sygate firewall

unita

New member
sygate firewall

אני משתמשת בפיירול הזה וכשהוא מופעל אני לא מצליחה להכינס לאף אתר וגם לא לאייסיקיו.. למה?

KOMY

New member
אז מה כל כך מרוצים מרוצים ממנו?

תעברי לפייר וול יותר טוב וזהו - זאת בתנאי שזה הפייר וול מי שגורם לך לבעיות, ולא כל מיני דברים אחרים שיכולים להיות במחשב שלך... אז, מהי מע´ ההפע´, מהו המחשב, אילו תוכנות? ןכו´? הרי הסייגייט הוא מהמוכרים ...ולטובה....

unita

New member
אז איזה פיירוול יותר טוב יש??

יש לי מחשב פנטיום 3 500 מגהרצ אני משתמשת בווינדוס 98 ומבזק בנלאומי אמרו לי שהפיירוול מפריע לי ושאני צריכה לדעת לכוון אותו... אז מה אני צריכה לעשות??

KOMY

New member
את כן צריכה לדעת לקנפג אותו

זאת אומרת, להגיד לו בדיוק מה כן לעצור ומה לתת לעבור חופשי. אחד הטובים לדעתי הוא KERIO, אבל אם אין לך שום ידע בכלל, אולי כדאי לך להתחיל עם ZONE ALARM ולתת לו "לנדנד" לך, בזמן שתלמדי את הפעלת ה-KERIO. יש לתוכנה הזו ספרון עם כל ההוראות, שברגע שתיישמי אותן, יהיה לך הגנה תקשורתית די טובה. אל תשכחי להוריד את זוןאלארם לפני התקנת הקריו, לא כדאי שיפעלו שני פייר וולים בו זמנית. אם את רוצה להמשיך להשתמש בסייגייט - אז תקראי ותיישמי את ההוראות שלו, כדי שתהיה לך האפשרות להמשיך עם ה-ICQ ותוכנות תקשורתיות אחרות. ההוראות מצורפות לדאונלוד, אז כמעט בטוח שזה קיים כבר במחשב שלך, באותה ספריה.

למעלה