SWAP

SWAP

נמאס לי מלפתוח ולסגור עיסקאות כל הזמן, לכן אני מעוניין לפתוח עסקה קטנה כנגד ביטחונות גדולים ולהשאיר את הפוזיציה לתקופה ארוכה ובינתיים לקבל SWAP, הבנתי שבשביל לעשות את זה אני צריך למכור את היין כנגד מטבע אחר, ראיתי היא, כנגד מה אני אקבל הכי הרבה ריבית אוסטרלי, ניו זילנדי ואולי כנגד הפאונד... תודה מראש על התשובות

SWAPמחשבון ‏

גם אני מחפש מחשבון סוופים, אם מישהו יוכל לצרף את טבלת הפרשי הריביות אודה לו מאד.

עסקת החלף (Swap)

Currency Swap - עיסקה שבה מבוצעים בו זמנית מכירה מיידית (Spot) של מטבע כנגד קנייה מועדית (Forward) שלו, או ההפך אם הבנתי אותך נכון, אתה מחפש זוג מטבעות אשר בהנחה ולא יהיה שינוי בשע"ח שלהם לאורך התקופה, תקבל כסף כתוצאה מהפרשי ריבית. אם כך התקבול המקסימלי יהיה בין אותם מטבעות אשר פער הריביות בניהן הינו הכי גדול. חישוב נק' ה Swap מתבצע באופן די דומה לחישוב ה Forward וע"פ הנוסחה הבאה: נוסחת הפורוורד: F=((1+(R2*t/360))/(1+(R1*t/360))*Sp) R2 - ריבית מטבע משני R1 - ריבית מטבע ראשי SP - שער ספוט בגדול, ככלל אצבע, אני אקבל יותר נקודות ככל שהריבית על המטבע הראשי, אותו אני מחזיק, גבוהה מהריבית על המטבע המשני, ואשלם במקרה ההפוך כלומר אמכור את המטבע הראשי. ריביות: ארה"ב - 4.25% אירו - 4.0% יפן - 0.5% קנדה - 4.25% בריטניה - 5.5% שוויץ - 2.75% אוסטרליה - 6.75% ניו זילנד - 8.25% ישראל - 4.25% מקווה שעזרתי.

בתרגום לכסף...

תודה על ההתייחסות.. אבל ברצוני לדעת כשנתרגם את הפרשי הריביות לכסף, כמה זה יצא, הצמדים שמעניינים אותי הם ה- אוסטרלי, ניו זילנדי, פאונד, בעיסקה של קניית המטבע הראשי בסכום של 100K, כמו``כ מעניין אותי אם מקבלים הפרשי ריבית בכל מצב או שמלקוחות קטנים רק לוקחים ז``א במכירה של המטבע הראשי ולא נותנים במקרה של קנייה, תודה מראש על התגובה.

aradavi

New member
swap

באתר הבא תמצא נק פורוורד על מיגורים http://www.fxstreet.com/rates-charts/forward-rates/ כמובן שאם תחפש בגולגל תמצא על כל צמד חוץ מזה אם ממש תתצרך עזרה אני אשלח לך אינידקתיה על כל צמד שתרצה

למעלה