take a look... אני אהבתי...

bar22bar

New member
take a look... אני אהבתי...../images/Emo40.gif

well well, בעודי מדפדפת באתרים המועדפים עליי, נתקלתי באתר של פתגמים שנונים (ברובם)... אספתי כמה, שממש העלו בי חיוך/תהיות... תהנו (או לפחות תעשו את עצמכם..., שארגיש טוב עם עצמי...:) ) : *אסור לשכוח, שגם בעיטה בתחת היא צעד אחד קדימה. *לפעמים אני חושב, שמלחמה היא דרכו של אלוהים ללמד אותנו גיאוגרפיה. *פסימיסט הוא אדם, שכאשר הוא מריח פרחים הוא מחפש לוויה. *כמה חבל, שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם, עובדים במוניות. *צירוף מיקרם הוא הדרך של אלוהים להישאר אנונימי. *ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא, שלגאונות יש גבולות. *פסימיסט רואה קושי בהזדמנות. אופטימיסט רואה את ההזדמנות בקושי. *אם אתה חושב שההשכלה היא יקרה, נסה את הבורות. *להרוג את הכלב, לא מרפא את הנשיכה. *מעץ אחד ניתן להכין מיליון גפרורים. בגפרור אחד ניתן להשמיד מיליון עצים. *אנו משתוקקים לחיי נצח, אף שאין אנו יודעים מה לעשות בחיינו הקצרים. *רק כאשר העץ נופל, אנשים רואים עד כמה הוא היה גבוה. *שיפוט טוב רוכשים מניסיון. ניסיון רוכשים משיפוט גרוע. *כשהנמלה אומרת אוקיינוס, היא מתכוונת לשלולית... *לבו של הטיפש הוא בפיו. פיו של החכם הוא בלבו.. *גם לביש מזל צריך מזל. *הדבר אותו זוכר האדם יותר מכל הוא הנושא אותו הוא מעוניין לשכוח. *ההרגל היחידי שראוי להקנות לילדים, הוא שלא יקנו להם כל הרגל. *כל דבר הוא מצחיק, כל עוד הוא קורה לאחרים. *ככל שהאדם מרבה לעמוד על טבע האדם, בה במידה גוברת הערצתו אל הכלב. *ללב יש שכל משלו, שהשכל אינו מסוגל להבינו. *המטרה בחיים, היא לעבור את החיים עם מטרה. לכל כלל יש יוצא מן הכלל, ואם יש כלל שאין לו יוצא מן הכלל, אז הוא היוצא מן הכלל של הכלל, שלכל כלל יש יוצא מן הכלל! "זה לא קשה, זה דווקא קל!" ובנימה אופטימית זו, אני עפה ללינת "טרום בסיס"... :) א ו ה ב ת , עינבר.

למעלה