Take me to Tokyo
טוב, פיפל, אני שוב נוטשת אתכם, אבל הפעם לפרק זמן קצר יותר, רק שבוע! |אמג|. אני שמה פעמיי (יחד עם שירה, שלא תחשבו שאינ לא לוקחת בני ערובה) לארץ השמש העולה
, ארץ הסושי
והנעליים במידה נורמלית. כן כן, יפן. אשוב ב-2.11, אני בטוחה שתתגעגעו. כמיטב המסורת (זה כבר נהיה מסורת
אל דאגה, אני לא טסה יותר לעולם
), מצורף שאלון. מכיוון שהשעה 03:30 ואין לי כוח לחשוב על שירים של טורי שמדברים על יפן (חשבתי רק על צ'יינה, אבל זה לא שיר מספיק טוב כדי שאעלים עין), אני אלך על שיר שיש בו איכשהו אזכור של יפן (ואם אתם לא מבינים למה, תקראו את ניתוח השיר). להקה שהייתם רוצים להיות חברים בה: בגדו בכם פעם? גידלתם פעם כלב? או חיה אחרת? מהי נקודת החולשה שלכם? בפני מה אתם לא מצליחים לעמוד? נעלי עקב - שוות את ההקרבה? There's something believing in her voice again? הקול של מי? מעשנים? מתי ו/או עם מי אתם לא כנים? טובעים עכשיו? במה? אוהבים גשם? מה הדבר הכי יקר שקניתם ולא הצדיק את המחיר? במקום לעזוב...? העיניים שלכם פקוחות? מה יש בבליינד-ספוט שלכם? למה הייתם רוצים לפקוח אותן? נראה לי שזה ארוך אבל אין לי כוח לספור שאלות וזה. תתמודדו. סיונארה!
טוב, פיפל, אני שוב נוטשת אתכם, אבל הפעם לפרק זמן קצר יותר, רק שבוע! |אמג|. אני שמה פעמיי (יחד עם שירה, שלא תחשבו שאינ לא לוקחת בני ערובה) לארץ השמש העולה