SYTYCD216

adi007

New member
SYTYCD216../images/Emo58.gif

"It drives me nuts when they start talking in russian!" אחד המשפטים!
איך התגעגעתי לארטום.. ולחוסר בחולצה. כל הריקודים היו פשוט מעולים, היידי וטראוויס שילוב מעולה, כנ"ל דימיטרי ודוניאל. אייבן ומרת'ה ואליסון וריאן כ"כ לא קשורים אחד לשני. סופסוף רואים משהו מעבר למראה אצל נטלי, כבר שכחתי שהיא מודרנית טובה! בנג'י רולז.
כנ"ל דוניאל וטראוויס.
מקווה שריאן יעוף סופסוף. אולי גם מרת'ה. אחרי שהם יעופו, באמת תהיה תחרות קשה. אחלה תוכנית, המשיכו כך! *אהמ, לכל מי שמגיב על סיתיקד, תעשו טובה, תעשו הודעה נפרדת לתוצאות כי לא תמיד אני מספיקה להוריד ואתם כבר מגיבים...

maya567

New member
ספוילר|

היתה תוכנית מעולה! ריקודים מדהימים (בייחוד של מיה מייקלס, למרות שבדר"כ אני לא סובלת אותה - הריקודים שלה היו מהממים). משבוע הבא הולך להיות ממש קשה. אני מניחה (אלא אם כן יהיו הפתעות ענקיות) שמרתה וריאן יעופו היום - ואז יהיה ממש ממש ממש קשה. מהבנות אני מתה על היידי ועל דוניאל. אבל גם נטלי ואליסון מדהימות - מארבעתן אני מוכנה לוותר על אליסון, אבל אח"כ - בין דוניאל, נטלי והיידי קשה לי לבחור. אם אני חייבת אני אבחר בהיידי, כי היא האנדרדוג מבינהן. אצל הבנים ההחלטה קצת פחות קשה - בנג'י, טרוויס, אייוון ודימיטרי - אז נכון שדימיטרי מהמם, אבל נייג'ל צודק, לפתוח את החולצה כל פעם לא מספיק בשביל לזכות בתחרות (אני מקווה לפחות, זה עדיין SMSים). אז דימיטרי מבחינתי יכול ללכת הביתה. על אייוון אני מתה, אבל לזכות הוא לא יזכה. בוא נהיה ריאלים. אז התחרות האמיתית היא בין בנג'י וטרוויס. אישית, אני הולכת עם בנג'י. טרוויס רוקד מהמם והכל, אבל לבנג'י יש הרבה יותר אישיות וכריזמה ממנו. אז בקיצור, אני בעד בני הדודים. ובכלל צריך כבר לצוות את היידי ובנג'י ביחד ולתת להם לרקוד ווסט קוסט סווינג.

../images/Emo58.gif

באמת היו ריקודים מעולים. הכי אהבתי את הריקוד מודרני של ריאן ואליסון וטראוויס והיידי (מיה כוריאוגרפית מעולה!) גם הברודווי של ריאן ואליסון והלינדי הופ של דוניאל ודמיטרי היה מעולה. שאר הריקודים גם היו טובים, אבל זה לא שום דבר שאני אצפה בו שוב. אם זה תלוי בי אז דמיטרי ומרת'ה יעופו, אבל לדעתי מרת'ה וריאן יעופו. טראוויס, דוניאל ובנג'י לגמר!

למעלה