sweet 18

sweet 18

אני אוטוטו בת 18, וביום של 18 אני רוצה לבצע צניחה חופשית. עכשיו.. אני ממש לא בקיאה בעניין, ויש לי שאלות, וחלק ממש מטומטמות, אז עמך הסליחה..
טוב, אז ככה, יש צניחות גם בשבת? בערך, מה המחירים שלי צניחה חופשית ,ואם נגיד אני רוצה לתעד את זה במצלמה כמה זה יעלה לי? האם אפשר להסתמך על המכרזים שבהם מציעים צניחות חופשיות בזול יותר? ז"א האם זה בטוח מספיק כמו כל מקום אחר? מה קורה, אם ברגע האחרון, ממש שניה לפני שקופצים, אני מקבלת רגליים קרות ומחליטה לא לקפוץ? ואיפה אפשר לצנוח באזור המרכז? THANX

Carlesberg

New member
תשובות

כן יש צניחות בשבת. בארץ יש רק שני מועדונים פארדייב שבצפון וסקיי-כיף שבדרום שניהם בטוחים מספיק לפחות כמו מועדונים אחרים אם לא יותר. בקשר למחירים ולברורים נוספים את יכולה להיכנס לאתרים של המועדונים:

Principesa Reut

New member
אני אענה לך...

למרות שצנחתי פעם אחת בחיים
AFF זה קורס צניחה חופשית, אבל לפי מה שהבנתי את רוצה לעשות צניחה אחת, שזאת צניחת טנדם... אם את מקבלת רגליים קרות את יכולה פשוט לא לקפוץ (לא מומלץ בעליל) אבל את לא מקבלת את הכסף חזרה... בכל מקרה אני ממליצה לך מאוד מאוד מאוד לא לחשוב על האפשרות הזאת בכלל ברגע שאת על המטוס. תנסי לדבר עם המדריך כמה שיותר ולא להכניס את עצמך לסרטים וכשהרגע מגיע - פשוט לעשות את זה. אין דבר יותר מדהים מזה וזה לא שווה להגיע עד שם ולוותר!! מחירים והכל יש באתרים שנתנו לך. מועדון פארדייב זה המועדון שנמצא בחוף הבונים, וסקיי כיף נמצא 10 דקות מבאר שבע. וזהו בערך

Principesa Reut

New member
זה לגמרי תלוי בך...

אני עשיתי בפארדייב כי אני גרה בת"א וזה יותר קרוב לי... פשוט תחשבי מה יותר מתאים לך מבחינת מרחק, מחיר..

למעלה