sylvester blues

ita227

New member
sylvester blues

סילבסטר קרב ובא ואיתו ה sylvester blues . זו הפעם הראשונה מזה 5 שנים שאני לא אעבוד בליל השנה החדשה. זה לא רק העניין של המחסור בבת זוג, אלא גם כל מיני זכרונות שמציפים אותי מחיים אחרים שהיו לי עם חברה שהצעתי לה נישואין בלילה הזה. זה לא הלך. הענין הזה של הלילה שנחלק ל-3, אלה שזה בכלל לא מעניין אותם, אלה שחוגגים (לא משנה שזה לא חג שלנו, כל חג הוא סיבה למסיבה) ואלה שהיו רוצים לחגוג אבל אין עם מי. לצערי אני נמנה עם הקבוצה האחרונה. אני לא יודע עוד מה אני אעשה, אבל זה בטוח לא יהיה לשבת בבית. בכל מקרה, חשבתי לשתף את הפורום, אולי לשאוב קצת עידוד מהרוח החיה והשמחה ששורה פה בדרך כלל.

solee

New member
תכלס למה לא לחגוג?

זה לא שאחנו חוגגים : היידד ישו נולד!!" , חוגגים את תחילתה של שנה אזרחית חדשה. בסופו של יום אנחנו משתמשים יותר עם התאריכים הלועזיים אז למה לא לחגוג??? אני יודעת שב31 בדצמבר אני יהיה בבית עם המשפחה. ככה זה אצלנו כל שנה. ואני בטוח הולכת להנות. מישהו יודע מה התאריך העיברי היום??? לא. ולמי איכפת .
חג שמח לכולם! שהשנה הזאת תהייה טובה ומוצלחת, מלאת אהבה ושימחת חיים. איזבלה.

שחף באך

New member
קלעת בול

זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר כל פעם שאנשים טוענים שזה לא חג שלנו ושסילבסטר רק טבח ביהודים. הרי גם החגים שלנו הם על אותה משמעות. כל חגי ישראל היהודים משמעותם היא: ניסו להרוג אותנו, לא הצליחו בואו נאכל....או לפחות נחגוג לגבי התהיה מה עושים? לא חייבים חברה או בת זוג כדי לחגוג תמיד יש חברים וידיות אפשר משהו קטן בבית עם כמה חברים או לפוצץ את הרחבה עם חבר שניים לשתות המון והעיקר להנות מכל רגע

lizush

New member
../images/Emo24.gif עידודים זה פה...

סילבסטר ופורים הם שני החגים האהובים עלי ביותר, בשניהם אני מרשה לעצמי לעשות שטויות שבד"כ לא הייתי עושה.. אני משאירה בצד את כל המעורבות הרגשית של העם היהודי היושב בציון ובוחרת לסמן את התאריך כשנה החדשה שלי ותמיד - איך שהיא מתחילה, ככה היא נראית כל השנה... השנה אין לי עם מי להתנשק, ואני גם נמצאת בצפון לצערי, ולא בתל אביב או מקום אחר של חגיגות (אלא אם יוחלט משהו אחר עד יום ראשון), כניראה יהיה משהו סולידי כמו ללכת אל הפאב הקרוב ולהתנשק רבות עם איזה יין לבן חצי יבש... ולך, אני מציעה גם לשבת לשתות משהו עם עוד רווקים (מתוסכלים) ואולי שם תופיע עוד מישהי שאין לה עם מי... את ההמשך אתה בוחר... בכל מקרה, כמו כל שנה, זאת הולכת להיות שנה מדהימה ומחוייכת... שנה טובה לכולם

meital74

New member
כל כך מבינה אותך

אמנם לא קיבלתי הצעת נישואים ביום הזה אבל זה היה "יום השנה" שלי ושל האקס. גם אצלנו היתה הצעת נישואים שלא יצאה לפועל בסופו של דבר ואמנם כבר מזמן הוא לא מעניין אותי (זה קרה לפני 7 שנים בערך) ואני לא חושבת עליו בכלל אבל יש נקודות ציון כאלה שמדי פעם מעלות לי את הזכרונות מחדש (כמו הסילבסטר) אבל זה כבר לא משהו שממש מכניס אותי לדכדוך. בכל מקרה, מאחלת לך שתצא ותהנה, שתתחיל לך שנה חדשה מדהימה, ושתמצא מישהי חדשה שתעזור לך לשכוח את מחשבות הדכדוך על האקסית

../images/Emo24.gif../images/Emo142.gifגם לי אין ממש תוכניות

וגם אין לי בן זוג (היה ונגמר..) בכל אופן , יש מן קטע כזה , כמו מין קללה כזו , שבחיים לא היה לי בן זוג בסילבסטר , כן , היו לתקופות אחרות אבל תמיד תמיד לא היה לי אף פעם עם לחגוג וחג אהבה .. קטע מעצבן .. אז אתה לא לבד קבל חיבוק

ציפי81

New member
לא נכון. ישו נולד במרץ

מה שקוראים "חג המולד" הוא לא באמת חג המולד. זה היום בו העמים הקדומים היו חוגגים את חג השמש, או בימים הסמוכים לו, בשל העובדה שהיום הקצר בשנה חל ב-21 בדצמבר. כדי להאהיב את דתם על עמי העולם התאימו הנוצרים את דתם לחגים האליליים הקדומים, כך שחג המולד הוא בעצם, אם כבר, מולד השמש.

ita227

New member
תודה

זה באמת עוזר כל המילות עידוד. וגם החיבוקים. אני מכור לחיבוקים וגם לנשיקות.

צפרדעית

New member
אולי זה לא ממש מנחם

אבל גם אני מעולם לא חגגתי את הסילווסטר עם בן זוג בעלי, שיחיה, לא רואה צורך לחגוג את היום הזה ובטח לא כשהוא נופל באמצע שבוע... ובגלגול הקודם שלי כרווקה תמיד יצא לי להיות לבד או עם בן זוג עסוק בתקופה הזאת של השנה. אני מבינה את הצורך הזה של "סיבה למסיבה" אבל נידמה לי שכל ה"חגים והמועדים הרומנטים" נועדו רק ע"מ להוציא את הרוח מהמפרשים של הרווקים. אני מאחלת לך מכל הלב שבשנה הבאה תחווה אהבה גדולה ותבין שאין צורך במועד מסויים ע"מ להרגיש נאהב ושההרגשה הזאת, הבודדת, כשכולם כביכול חוגגים, היתה תחושה סוביקטיבית. צפרדעית (שמצליחה להיזכר כמה היא רצתה שיהיה לה מישהו לחגוג איתו וכמה שהדברים משנים פרופורציות כשיש עם מי לחגוג אבל הסיבה פתאום ניראית שולית)

לא צריך, יוצאים עם חברות הכי בעסה

בשעה 12:0 הקטע של הנשיקה .. וכולם מסביב מתנשקים ואת ירוקה מקנאה : "גם אני רוצה גם אני רוצה" כמובן , רוצה לא רק נשיקה בסילבסטר , אלא בכלל , ורוצה זוגיות

יאני1

New member
למה צריך בנזוג??

אני מתכוונת לחגוג את השנה החדשה, במסיבה, בכיף שלי. אין לי מושג עם מי ואם בכלל אתנשק בחצות. מה שכן, אני ממש לא אחפש בהיסטריה מישהו לנשק...זה מאולץ וטפשי. לא צריך בנזוג או דייט כדי להנות מחר בערב, וממש לא צריך בנזוג או דייט כדי שהשנה הזו תהיה מדהימה. מעיין

למעלה