Sweet Russian Girl

Bmaya

New member
Sweet Russian Girl

אם זה לא אישי, מעניין אותי למה את מוכנה לוותר על אזרחות ישראלית למען אזרחות רוסית? מה השיקולים בהחלטה חשובה כזאת?

כי אני רוצה לחיות

ברוסיה.... אבל כניראה בנתיים אני לא אוותר על אזרחות ישראלית אני פשוט יטוס לאיזה שנה או אם אפשר לכמה שנים לרוסיה עם אישור למחייה ואז אחרי כמה שנים אני יחליט כבר בטוח

אגב בקשר להודעה הקודמת שלך

את יכולה לסרוק ולשלוח לי את הדפים לאמייל? [email protected] מה את לא נוסעת לרוסיה עם אישור שהייה? או שגם את זה קשה לקבל? תספרי לי את הכל הפרטים באמייל בבקשה... תודה מראש!

Bmaya

New member
אני מחדשת ויזה כל שנה

עד שנסיים עם כל האישורים והטפסים והבדיקות הרפואיות שלהם. ולא, אני לא רוסיה, אני ממוצא תימני. בעלי רוסי. שולחת לך מסר.

לאיפה שלחת לי מסר?

אולי בגלל שאת ממוצא תימני ולא רוסי קשה לך לקבל אזרחות רוסית... כניראה לאלו שבמוצא רוסי יותר קל להם... את חייה עכשיו ברוסיה?אפשר לחדש ויזה מרוסיה(בלי לחזור לארץ)?

Bmaya

New member
תשובה

אין קשר למוצא. או שהיית צינית בתשובתך?... יש קשר לאזרחות. לי יש אזרחות ישראלית, אזי אני ישראלית. כנ"ל לגבייך. אפשר לחדש ויזה בלי לצאת מרוסיה. זה לא חוקי אבל כלום כאן לא חוקי. יש מסרד מסויים שמוסרים לו את הדרכון והם לוקחים את הדרכון לאחד מגבולות רוסיה, ושם הפקידים המושחתים שמים חותמת כאילו יצאת ונכנסת, ושמים לך גם ויזה. זה עולה בין 800-1000 דולר כל שנה. כולל ההזמנה. מסר בתפוז

היא התכוונתה לומר שמי שבא מרוסיה

יותר קל לו ויש לו גם סיכויים רבים יותר לקבל אזרחות, מבנאדם "זר" (מבחוץ) שמעוניין להשתקע שם ולקבל אזרחות.

Bmaya

New member
הם לא מסתכלים על מוצא

הם מסתכלים על אזרחות וכמובן על עמידה בתנאים שלהם.

varui

New member
חחח

שלום לך אומנם אני כימעט לא דברתי איתך פה אבל מדי פעם אני קוראה את תגובות שלך ואני רוצה להיתחייס לזאות ממש אני רוצה לדעת למה את רוצה לעבור לתקופה מסיומת לרוסיה אני רוצה לדעת מה את יכולה לקבל משכורת יותר גבווה מאשר פה או תנאים יותר טובים ואם את רוצה לקבל את זה את צריך לעבוד בשביל זה לעבוד מאוד קשה פה וגם שם תגידי יש לך לפחות קרובי מישפחה שם

אני רוצה לעבור לשם

כי אני מרגישה ששם זה הבית שלי..ושם גם גר החתן שלי... ואני רוצה לעבור לשם לא רק לתקופה מסויימת אלה לתמיד אבל לפי השיקולים עדיך לבנתיים לעבור לאיזה 3 שנים ולחליט ... במוסקבה אין לי קרובים ישירים אבל יש לי בסנקט פיטרבורג... אבל בכללי החתן שלי אימא שלו וסבתא שלו יהיו המשפחה שלי שם הא ואני לא עוזבת לשם בגלל רמת חיים וכסף אני לא אחת שרודפת אחרי כסף..אני לא טיפשה בשביל לדעת שרמת החיים שם פחות טובה מפה אבל עדיין... חוץ מזה בישראל יש בעיה חמורה של מצב ביטחוני ואני מפחדת לחיות פה ואני לא רואה את העתיד שלי ושל הילדים שיהיו לי פה.. זה הכל..

molotok1

New member
היית במוסקבה?

את כותבת "שרמת החיים שם פחות טובה מפה" וזה מאוד הפתיעה אותי. גרתי שם שנתיים (יותר נכון למדתי) ומאוד מעניין אותי במה בדיוק מתבטא מה שאת אומרת. אני לא יודעת מי את ובמה את מתעניינת, אבל אם זה כמות פריטים בחנויות אז יש שם הרבה הרבה יותר. המוזאונים- אין מה להשוות אם המוזיאונים של תל אביב ירושלים וכו... אם את סטודנטית אז בתחבורה הציבורית הנסיעה כמעט חינם!!! אם סטודנטית לאומנות או עיצוב הכניסה לכל המוזיאונים חינם. יש הרבה יותר הזדמנויות מפה. מי סיפר לך את הסיפורים מלפני 20 שנה? את יודעת מה אומרים על מוסקוה? "מוסקוה היא כמו זונה, לא משנה מי ראש הממשלה תמיד טוב שם"

תאמין לי שגם בנווה סביון וקיסריה

טוב.. תאמין לי שהמצב בפריפריה ברוסיה (בחלק של אסיה) לא כל כך מאיר פנים (וזה עוד בלשון המעטה). אני לא יודע במה הגברת הולכת לעסוק שם, אבל אם היא לא תהיה איזו עיתונאית מפורסמת, או רופאה, או עורכת דין של איזה אוליגרך, אני בספק אם היא תצליח לפרנס את עצמה בצורה ראויה.. אם בכלל (אלא אם כן בעלה לעתיד הוא בנאדם מאוד אמיד..) בשום דבר אחר פרט למה שאמרתי, אני לא חושב שהיא תצליח באמת..

ממממ הרמת החיים שם גבוה למי

שעשיר... כל הדירות שם עולות ממש מלא כסף דירת חדר לא במרכז שם עולה כמו דירה שלנו בת 4 חדרים בחיפה מסעדות במרכז גם עולות מלא כסף ולכל כל אחד יכול להרשות לעצמו ללכת למסעדות ומעדונים במיוחד האזרחים של רוסיה החיים שם שם קשים מבחינת הדירות ... מוזיאונים כן מדהימים שם אבל אני לא מדברת על מוזיאונים ובטח שלא משווה למוזיאונים הישראלים כי אין מה להשוות... וכן הייתי במוסקבה ושם מדהים... ואגב במוסקבה ובסנקט פיטרבורג הרמת חיים עוד בסדר גמור אבל הערים אחרות ברוסיה הרמת החיים ממש נמוכה

varui

New member
אוקי

אני הבנתי אותך למה את רוצה לחזור לגור שם תקופה מסיומת לראות אך חיים שלך מיתסדרים אני לא יודע איזה מיקצוע את למדת בחיים או את לומדת אבל כניראה אם מיקצוע שלך את רוצה אבל את רוצה לגור באיזה ממלכה גדולה שכולם אהיוה שם עשירים או את יכולה לקנות את מי את רוצה ואיפה את רוצה כמו את אמרת שאת יכולה ללכת לכל מיני מעדונים או מיסדעות יקרות קיצור את רוצה לקנות את כולם לחיות ברמה די טובה ואת זה פה את לא יכולה לעשות

varui

New member
אני 15 שנים

כן אני יודע שאני לא יודע כל כך טוב ליכתוב

למעלה