system of a down מי מכיר אותם?! או אוהב!?
7 7percent New member 23/7/03 #2 אחי אנשים פה לא כאלו מבינים הם לא מכירים להקות אנדרגראונד כמו סיסטים.. אתה יודע אולי עוד כמה זמן שיהיה להם קליפ באמטיוי וידחפו אותם בכל מקום אנשים יכירו..
אחי אנשים פה לא כאלו מבינים הם לא מכירים להקות אנדרגראונד כמו סיסטים.. אתה יודע אולי עוד כמה זמן שיהיה להם קליפ באמטיוי וידחפו אותם בכל מקום אנשים יכירו..
S SOAD R New member 25/7/03 #6 יאללה לכו לכו א- אני בת ב- אנדרגרוונד האי קיו שלך....ולמה מה כבר אתה שומע ואני ארשום את זה איפה שבא לי...מי שואל אתכם בכלל!?
יאללה לכו לכו א- אני בת ב- אנדרגרוונד האי קיו שלך....ולמה מה כבר אתה שומע ואני ארשום את זה איפה שבא לי...מי שואל אתכם בכלל!?
7 7percent New member 25/7/03 #7 חחחחח זה שרשם "אל תתנהגו כמו פורום מטאל" היה "בעדך" אז אל תתנפלי עליו. ואני שומע דברים שאני לא שומעת, לא יודע מאיפה השחצנות הזאת אבל אני בטוח בזה מעצב השאלה שלך "מי מכיר את סיסטם"
חחחחח זה שרשם "אל תתנהגו כמו פורום מטאל" היה "בעדך" אז אל תתנפלי עליו. ואני שומע דברים שאני לא שומעת, לא יודע מאיפה השחצנות הזאת אבל אני בטוח בזה מעצב השאלה שלך "מי מכיר את סיסטם"
H hgvrycuihnhuyb New member 25/7/03 #8 כן אני מכירה הסולן עם הקול של חזן.. לדעתי לפחות והם דיי מוכרים! ב-m2 וגם חרשו על" אריאל " (סורי שרשמתי את זה ככה אין לי כוח)באם טי וי הממוסחר אז.....
כן אני מכירה הסולן עם הקול של חזן.. לדעתי לפחות והם דיי מוכרים! ב-m2 וגם חרשו על" אריאל " (סורי שרשמתי את זה ככה אין לי כוח)באם טי וי הממוסחר אז.....