T L V מי הלך? הולך?

No BoDy1

New member
T L V מי הלך? הולך?

ומה לבשתם? או מתכוונים ללבוש, אני מחר הולך לטיאלוי.. אנלא יודע מה ללבוש.. :/ אל תשאו למה פתחתי בשעה כזאת שאלה.. פשוט כל הח'ברה ישבנו בעיר.. צחוקים סוף הדרך.. חח, קנינו בקבוקי קולה גדולים כדי לבעוט אותם פתוחים.. מן תחרות מי מגיע יותר רחוק... וכל הבגדים שלי כתמים.. ררררר

חזרתי לפני כמה דקות...

אני מנשנשת משהו ובדרך גם קפצתי למחשב. האמת, יצא לי ללכת היום בסגנון ניו יורק (סקייטר) :)) ואם לדייק, לבשתי דגמ"ח-באגי כזה בצבע קאמל, גופית גולף אדומה מזארה והלכתי עם חותלות אדומות על הידיים (חשבתי להוסיף כובע, אבל בידעבד שמחה שלא עשיתי זאת) מישהו היה וראה אותי? אם כן, שיגיד שלום :) ולגביך, תראה בחוץ מאוד קר ככה שעם חולצה קצרה לא הייתי ממליצה לך לצאת (למרות שהקור נסבל, יצאתי החוצה ועד המונית שרדתי :)) מה שכן, אצלנו בסוף היתה שמירת חפצים- אז תברר את הענין. מקסימום לבנים (בהנחה שהם לא מזיעים הרבה) חולצה ארוכה דקה תספיק, כשחם מפשילים שרוולים וכשקר מורידים... תהנה :)

No BoDy1

New member
אני היום הולך...

אני ילבש כנראה ג'ינס רחב (ושלא תחשבו לי פדלפון!!) חולצה (אין לי מושג איזה, הכל בכביסה!!) מעליה ג'קט של לי קופר כחול..

נשמע פצצה../images/Emo45.gif

גם את חסה, קארי בראדשו הישראלית
אגב - ביום ביום שני לא היה סקס והעיר הגדולה
איזה ביאוס...

No BoDy1

New member
נוער.. וביאסו אותי תחת..

בסוף אנלא הולך.. החבר שלי.. הכי טוב כאילו כמו אחי בסוף יצא לא החשק.. ואם הוא לא ילך אנלא ילך.. כי הח'ברה שאנחנו הולכים איתם.. אנלא ממש אוהב אותם :/ בעעעעעע טוב לא נורא.. יש עוד מסיבות (אבל לא בחנוכה!!)

SHOGER HTE BABE

New member
נו די בדיוק כמו חברה שלי...

ואני רוצה לצאתתתתתתתתתתתתתתתתתתת היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

לשניים המבואסים-

תרימו טלפון לחברים אחרים ותצאו. אם יש לכם מצברוח, אל תבאסו את עצמכם... ולסקייטר (ניו יורק)- צא עם החברים, אתה גם ככה לא איתם רב הערב, אז מזה משנה? רק לבוא ולחזור איתם...

No BoDy1

New member
כנסו

תודה לך סוכר.. חח ( אני לא יודע ת'שם שלך) היינו אמורים לצאת הרבה אבל זה שביאס אותי היה אמור להלוות לי 100 שקל.. אז לא נעים לקחת כסף ולא לצאת איתו..

למעלה