Take me to Tokyo

noosh

New member
Take me to Tokyo

טוב, פיפל, אני שוב נוטשת אתכם, אבל הפעם לפרק זמן קצר יותר, רק שבוע! |אמג|. אני שמה פעמיי (יחד עם שירה, שלא תחשבו שאינ לא לוקחת בני ערובה) לארץ השמש העולה
, ארץ הסושי
והנעליים במידה נורמלית. כן כן, יפן. אשוב ב-2.11, אני בטוחה שתתגעגעו. כמיטב המסורת (זה כבר נהיה מסורת
אל דאגה, אני לא טסה יותר לעולם
), מצורף שאלון. מכיוון שהשעה 03:30 ואין לי כוח לחשוב על שירים של טורי שמדברים על יפן (חשבתי רק על צ'יינה, אבל זה לא שיר מספיק טוב כדי שאעלים עין), אני אלך על שיר שיש בו איכשהו אזכור של יפן (ואם אתם לא מבינים למה, תקראו את ניתוח השיר). להקה שהייתם רוצים להיות חברים בה: בגדו בכם פעם? גידלתם פעם כלב? או חיה אחרת? מהי נקודת החולשה שלכם? בפני מה אתם לא מצליחים לעמוד? נעלי עקב - שוות את ההקרבה? There's something believing in her voice again? הקול של מי? מעשנים? מתי ו/או עם מי אתם לא כנים? טובעים עכשיו? במה? אוהבים גשם? מה הדבר הכי יקר שקניתם ולא הצדיק את המחיר? במקום לעזוב...? העיניים שלכם פקוחות? מה יש בבליינד-ספוט שלכם? למה הייתם רוצים לפקוח אותן? נראה לי שזה ארוך אבל אין לי כוח לספור שאלות וזה. תתמודדו. סיונארה!

רעוּת

New member
2.11 זה עוד 9 ימים ../images/Emo46.gif ../images/Emo16.gif i should know

להקה שהייתם רוצים להיות חברים בה: אף אחת בגדו בכם פעם? לא במובן הרומנטי גידלתם פעם כלב? או חיה אחרת? דג זהב מהי נקודת החולשה שלכם? נטישות בפני מה אתם לא מצליחים לעמוד? וואטאבר נעלי עקב - שוות את ההקרבה? דפינטלי There's something believing in her voice again? לא הקול של מי? שבראש שלי |סכיזופרן| מעשנים? לא מתי ו/או עם מי אתם לא כנים? כלכך מתבקש להגיד פה "עם עצמי" |קרוסיפיי| אבל לא. רק עם כל השאר. טובעים עכשיו? במה? באוקטובר אוהבים גשם? אם נשרוד את המבול הפעם...
. לא. מה הדבר הכי יקר שקניתם ולא הצדיק את המחיר? השכלה אקדמאית במקום לעזוב...? להישאר
מוות למי שעוזב. העיניים שלכם פקוחות? זה מפתיע באמת, בהתחשב בכמות שעות שינה שחסרות לי. מה יש בבליינד-ספוט שלכם? למה הייתם רוצים לפקוח אותן? את יום ראשון. לא רוצה לפקוח

אמגוש!

להקה שהייתם רוצים להיות חברים בה: הייתי רוצה להיות לי טריפון ואז גם על הדרך להיות חברה באיטליז
בגדו בכם פעם? לא באמת. אבל בקונספט קצת כן. ובכללי ברור. גידלתם פעם כלב? או חיה אחרת? הלוואי. תמיד רציתי. אם דג אצל סבתא נחשב או זחל אז כן, זה מה שההורים הרשו. מהי נקודת החולשה שלכם? הלב בפני מה אתם לא מצליחים לעמוד? הלב נעלי עקב - שוות את ההקרבה? תלוי איזה
|סקאריבראדשואו| There's something believing in her voice again? מאד הקול של מי? שלי. תמיד בליבינ. מעשנים?
מתי ו/או עם מי אתם לא כנים? תמיד ועם כולם אבל רק לגבי דברים מסויימים. וזה בעיקר נובע מענייני הדחקה. מנגנון הגנה חשוב
טובעים עכשיו? במה? בגשם. ורות דולורס וייס. ומינוס קרב בבנק. וצבא. ותהפוכות החיים. אוהבים גשם? האמת שכן
מה הדבר הכי יקר שקניתם ולא הצדיק את המחיר? כרטיס לפול מקרטני. במקום לעזוב...? להאמין. ולהפגע שוב
כרגיל. העיניים שלכם פקוחות? אולי לא מספיק. למרות שמצד שני הן פעורות לגמרי. מה יש בבליינד-ספוט שלכם? למה הייתם רוצים לפקוח אותן? לאמת. למה שטוב. ולמה שמגיע לי.

למעלה