Suzuki RV50

dptnl

New member
Suzuki RV50 ../images/Emo9.gif

לא יודע מאיפה זה בא לי, אולי כי ראיתי אחד כזה לפני כמה ימים, אני רוצה כזה ! ראיתי אחד, עם צמיגי "שטח" עבים, שלא היו מביישים אף gs ממוצע בעוביים, משו משנת 84 נדמה לי
אפשר קצת לקבל אינפורמציה על הכלי? חיפושים בגוגל לא העלו מידע מעניין, והייתי קצת רוצה ללמוד מזקני הפורום פה על הכלי
בא לי למכור את הספידפייט, ולקנות אחד כזה
מה אתם אומרים? זה פשוט כלי מגניב, (קצת פאדיחות לרכב על זה,אבל מי שם @##) מה אתם אומרים? מה הולך שם? וריאטור? גיר? כמה הילוכים? כמה כ"ס? יגיע ל80? גם ככה אני על 50 סמ"ק , אין לי כוח להיות מוגבל ל40-50 קמ"ש אני חייב אחד כזה!

MexMex

New member
אתה לא חייב אחד כזה..

תאמין לי. ה
החדשה עלתה לך למוח, או מה? נמוך, עגלה, 4 הילוכים, אחיזה והתנהגות של
ולא של אופנוע או אפילו קטנוע. מתלים סבירים, אמינות טובה, מהירות סופית של 50 קמ"ש. למושב הוא היה אחלה בזמנו (עד שמכרתי ב1,000 שקל לפני 5 שנים), אבל לעיר? בשופ פנים ואופן. פשוט איטי מדי. M.

ה טמבל

New member
בעיה למצוא?

תעשי סיבוב בכל מושב ותמצאי, יש הרבה, ואפילו כאלו במצב טוב יחסית.

Moo Moo

New member
תגיד לי מה הסנפת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה רוצה למכור את הספידפייט המהיר שלך בשביל מיני-בייק חוקי לכביש משנת 84? אתה חייב אחד כזה? לך למיגרשי הגרוטאות וחפש, ואל תתבכיין שאין חלקים

הרושמת

New member
יש זקן אחד בת"א

מסבותת על דבר כזה חמוד נראה ממש מגניב כמו איזה קאסטום מיניאטורי

bendoe

New member
גם לי היה את ה"חלום" בגיל 16

לעשות אחד כזה משהו מגניב אגב יש לו יכולת שטח מדהימות!!! לך על זה

the1wave

New member
קבל קישור

ראיתי מודעה למכירה באתר הזה : http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=3&sub_id=5&ad_id=1035 אין לי מושג אם עוד אקטואלי . בהצלחה

dptnl

New member
רוצים עליו 4 !

אמנם מושקע,אבל מחיר מוגזם לטעמי כנראה שארד מהעץ.

lefy

New member
RV 50

בתור בעלים של אחד כבר הרבה זמן... יותר מעשר שנים כל האחים רכבו עליו לבית ספר... האופנוע הכי אמין שנתקלתי בו...מאוד פשוט... קירור אוויר הקרבורטור נמצא בתא משלו...קשה להסביר... אבל גם פטנט מעולה לשמור עליו... במצב טוב (מנוע גיר סט שרשרת) אני כבר ראיתי אותו עובר את השישים(לפי סקלה של אוטו)... מנוע שמייצר מעט כוח סוס אבל מאוד חזק במובן ששום דבר לא הורס אותו וגם מעולה לחולות אני אישית הייתי נוסע איתו הרבה מאוד בשטח...אחת הסיבות שאחרי שנתיים( שאגב עברו בלי כל בעיות) הוא כבר עייף. וזה נכון שקשה למצוא כי למרות שיש הרבה אף אחד לא מוכר!...ואם מישהו מחליט למכור זה בגלל שהוא כבר עבר את סף ההתעללות האפשרית לrv אם אתה רוצה עוד פרטים(מכיר את הטוסטוס כמו את כף ידי) תשלח לי מסר... אני אגב לא מוכר ולא ימכור

Miss GS

New member
היה לי כזה....../images/Emo13.gif

דו"ג ראשון שלי . חמוד לאללה....

למעלה