t23 ibm תקלה

yoni1009

New member
t23 ibm תקלה

הנייד שלי לא נידלק ... שאני מדליק אותו יש נורית ירוקה שנידלקת ויש רעש מאוורר ......וזו אין שום תגובה מהמסך .......ניסיתי לחבר אותו למסך אחר וגם כלום .......יש לי חשד שהלך כרטיס מסך ....מישהו יכול להגיד איפה הכרטיס מסך שלו והאם הוא ניתן להחלפה? במקביל איתרתי ברשת עוד מישהו שיש לו אותה תקלה בדיוק .......זה כיף למצוא מישהו שמבין את המצוקה שלך בדיוק...... קיצור למישהו יש איזה כיוון .?....כי יש לי ניסיון וידע .....גם בלפתוח את המנוול עד רמת לוח אם מה שכן במזומנים אני מאוד קצר ....אחרת הייתי קונה משהו מתקדם . תודה רבה

ali052

New member
מחשב ישן.....

כרטיס המסך בסדרה הנ''ל הינו מובנה בלוח...ניתן להחליפו ע''י החלפת הצי'פ המובנה = תיקון הנייד ב''ה ברמת רכיב לוח אם! השאלה היא אם שווה לך להשקיע בו .....
רק רגע........................ניסת ליבדוק עם מאורר אחר???????? ניקוי אבק \מגעים = עשית ? אלי.

yoni1009

New member
תודה לך אלי

על תגובתך . כן הכול נקי ונראה שהמאוורר עובד טוב אני פרקתי את המחשב בעצמי האם ידוע לך כמה עולה הציפ של הכרטיס מסך ? איפה קונים .....בעדיפות ל משומש .. האם אלו הציפים שבחלון האחורי שצמוד לחלון של כרטיסי הזיכרון ? בחלק התחתון של המחשב ? ושוב תודה לך

ali052

New member
השאלה נשאלת שוב......

האם שווה לך להשקיע במחשב? אם כן=צור קשר במסרים./tapuzforum/images/emo30.gif

למעלה