Symphony X

Symphony X

לאהוב מטאל, סליחה לאהוב מוסיקה ולא לשמוע אותם זה כמו רצח!!! זה פשע נגד האנושות!!! שמעתי כל כך הרבה להקות מכל הסוגים והגוונים ולעולם לא מצאתי להקה שהתעלתה עליהם... הם פשוט מאוד הלהקה זאת לא המלצה זאת הפצרה לכל אוהבי המוסיקה הטובה לשמוע את סימפוני איקס!!! בהחלט הלהקה הגדולה והטובה בכל הזמנים אני עוד מעט גומר רק מלחשוב על השירים שלהם אההה....

איש יקר...

בבקשה ממך... אל תזרוק סתם שם של להקה, תפרט קצת, תן שמות של דיסקים ושירים מומלצים שלהם, תאמין לי שזה יעזור הרבה יותר תודה מראש...

Wyld stallyn

New member
תבדוק את השירים

the damnation game of sins and shadows להתרשמות כללית..... הדיסקים הטובים שלהם לדעתי הם the divine wings of tragedy + the damnation game יש להם סה"כ 5 דיסקים

צודק... סליחה... התרגשתי...

אוקיי לבקשתך... סימפוני איקס בנויה ממיקל רומיאו שהוא אחד הגיטריסטים הגדולים של זמננו, תותח על נאו קלאסי, מייקל פינלה קלידן פשוט מדהים בעל חוש מלודיה שלא תאמן, קטעי קלידים מדהימים וגם יכולת טכנית אדירה, ג´ייסון רולו שהוא מתופף ענק, מאסטר של דאבל באס (לא רק דאבל באס מהיר אלא ממש קטעים יפים עם הדאבל באס) ובכלל מתופף מוכשר ויצרתי, מייק לפונד שהוא בסיסט מדהים, מתמחה בטאפינג על הבאס (אתה מתאר לעצמך איך זה נשמע?) וקטעי באס מסובכים ויפים ובראש הלהקה נמצא הזמר מספר אחת בכל הזמנים לדעתי ראסל אלן... הבנאדם פשוט ענק!!!! ארררר ענק!!!! (לכל המתנגדים לפאואר אז הוא לא שר כמו זמרי פאואר...). הם להקת מטאל פרוגרסיבי אמריקאית, הרבה השפעות נאו-קלאסיות... הדיסקים הטובים ביותר שלהם הם: The divine wings of tradegy ו - v - the new mythology suite שני יצירות אומנות ברמה הכי גבוהה שיש! שירים מומלצים להתחיל איתם: In the dragon´s den Sea of Lies Sins and shadows Candlelight Fantasia Lady of the snow Communion and the Oracle Fallen Fool´s Paradise Egypt Eyes of medusa Orion the hunter The damnation game המאסטר-פיסס שלהם: The divine wings of tradegy (שיר של 22 דקות, גאוני!) The accolade Through the looking glass Rediscovery part II Church of the machine A lesson before dying The edge of forever אם אתה צריך עוד מידע תודיע לי....

מממ...תודה אבל...

זה לא כלכך הייה בישבילי...אומנם אני לא מומחה בלהקה הזאת כמוך, אבל אני פחות או יותר מכיר אותם... אמרתי את זה, כי הרבה פעמיים אנשים אומרים פה שמות ולא מפרטים, וזה חבל, כי אחרי שאתם אומרים לנו שהלהקה הזאת כלכך טובה, אתם משאירים אותנו יבשים...אבל עכשיו היית בסדר גמור! אז בכל זאת תודה!

ed547

New member
אירוניה משעשעת...(או שלא?)

בדיוק היום הלוותי למישהו את divine wings of tragedy בתמורה לליטני של vader.//
קודם תנשום עמוק.. תירגע. הם לא הלהקה הכי טובה בכל הזמנים אבל הם קצת שונים.. לפעמים ספיד מטאל... לפעמים יותר פאואר וקצת פרוג לכל העסק.. קצת גניבות בשירים שלהם אבל לא נורא.. אני אשאיר לך את מלאכת ההמלצה.

ed547

New member
אירוניה משעשעת...(או שלא?)

בדיוק היום הלוותי למישהו את divine wings of tragedy בתמורה לליטני של vader.//
קודם תנשום עמוק.. תירגע. הם לא הלהקה הכי טובה בכל הזמנים אבל הם קצת שונים.. לפעמים ספיד מטאל... לפעמים יותר פאואר וקצת פרוג לכל העסק.. הגיטריסט כל כך מתאמץ להיות מלמסטין הבא.. קצת גניבות בשירים שלהם אבל לא נורא.. אני אשאיר לך את מלאכת ההמלצה.

המממ....

אכן מצויינים, וV הוא אחד הדיסקים החביבים עליי, אך יש להם נטייה ברורה מאוד לחזור על עצמם.

wiz

New member
אכן להקה טובה....

אני רוצה באמת לקנות דיסק שלהם בזמן הקרוב, יש המלצות ? ואולי גם המלצות לשירים טובים ? תודה

חולוני

New member
להקה טובה, אפילו מאוד.

אבל להגיד שהם הכי גדולים בכל המזנים זאת פשוט הגזמה. אני מבין שאתה מלהב מהם, אבל ההתלהבות הראשונית תעבור לך עוד מעט וכבר תתחיל לחפש משהו חדש, ואז אני בטוח שתשנה את דעתך שהם "הלהקה הכי גדולה בכל הזמנים". אבל בכל זאת, באמת אחלה של להקה, אני מכיר אותם כבר קרוב לשנה פחות או יותר, לא שמעתי הרבה מהם, אבל ממה ששמעתי מאוד אהבתי.

סימפוני איקס חביבים...

אבל הם באמת די חוזרים על עצמם. והלהקה הכי טובה אי פעם זאת הכרזה טיפ טיפה מופרזת... יש לי את V, אלבום טוב. יש טובים יותר :)

Alexi Laiho

New member
מממ

סתם להקה לא משהו בכלל .. יש פרוגרסיב יותר איכותי ומייקל רומאו רחוק מאוד מלהיות הגיטריסט הכי טוב של זמננו לא חסר להקות יותר מוכשרות וטובות מסימפוני ..

ed547

New member
v באמת חוזר על עצמו אבל אני חושב

שהוא אמור להיות ככה.. יש לו קונספט כזה.. ורומאו גונב הרבה ריפים אפילו מפנטרה!

למעלה