t\איך עושים סיאנס? ואני מתכוונת, הכי מפורט שיש...
D Dark faith New member 28/11/07 #5 ... יש לזה מטרה מסויימת? שאלה שעליה את רוצה תשובה, סגירת מעגל....יש המון סיבות לעשיית סיאנס- לא צריך להסתכל רק על המסגרת.
... יש לזה מטרה מסויימת? שאלה שעליה את רוצה תשובה, סגירת מעגל....יש המון סיבות לעשיית סיאנס- לא צריך להסתכל רק על המסגרת.
ה החצילה השחורה New member 28/11/07 #6 אני לא מצפה שיענו לי תשובה מלאה בלוח.. אני לא ממש מאמינה שזה יקרה, אז אני שואלת רק שאלות של כן ולא, ו"אם אתה נמצא כאן תן לנו סימן" וקרה לי פעם שניהיה קצר במנורה.. השאלה שלי לפורום זה איך הולך הסדר, איך שואלים, איך עושים את הלוח, מה אומרים, איך מתנהגים. וכו...
אני לא מצפה שיענו לי תשובה מלאה בלוח.. אני לא ממש מאמינה שזה יקרה, אז אני שואלת רק שאלות של כן ולא, ו"אם אתה נמצא כאן תן לנו סימן" וקרה לי פעם שניהיה קצר במנורה.. השאלה שלי לפורום זה איך הולך הסדר, איך שואלים, איך עושים את הלוח, מה אומרים, איך מתנהגים. וכו...
D Dark faith New member 1/12/07 #7 אני מצטערת, אני לא מעודדת תיקשור ללא איש מנוסה- מדיום, ובלי קשר סיאנס זהו תיקשור שאני מאוד סולדת ממנו, מאוד לא מאמינה במוסריות שלו.
אני מצטערת, אני לא מעודדת תיקשור ללא איש מנוסה- מדיום, ובלי קשר סיאנס זהו תיקשור שאני מאוד סולדת ממנו, מאוד לא מאמינה במוסריות שלו.