System.Text.Encoding.Unicode

A r i e Z

New member
עברית ב .NET

אני חדש לעברית ב .NET שאני כותב String עברית בקוד שומר ופותח מחדש. העברית נעלם גם שאני שומר את הקוד ב Windows Hebrew הוא פותח לי אתו ב Western European. גם מאפין text של textbox לא נשמר בעברית. תודה מראש..

yuval k

New member
אתה מדבר על אפליקציית web?

(ASP.net) אם כן, יש לך את תגית ה-meta שמגדירה קידוד?

A r i e Z

New member
System.Text.Encoding.Unicode

Dim Buff() As Byte Buff = System.Text.Encoding.Unicode.GetBytes(MyHebrewString( אני צריך לשלוח רצף של bytes ל serial. אבל GetBytes לא מחזיר לי ערכים ASCII נכונים. גם נישיתי UTF8 ו UTF7.

A r i e Z

New member
תראו את הקוד!

זה מחזיר לי קודי ASCII שגויים. Dim buff(), b As Byte ("עברית")buff = System.Text.Encoding.ASCII.GetBytes For Each b In buff (TextBox2.Text += Chr(b Next זה מחזיר לי "?????" גם הקוד הבא לא מחזיר עברית Dim i As Integer For i = 128 To 154 (TextBox1.Text += Chr(i Next זה אמור להדפיס לי עברית, אבל זה מדפיס שתויות!

adam222

New member
ניסית את זה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=831&msgid=30564687

gilad g

New member
../images/Emo26.gif

אל תשתמש ב-Char() יותר, היא שם רק כדי לאפשר תאימות לאחור, בשביל VB6. תשתמש ב-System.Encoding כדי להמיר ממערך של בתים לסטרינג ובחזרה. מה שאתה צריך זה להשתמש ב-windows-1255, ולא סתם ב-ASCII:
using System.Text; Encoding hebEnc = Encoding.GetEncoding("windows-1255"); byte[] ba = hebEnc.GetBytes("בלה בלה");​
קאפיש?

א נ י ה ו

New member
משהו שעובד

במקרה נתקלתי בבעיה דומה לפני יומיים. System.Text.UnicodingEncoding.ASCII.GetBytes

למעלה