sybian

sybian

שאלה לבנות... מישהי יודעת לספר לי על זה? זה באמת שווה? הייתן מרוצות לקבל את זה כמתנה?

seymore butts

New member
אמנם אני בן אבל גם אותי מרתק עניין הסיביאן

"סיביאן" זה משהו בין כיסא לאוכף שהאישה מתיישבת עליו ומאוננת בעזרתו. אפשר להחליף את ה"ראש" שמותקן עליו בהתאם לצורת האוננות שהיא מעדיפה (יש ראש שטוח לגירוי הדגדגן, וראשים בצורת זין. ה"ראש" רוטט ומסתובב בו זמנית, וניתן לשלוט על עוצמת הרטט ועוצמת הסיבוב בעזרת 2 שלטים שמחוברים למכשיר. הרטט נועד כמובן לגירוי הדגדגן, והסיבוב לגירוי נקודת הג'י. . היתה תקופה בסוף שנות ה-90 שבמאי הפורנו הנערץ עליי סימור באטס צילם את סרטיו בתוך ביתו הפרטי, ושם מותקן סיביאן, וברבים מהם הונצחה חברתו והכוכבת מספר 1 שלו באותו זמן והשחקנית האהובה עליי ביותר אלישה קלאס כשהיא מאוננת על הסיביאן, בדרך כלל עד להשפרצה. בסרטון הבא אפשר לראות את אלישה מדגימה שימוש בסיביאן. שימי לב שבהתחלה היא משתמשת בו עם ההתקן לגירוי הדגדגן, ואח"כ מחליפים לו "ראש" והיא מאוננת עליו אנאלית. לשאלתך - נראה לי שזו המתנה האולטימטיבית לאישה !! עוד על הסיביאן ותמונה שלו בקישור הזה.

wild orchid

New member
מכירה אך לא ניסיתי

האם זה שווה?מממ...נראה לי כמו כל דבר בחיים:זה מאוד אישי למשתמשת. הייתן מרוצות לקבל את זה כמתנה?לפי דעתי אחלה מתנה.

עשיתי ברור קצר...

ונראה לי שנושא המתנה ירד מהפרק, המכשיר עולה 1315$. אפילו שהדולר בשפל עדיין נראה לי שעדיף להשקיע באיזה יהלום (שמעתי שליהלומים יש את אותה השפעה
)

חופ שיה

New member
אפשר לעשות כזה בבית לבד. ../images/Emo3.gif

רק צריך לקנות את המשטח הרוטט , לשים על איזה ספסל ולרכב עליו כשהדגדגן יושב על פיסת הרטט הזה.
חוץ מזה - יש ים צעצועים רוטטים שיעשו את אותה העבודה ולא יאלצו את האשה לעמוד/לרכב תוך כדי אורגזמה (מיותר לציין שזה לא דבר קל- הרעידות ברגלים). עם רטטים בסגנון רוקט פוקט, ביצה רוטטת , פרפר, דולפין וכד' ניתן להשתמש בהם בלי להיות מוגבלים למתקן שהבאת לפנינו. ראיתי סרט כחול שבחורה יושבת על "האוכף" הזה שאתה מציג , והיא לא הפסיקה להגיעה לאורגזמות מטורפות - אבל זה סרט וקשה לאמוד את אמיתותו.

זה 10 ק"ג של מנועים מתחת לאוכף...

טוב, בשביל בחורה עם טכניקה כמו שלך... זה כנראה ממש טריוויאלי לבנות כזה דבר
נראה לי אחלה דבר אהה - והאתר הרשמי, כמובן: http://www.sybian.com/sybian_details.html תגידו, אפשר לשים כאן לינק לסרטון של מישהי על אחד כזה???

חופ שיה

New member
אתה צודק , העמידו אותי על טעותי כבר.

בתוך האוכף יש שני מנועים שמרטיטים את כל האוכף עליו יושבים. גם ראיתי הרבה סרטים מאז על המכשיר הזה, נראה כייף לא נורמלי. חוזרת בי , לא ניתן לעשות את זה בבית. אל תכעס שטעיתי טוב ? :)

../images/Emo178.gif

רק מלראות את זה הזעתי... נראה טובב, טוב מאוב..... וכן הייתי רוצה לקבל את זה מתנה (מולטי אורגזמה נשמע כיף)..... אבל זה באמת תלוי במשתמשת.....

בהחלט שפוי...

אבל לא מבין איך מישהו כמוהו משכנע בחורות לבוא לאולפן להתפשט ולהתענג על עצמן... אני לא רואה את דידי הררי מצליח לעשות כזה דבר

הוא סוג של

סלב. יש לו תוכנית ברדיו ובטלויזיה כבר שנים (אני זוכרת אותו מנעוריי...) ויש לו קהל מעריצים גדול ונאמן. לציצים יש תמיד ביקוש

seymore butts

New member
אני מקווה רק שאם הוא יבוא לבקר בארץ

לא ילבישו לו כיפה על הראש איך שהוא נוחת בנתב"ג ויקחו אותו לביקור ב"יד ושם"...

למעלה