Tadaima

שרית(^_^)

New member
Tadaima

ביום חמישי חזרנו בשעה טובה [
] לארץ בשלום, אך המזוודות שלנו לא...
ובנתיים אין "סימן חיים"
זה ממש - אבל ממש! - טראגי. כל הבגדים שלנו (לקחנו כמעט הכל, כי לא ידענו אם ומתי תגמר המלחמה), וכל המתנות המקסימות שקנינו לכולם ולעצמנו, וכל האוכל וה- Shiso וה - Nattou ששמנו עם קרח יבש בשקית מיוחדת שומרת קור ועוד המון דברים חשובים... באוזבקיסטן אייר אומרים לנו שהסיכויים למצוא את המזוודות הולכים ופוחתים, ושהפיצוי שנוכל לקבל (אם וכאשר - רק לאחר 3 חודשים) לחלוטין אינו קשור לשווי התכולה, כי אם קבוע מראש - לפי קילו. אין שום סיכוי בעולם שהפיצוי הזה יגרד את תחתית השווי האמיתי של מה שהיה לנו שם...
אז יקח לי עוד כמה ימים להתאושש מהטראומה ולחזור עם סיפורים ותמונות. ובנתיים - המלצה חמה - לא לטוס ליפן עם אוזבקיסטן איירוייז
(למרות המחיר הזול, ולמרות שהיא הטיסה הכי קצרה ומהירה מהארץ ליפן)...

tals56

New member
ברוכה השבה!

(אני מכיר אותך מאיפשהו שאת אומרת שאת חזרת?
) טוב אז אני מקווה שהטיסה הייתה נעימה ושהמזוודות שלכם יחזרו...(עדיין לא קרה לי שמזוודה נעלמה) ואני לא מבין למה לנסוע עם אוזבקיסטן איירוויז? אולי המחיר יותר זול וזה יותר קצר - אבל מאיזו כתבת שטסה לצפון קוריאה עם החברה הזאת היא אמרה שהטיסה ממש לא נוחה ומגעילה עדיין זה יותר מ9 שעות טיסה אאל"ט (אם אני הייתי טס שם אני הייתי מתפגר...אני בקושי שורד את השעתיים וחצי לאילת אז 10 שעות טיסה...) טוב אז זהו,ברוכה השבה

Fantasy WRC

New member
דרך אגב, אם כבר מדברים על מזוודות

אני טס עוד מעט, אז אשמח לשמוע המלצות לגבי מזוודות או תיקי גב. יש כאלה שאומרים שלא נוח לטוס ליפן עם מזוודות, עדיף עם תיקי גב.. אז מה אתם אומרים?

GnomeBubble

New member
תלוי באופי הטיול שלך

וזה בעצם נכון לגבי כל ארץ. מזוודות יותר קלות ונוחות לארגון, אבל אם אתה מתכוון להסתובב הרבה ולהשתמש בתחבורה ציבורית (כלומר, לא יהיה לך רכב או מונית לכל מקום), אז זאת תהיה לדעתי ממש טעות לקחת מזוודה.

Fantasy WRC

New member
אני אשתקע בבית של מישהו

וישן שם במהלך הטיול אז אני מניח שעדיף מזוודה שתהיה כל הזמן רק במקום אחד ותיק גב לטיולים..

GnomeBubble

New member
נשמע נורא ../images/Emo10.gif

אני מקווה שבכל זאת יצליחו למצוא את המזוודות.

ToHrU

New member
אוקארי נסאי שרית סאן!!!

אני בטוחה ומקווה שנהנית למרות הטרגדיה :) ואני גם אחזיק לך אצבעות שימצאו את המזוודות!!! מקווה שיש תמונות!!!

