Swan2

Swan2

במסגרת תוכניות הריאלטי... הברבור גם נכנס לפה? אני מתכוונת, אתם מדברים בין השאר גם עלייה? כי אתמול היה פרק ואני לא רואה התעניינות עזה
.

amitooshacham

New member
למה לא לנסות לדבר על זה?

זה שאת פותחת הודעה ואומרת שאנחנו לא מדברים, לא מוסיף כלום. אם תכתבתי על התוכנית, אז אולי אחרים שראו יגיבו ואז יפתח דיון. דיון כמעט אף פעם לא נפתח בהודעה של "למה אתם לא מדברים על XXX?"

למען האמת לא שאלתי למה לא...

שאלתי אם כן בכלל. אבל אני אזום... תודות. עדי.

shmupi

New member
היה פרק נחמד ..

לא יותר מדיי , ציפיתי להפתעות מהעונה השניה אבל הכל היה אותו הדבר זאת עלתה שלב נראתה סביר גם לפני רק שהצלקות בלטו נורא

Sole Survivor

New member
הברבור

ראיתי אתמול את הפרק.... ומה שהכי מעצבן זה שבשיחה של המומחים שהם רואים את הסרט על המעומדת הם לא יאמרו בחיים שהיא בעלת פוטנציאל טבעי אלא יגידו שאחרי חיתוכים פה ושתלים שם שהם יעשו היא תהיה יפה והבחורה שנשרפה שהיתה קטנה היא ממש בחורה יפה הצלקות קצת מפחידות אבל זה משהו שקרה לה.... וגם האפו אמריקאית לא היתה צריכה ניתוח פנים ברוש יש לה פנים יפות היא קצת שמנה אבל זה לא אומר שהיא לא יפה.... זה שהם מצלמים אותם עם תחתונים אפורות מגעילות ועושים להם צבעים אפורים מתים מסביב לעיניים זה לא אומר שרק הם יהפו אותם ליפות בגלל זה עדיף לראות את התוכניות של מהפך בתסרוקת איפור וביגוד כי זה לא מתייחס אל הנשים כזבל שרק פטיש ואיזמל יצליחו לשנות אלא מבליטים את התכונות הטבעיות שלהם וכך להעלות להם את הבטחון ולא לשים מסיכה על הנשים מסיכה שאי אפשר להוריד ולהגיד להם כל עוד תשימו את המסיכה תהיו יפות....

אני צופה בתוכנית...

באמת שאין ממש שינויים מהעונה הקודמת... סה"כ נחמד להעברת זמן בשבת בערב!

buffa

New member
אישית, אני מחרימה את התוכנית הזו

פרק אחד בעונה שעברה הספיק לי כדי להבין שאם זה אידיאל היופי האמריקאי (כלומר, סכיני מנתחים והמון ליפגלוס) כנראה שהם בבעיות רציניות למדי. תוכנית סתמית וחסרת טעם. הרבה יותר עדיף לשדר את הישרדות 10 במקום.

בוביץ

New member
כן באמת עדיף לשדר את הישרדות 10

שעדיין לא עלתה בארצות ההבריתLOL נו בסך הכל תוכנית בסדר...

buffa

New member
הכוונה שעדיף סדרה קצרה שתיגמר

מהר וככה תתפנה משבצת שידור להישרדות 10 שאו-טו-טו עולה בארה"ב.

yoooni

New member
לא מבין למה אנשים מחרימים אותה...

ועושים כל כך הרבה רעש מסביב... כל המשתתפות בתכנית הן נשים שסבלו וסובלות בגלל המראה שלהן. לפי איך שהן מצטיירות הן נשים עם אופי מדהים והדבר היחיד שמונע מהן אושר הוא המראה שלהן. התכנית לא קפצה עליהן ולא הפעילה עליהן לחץ. הן נרשמו לאודישנים עברו סדרת ראיונות והיו שלמות ב 100 אחוז עם ההחלטה. אחרי הכל, הן יוצאות בטוחות בעצמן, חזקות, והכי חשוב מאושרות. כל אחד מחפש את האושר שלו במקומות אחרים. הן חשבו לנכון למצוא את האושר שלהן שם. הדבר היחיד שמרגיז בתכנית הזאת היא הסיטואציה בה מציגים אותן בבגדים תחתונים אל מול כל העולם - כשבעצם מהמראות האלה הן כל כך מפחדות. והיום זה לא אידיאל היופי של אמריקה אלא של כל העולם. כולם רוצים להיות צעירים ויפים. ככה זה... deal with that... ולסיכום - העונה השנייה של הברבור מקסימה המנצחת ראויה (לפחות בעיני) ויש המון מהפכים מוצלחים.

Miss פטל

New member
איזה עצוב../images/Emo5.gif

לא מסכימה איתך בכלל
יש מלא נשים(וגברים..) שסובלים מהמראה שלהם ובשביל זה קיימים פסיכולוגים ועוזרים להם להיתמודד עם זה כי לרוב הנשים שמגיעות לברבור הן לא כאלה מכוערות, סתם בחורות רגילות, לא מטופחות ועם חוסר ביטחון עצמי. מה שהבחורות האלה צריכות זה פסיכולוג טוב, חדר כושר ומכון יופי שיתנו להם סדנה לטיפוח עצמי- איפור, בגדים, שיער וכו'. כל בחורה ממוצעת שיודעת להיתאפר ולהיתלבש טוב ובעלת ביטחון עצמי גבוה ישר נהיית יפיפיה. התוכנית הזאת מיותרת לגמריי ועושה לנשים האלה ולצופים שטיפת מוח שהפתרון היחיד הוא הניתוחים..כמה עצוב ומגעיל!!

Osten The MAN

New member
פסיכולוג, חדר כושר ומכון יופי.

זה בדיוק מה שהתכנית נותנת להם |גלגלעיניים|

Miss פטל

New member
לא

מכון יופי? הם מקבלים הדרכה איך להיראות יפה?? ממש לא... ההיפך אומרים להן שהן מכוערות עכשיו ורק הניתוחים יעזרו.. ולמרות שהתוכנית מציעה להן חדר כושר ופסיכולוג, הדגש הוא על הניתוחים הפלסטיים בלבד.

buffa

New member
אמממ.

ואם לא היה קיים אותו אידיאל יופי מעוות בארה"ב אותן נשים לא היו סובלות כ"כ מהמראה שלהן, ולא היו נעשות תוכניות שמציגות סיליקון כפתרון האולטימטיבי לכל בעיית ביטחון עצמי באשר היא.

shmupi

New member
לא יודע מה איתכם

אבל אני מת על סיליקון , מה גם שבארה"ב זה אסור ע"י ה FDA אז כל ניתוחי החזה שם זה לא עם סיליקון אלא עם מי מלח

Uri04

New member
Holly cow!

ואם כבר מדברים על מייק-אובר, בתכנית בוקר של ABC החליטו לעשות הפתעה לטווילה מהישרדות ועשו לה מייק-אובר מקיף. טוב, לא ממש מקיף, היא עדיין נראית כמו הצרות שלי, אבל היי..

adi007

New member
חחחחח וואו!

תראו איזה שינוי איפור עושה לבן אדם!! האמת שעם הצללית הזאת היא מזכירה את פאולה... :)

למעלה