tagline יקרה..

תרנגולת

New member
tagline יקרה..

אכן נמחק.. תפוז האלה B-( אז ככה.. www.something-fishy.org זה האתר הכי טוב לדעתי.. עיברית? אין ממש אתר נורמלי, וחבל (נו נו.. מי יעשה..?) יש את זה.. ועוד שניה אני אמצא לך את של אביב.. הם החליפו כתובת פשוט ובאף מנוע חיפוש לא החליפו גם.

tagline

New member
חומר פילוסופי לבוקר

תודה לך אוגליתו (תרנגולת קטנה בפורתוגזית) ללינקים ובקשר לאתר חכי חכי יש לי תוחניות (לא ארחיב כאן) אוהבת אני

תרנגולת

New member
טוב..

אתר יכולים לבנות אנשים שעברו את זה. אחרת זה חסר טעם. אנשים שהחלימו רק. האי מייל שלי זה [email protected] תתני שוב את האיי סי שלך ? (אני לא אהיה היום.. אבל מחר)

tagline

New member
אוגליתו (תרנגולת בפורטוגזית)

לדעתי לא חייב להיות אדם שעבר את זה והיחלים אם הוא מסתמך אל חומר שכבר יש בשוק. אבל זאת דעתי כמו שלא חייבים שיהיו לך בעיות כדי להיות פסיכולוג (למרות שלדעתי מי שהולך לתחום...) ;-) אני אתן שוב את האי סי קיו בערב אינשאללה

תרנגולת

New member
.. אולי. נדבר על זה כבר :)

מחר.. או אולי בערב- אם אהיה. אבל לא בטוח שאהיה, אני מעריכה שלא. אפשר לכתוב לsomething-fishy ולבקש לתרגם משם דברים.

tagline

New member
זה בטיפול

אממ לא ארחיב כאן בדיבור מחר אינשאללה יהיה מאוחר בערב אחרי 10 אולי

שלום לך tagline.

אמנם לא יצא לנו עדיין להכיר, אבל קראתי את סיפורך ויש לי כמה דברים לומר לך. קודם כל - ברוך הבא לפורום שלנו. את יכולה לכתוב פה כל מה שבא לך על הלב....כל דבר שתרצי לשתף אותנו בו. והקטע של שגיעוט הקתיב ממש ממש לא משנה. מה שחשוב זה שאנחנו מבינים...וזו המטרה שלנו. שתוכלי להיתמך ולהעזר בנו כפורום תמיכה - וגם לתמוך באחרות, מה שכבר ראיתי שעשית... שמחתי לקרוא שהחלטת ללכת למעקב תזונתי. אני חושבת, שמכיוון שאת חוששת מעליות או איבוד שליטה על נושא האוכל - התזונאית תוכל לעזור לך מזה מאוד. וכך תצליחי לעשות זאת בצורה מבוקרת מבלי להיבהל. כמו כן אני רוצה לחזק אותך בתוכניתך להתחיל בטיפול פסיכולוגי. זה חשוב מאוד במיוחד במצב של אי וודאות. מאחורי כל בעיית אכילה מסתתרת לה איזו בעיה מסויימת, שמתבטאת בצורה של הפרעת אכילה. בכדי לעבוד על עצמך ולצאת מהבעיה מבלי להמשיך ולנוע על קשת ההפרעות למיניהן - מאנורקסיה, בולימיה, אכילה כפייתית והשמנת יתר, וכל מה שבאמצע - צריך למצוא את הסיבה שהביאה אותך למצב זה. אם תדעי את הסיבה ותטפלי בה - תוכלי לחזור ולחיות חיים נורמלים ולא להמשיך ולסחוב את הבעיה על כתפייך למשך זמן. הטיפול יעזור לך למצוא את הסיבה המסתתרת מאחרי בעייתך, וכן למצוא את הדרך להביעה במילים או בדרך אחרת - ולא דרך האוכל. לכן כל כך חשוב שתעשי זאת - ומה שמוקדם יותר טוב. קראתי שאת מחפשת חומר על הנושא. אפשר לשאול למה? חשוב לדעת - אבל גם חשוב שלא לשקוע בנושא ולמצוא את הדרך להמשיך הלאה. בכל מקרה - אם תגלי משהו מעניין, בבקשה שתפי אותנו. טוב? אז זהו - שוב, ברוכה הבאה לפורום שלנו. מקווה שתשתלבי לך בצורה קלה (מה שראיתי בינתיים שאין לך בעיה) ואם זאת תמשיכי ללכת לטיפול ותדאגי לעצמך - כי זה חשוב מאין כמותו. ושכחתי להציג את עצמי - שמי מאיה, ואני אחת ממנהלות הפורום. עם המון תקווה לעתיד - אבל זה תלוי אך ורק בך. ותזכרי את זה. שלך מאיה

tagline

New member
מיאה שלום

שאלת למה אני מחפשת חומר אז הסיבה היא שאני עובדת אל איזה פרויקט (לא אוכל להרחיב בדיבורים כאן) אולי שהפרויקט יהיה בשלבים יותר מתקדמים. אם את רוצה את יכולה לפנות אלי דרך ארוץ יותר פרטי. אגב נכון לעכשיו לא מצאתי חומר (אתרים) בעיברית וזה חבל. וכרגע אני ממליצה אל something fishy אבל אני ממשיחה לחפש . תודה לקבלת הפנים החמה tagline

tagline

New member
אגב

הקטע של שגיעות כתיב ממש מביך אותי אז נו טוב כמו שכבר אמרתי ראש דפוק

למעלה