SashTheRed

New member
ברוכה הבאה חזרה

ואני מצטער לשמוע לגבי המזוודות. נקווה שהן יחזרו בריאות

Tenguy

New member
המלצה טובה../images/Emo70.gif אני אמשיך עם אליטליה

חבל שנסיבות נוראיות צריכות לגרום להמלצה שכזאת... גם אצלנו תפסו בשדה התעופה כנופיית עובדים שגנבה בשיטתיות מזוודות ותכולת מזוודות. יש אפשרות לברר שהמזוודות היו בכלל בטיסה מאוזבקיסטאן לארץ? אני מעדיף לשלם יותר ולטוס עוד שלוש שעות, אבל בלב שקט (ואם יודעים לתמרן למועדים ה"נכונים" - גם אפשר לעלות למטוס של JAL, ולטוס בחברה הכי טובה בעולם). אני שמעתי על טיסות JAL גם מאיסטנבול - יש מישהו פה שיכול להמליץ ? אני מאד מקווה שהמזוודות תימצאנה.... היה לי בטיול משותף עם חברים לסיאטל, שאיכשהו אחת המזוודות שלהם נשלחה לסרי-לנקה (עד היום אנחנו מאמינים שמישהו שלא ידע לקרוא - פישל...), המזוודה ההיא המשיכה להונג-קונג, הונולולו וסוף סוף פגשנו אותה בואנקובר (לשם הגענו בהמשך הטיול שלנו...). ככה שהיו דברים שכן הסתיימו בבכי טוב, ונחזיק אצבעות שזה גם יקרה לכם...

טיסות מאיסטנבול

טיסת JAL מאיסטנבול מופעלת ע"י Turkish Airways (אמנם קניתי כרטיסים שלהם, אך מכיוון ששמעתי על האפשרות באיטליה לעלות על מטוס אמיתי של JAL ברגל השניה של הטיסה, בדקתי את הנושא - כל הטיסות המשותפות Turkish/JAL מאיסטנבול מופעלות ע"י Turkish). אם זאת, זו אפשרות לא רעה בכלל. מחיר הטיסה דומה לטיסת אליטליה, אך המסלול קצר בכמה שעות, ויש תנאי שינוי/ביטול טובים הרבה יותר. המטוסים יצאו בזמן, המזוודות הגיעו לאן שצריך ואפילו האוכל היה סביר.

Tenguy

New member
דווקא אתה היית משחק כמו מטורף

עם כל משחקי הוידאו וה-PLAYSTATION על מסכי ה-15 אינט'ש שיש לכל אחד מול המושב, אותם אתה מפעיל על ידי השלט הכי משוכלל שראיתי בחיים שלי, שלא לדבר על עשרות הסרטים שאפשר לראות בין המשחקים... בכלל לא תרגיש שיעברו לך 11 שעות... אני בטיסה הראשונה שלי ב-JAL לא יכולתי להפסיק לשחק ולא ישנתי בגלל ששיחקתי כל הטיסה וראיתי גם כמה תוכניות טלויזיה ושני סרטים יפניים (אחד היה אנימה, למרות שדווקא רוב הסרטים הם מערביים). ועצה טובה ממני: ממטוס אף פעם לא קופצים (גם כשהוא טס באויר) ....

tals56

New member
אני שונא קונסולות

לא משנה כמה שמיקרוסופט,סוני ונינטנדו ישפרו אותם הם בחיים לא יתחרו במחשב.(ותגיד יש שם אינטרנט אלחוטי במטוס במקרה?שאני אדע אם להביא את הלפטופ\PDA) ודרך אגב - היום ראיתי טלווזיית LCD מהדגמים החדשים של סוני,בחיים שלי לא חשבתי שיכולה להיות לLCD איכות כזאת גרועה היא פשוט לא הייתה תחרות קטנה למסך הGRATZ שהיה לידה. (ושניהם ביחד לא משתווים לאיכות של מסך "נורמלי" (עבה) שאאל"ט קוראים לזה CR משהו...)

EranGoshin

New member
הי שרית

חוץ מהקטע המבאס עם המזוודות למה את לא ממליצה על הטיסה?

Ryo

New member
מצטער לשמוע על המזוודות!

בכל מקרה, היה אחלה לפגוש אותך ואת אקי ביפן! אני אגיע לביקור בקרוב בארץ, סושי עלייך :)

jonbaum

New member
איזה יאוש!

לי קרה מלא פעמים שמזוודה לא הגיעה איתי ליעד, אבל הכל תמיד נמצא בסוף (אבל אם לומר את האמת, אף פעם לא טסתי עם אוזבקיסטאן איירוייז.......) אבל בקיצור, איך היה הטיול? ויותר חשוב מזה - איך היה ב-NAGANO???? מת לשמוע סיפורים וחויות.

למעלה