Sylarplatz שב NY?

עידוק

New member
Sylarplatz שב NY?

באיזה כיכר (מה שמה האמיתי
) הסתיממה העונה הראשונה? ואיפה היא נמצאת? (אני פשוט נוסע עוד מעט לNY...) הכיכר הזאת, נו, עם המדרגות האדומות האלה שלא הולכות לשום מקום, בה סיילר לכאורה מת...
תודה מראש, עידו

AgeGen

New member
קירבי פלאזה Kirby Plaza אבל

זה לא מקום אמיתי בניו יורק, זה מבוסס על בניין בלוס אנג'לס: Arco Plaza in downtown Los Angeles at 515 South Flower St

עידוק

New member
מ"ז?!

איפה צילמו את זה? בLA?!
חחח מוזר... והבניין שבו גר אייזק מנדס (זה שיש מסגרת עגולה כזה במרפסת?) יש איזה LANDMARK מיוחד בNY לבקר בו? עידו

AgeGen

New member
חוץ מ..

אמפייר סטייט בילדינג, קרייזלר בילדינג, פסל החירות, הבניין של סוני, ואיפה שהיו התאומים (וכל זה רק במנהטן)?! יש את קווינס שזה מקום חמוד אבל אין משהו מיוחד לראות שם, סתם הרבה בתים יפים. יש את הארלם אם בא לך להסתכן.. לניו יורק יש בערך את אותה רמת התרבות שיש ברוב אירופה
מלא מה לראות, אבל אל תסתכל לאנשים בעיניים, זה מה זה נכון יכולים להרוג אותך. וגם אל תראה יותר מידי כמו תייר, כי יעבדו עליך ויכייסו אותך.

עידוק

New member
חחחח כן

אמפייר סטייט וכו' זה לא דבר שמדלגים עליו כשמגיעים לניו יורק
אני התכוונתי לLANDMARKS פחות מפורסמים מהסדרה עצמה... עידו

AgeGen

New member
ובקשר לדירה של מנדז..

לא קיימת, לצערך
או שהתכוונת לדירה של אבא של סימון? כי זאת גם לא קיימת באמת.. נראה לי שהכי טוב יהיה לנסות לבקר את הסט בלוס אנג'לס וזהו, כי כל המקומות בסדרה לא קיימים באמת

עידוק

New member
חחחחחחחח

מה זה החוצפה הזאת? זייפו את כל העיר?! נו מילא... עידו

רוני13

New member
אני ביקרתי ביוניברסל סטודיוס...

בלוס אנג'לס ומראים מחסן אחד גדול שיש עליו תמונה של "גיבורים" ופעם אחת המדריכה אומרת "וכאן מימין צילמו כמה סצנות מגיבורים"(איך התלהבתי לשמוע! חחח צילמתי ונראה לי ששמה צילמו את הקטעים עם מוהינדר
).

עידוק

New member
הגזמת!

זה המקום הרשון שבוא אני אהיה! יש לי כבר רשימה של מה אני צריך לקנות (כולל אייפוד, לא כולל אייפון
) עידו

רוני13

New member
אוה הייתי שם באזור...

"Flower St" בהחלט מוכר לי מהאזור של הדאונטאון.

LeAnnDylan

Well-known member
את הגראנד אול אופרי כאילו

מי ידע שקיימת בורות כזאת בעולם...

LeAnnDylan

Well-known member
אני אישה בכל רמ"ח אבריי. תודה רבה לך

ואם זה כזה משנה לך אתה מוזמן להריץ חיפוש בגוגל

AgeGen

New member
אין כמו ניו יורק..

המטרה שלי בחיים זה לעשות עליה לרגל לניו יורק ולהעריץ את המבטא של ברוקלין