אוכלים כבר עכברים בוגרים ?

shshahar

New member
תשובות לפי הסדר :

לא, כן, אופציה ראשונה אבל נרגעים אחרי כמה דקות בידיים, כן. שחר

itamarmal

New member
הם פשוט יפיפיים..

מי שלא יודע אילו נחשים הם. פשוט צריך לראות.. כל הכבוד שחר
בהצלחה!!

סייבל

New member
נחשים יפייפיים

אהבתי את הפיתוני שטיח(קרפטים) במה את מאכיל אותם ? בני כמה הם? והאם הם זוג שאתה מתכוון להרבות?

shshahar

New member
תשובות לפי הסדר :

במה שיש, עכברים או חולדות צעירות. שנתיים (עוד מעט). בשאיפה. שחר

shshahar

New member
Tangerine Honduran

תמונה ראשונה - הזוג כשהגיע אלי ב-4.9.05. קטנים וחמודים. שחר

shshahar

New member
Tangerine Honduran המשך

תמונה שניה - הזוג כיום (26.3.06). הכלי הוא אותו כלי מהתמונה הראשונה וזווית הצילום כמעט זהה. כבר לא כל כך קטנים, אבל עדיין חמודים שחר

shshahar

New member
Tangerine Honduran המשך

תמונה שלישית - עוד תמונה מהיום, בזווית שונה. שחר

shshahar

New member
חוזרים לאכול (מתכדרת)

אחרי צום של יותר משלושה חודשים, היא הסכימה לקחת עכבר (הצעתי לה פעם בחודש בערך), אז הבנתי שצריך להביא חולדה. שחר

רן333

New member
המצב אצלי הוא כזה:

רוב הפיתונים הצעירים (אלה שבקעו בספטמבר האחרון) אוכלים אחת לשבוע, פחות או יותר. חלק מהם אוכלים חולדות צעירות באופן סדיר כבר תקופה ארוכה. אגב, את זה שבתמונה כנראה שאשאיר לעצמי ואמשיך לגדל. נראה נחמד, לא? הבוגרים שלי כמעט שאינם אוכלים במהלך התקופה הזו. בד"כ הם מתחילים לטרוף חולדות בקצב גבוה יחסית בסביבות יוני, ולפעמים קצת מאוחר יותר. אני מפגיש עכשיו שניים מהזוגות. אצל אחד מהם הייתה הזדווגות או שתיים בתחילת העונה, ומאז לא יצא לי לראות אותם מזדווגים. אצל הזוג השני אני רואה הזדווגות בתדירות של אחת לשבוע. שתי נקבות נוספות אינן מופגשות עם זכרים השנה.

naja

New member
אצלי אין כ"כ עניין באוכל.

שתי נקבות בוגרות מסרבות לאכול וזכר צעיר(בערך שנתיים) אוכל מידי פעם. אני לא יכול להיות בטוח שזה רק בגלל העונה מאחר ושיניתי להם את האוכל ממומת טרי למופשר.

dreaming h

New member
הצעירה שלי

מראה תאבון, ואוכלת באופן תקין עכברים בוגרים חיים.

למעלה