T.R.N.C
למרות שזה נשמע כמו שם של בדיקה או תרופה זה לגמרי שם מקום - הרפובליקה הטורקית של צפון קפריסין.
משם חזרנו חצי שלי ואני לפני כשעה
וזאת דרכי החננית לפתוח את סיפור החודש האחרון....
אחרי הכשלון של סבב ההחזרה הראשון (בו אכלתי לכל צוות המרפאה את הראש עם מיליארד שאלות ) לפונדקאית נתתי לרופא בחו"ל יד חופשית לעשות הכל אבל כדי שיצליח.
פתאום באמצע אחד מימי יולי האחרונים הוא שלח לי תמונה של 2 בלסטו מהממים שהחזיר לפונדקאית... ככה עשה לי תרגיל יפה
סיפר בדיעבד... גאון !
אחרי 10 ימים - בטא 632
עוד 3 ימים עוברים - 3987
חצי ואני וכל הסוכנות בארץ כבר משוכנעים שיש פה תאומים....
שבוע אחר כך - תמונת שק 1 - היה לי מוזר לאור הבטאות הגבוהות אבל הכל באהבה. הריון יחד זה פחות מסוכן וכאלה...אבל בלב אמרתי שאין מצב לעובר 1 עם כאלה בטאות.
שבוע אחרי - שיחה מהרופא - יש עוד שק. - משנות מוד בחזרה להריון כפול
.למרות השמחה השק השני היה נראה לי קטן מהראשון ובגלל שהצטרף מאוחר תכלס חשדתי בו בחוסר מוטיבציה אבל כאמור - מי שבא ברוך הבא. חיכינו שבועיים בקוצר רוח...לא בודקים שם דופק לפני שבוע 8 ...
נסענו אתמול לביקור ב - TRNC והיום הגיע היום הגדול -
פגשנו פונדקאית מקסימה וחייכנית .
ניגשנו לבדיקת הדופק (את שלי ושל חצי שמעו גם בלי מתמר)...
עובר 1 - דופק פיקס+התאמה לתאריך.
עובר 2 - פרש.
הרופא היה עצוב אבל אנחנו נשמנו לרווחה ופרצנו בבכי של שמחה כי עובר 1 עם דופק שמח זה הרבה מעבר למה שהיה לנו עד לפני שנכנסו לבדיקה.
יודעת לגמרי כי הדרך עוד ארוכה אבל שמחה ומודה על מה שיש לנו שזה בעיקר אחת את השנייה ומהיום גם קטנצ'יק אחד שמחכה לאמהות שלו בבטן של אישה שנכנסה לנו ללב מהרגע הראשון.
הריון בשלט רחוק יצא לדרך.
שרק יהיה משעמם
2 אמהות מיועדות הולכות לישון שמחות מאוד.
WISH US LUCK
למרות שזה נשמע כמו שם של בדיקה או תרופה זה לגמרי שם מקום - הרפובליקה הטורקית של צפון קפריסין.
משם חזרנו חצי שלי ואני לפני כשעה
וזאת דרכי החננית לפתוח את סיפור החודש האחרון....
אחרי הכשלון של סבב ההחזרה הראשון (בו אכלתי לכל צוות המרפאה את הראש עם מיליארד שאלות ) לפונדקאית נתתי לרופא בחו"ל יד חופשית לעשות הכל אבל כדי שיצליח.
פתאום באמצע אחד מימי יולי האחרונים הוא שלח לי תמונה של 2 בלסטו מהממים שהחזיר לפונדקאית... ככה עשה לי תרגיל יפה
אחרי 10 ימים - בטא 632
עוד 3 ימים עוברים - 3987
חצי ואני וכל הסוכנות בארץ כבר משוכנעים שיש פה תאומים....
שבוע אחר כך - תמונת שק 1 - היה לי מוזר לאור הבטאות הגבוהות אבל הכל באהבה. הריון יחד זה פחות מסוכן וכאלה...אבל בלב אמרתי שאין מצב לעובר 1 עם כאלה בטאות.
שבוע אחרי - שיחה מהרופא - יש עוד שק. - משנות מוד בחזרה להריון כפול
נסענו אתמול לביקור ב - TRNC והיום הגיע היום הגדול -
פגשנו פונדקאית מקסימה וחייכנית .
ניגשנו לבדיקת הדופק (את שלי ושל חצי שמעו גם בלי מתמר)...
עובר 1 - דופק פיקס+התאמה לתאריך.
עובר 2 - פרש.
הרופא היה עצוב אבל אנחנו נשמנו לרווחה ופרצנו בבכי של שמחה כי עובר 1 עם דופק שמח זה הרבה מעבר למה שהיה לנו עד לפני שנכנסו לבדיקה.
יודעת לגמרי כי הדרך עוד ארוכה אבל שמחה ומודה על מה שיש לנו שזה בעיקר אחת את השנייה ומהיום גם קטנצ'יק אחד שמחכה לאמהות שלו בבטן של אישה שנכנסה לנו ללב מהרגע הראשון.
הריון בשלט רחוק יצא לדרך.
שרק יהיה משעמם
2 אמהות מיועדות הולכות לישון שמחות מאוד.
WISH US LUCK